Ένα blog ενάντια στο χειρότερο δημιούργημα του Δεξιού Κράτους της προ του 1974 εποχής: του αριστερού ψευτοδιανοούμενου. Με άλλα λόγια, αυτού που μπορεί μεν να είναι βολεμένος του συστήματος αλλά που έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι το πολεμά και που προβάλλεται ως στοχαστής. Βασικό χαρακτηριστικό του, η απουσία γραβάτας, η αξύριστη μάπα, η απέχθεια προς τη ντουσιέρα και, φυσικά, οι φουσκωμένες δεξιές τσέπες. antikoultouriaris@gmail.com

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Ένα μεγάλο εύγε στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα

Αυτοί οι Έλληνες το αξίζουν πραγματικά. 2 χρόνια τώρα εξεγείρονται απέναντι στον αφελληνισμό της περιοχής τους. Είναι μεροκαματιάρηδες και σχετικά μεγάλης ηλικίας οι περισσότεροι, δεν έχουν τα 10 σπίτια του Αλαβάνου ούτε το 1 εκατομμύριο σε καταθέσεις του για να πάνε να ζήσουν στα Βόρεια Προάστεια. Οι λαθρομετανάστες τους έκαναν τη ζωή κόλαση και εξεγέρθησαν. Δεν λογάριασαν τις απειλές των άπλυτων (αναρτήσεις ονομάτων και διευθύνσεων στο διαδίκτυο, απειλητικά τηλεφωνήματα κτλ) ούτε τον δημοσιογραφικό πόλεμο των κουλτουριάρηδων. Και έχουν καταφέρει πολλά. Οι άπλυτοι δεν τολμούν να πατήσουν πια στην περιοχή τους (εκτός αν συνοδεύονται από 5-6 διμοιρίες). Απόδειξη τα πάμπολλα συνθήματα στους τοίχους της περιοχής που δεν τολμάει κανένας να πάει να τα σβήσει.

Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, σε αυτούς τους αγνούς Έλληνες που καταφέρνουν σιγά-σιγά να καθαρίσουν την περιοχή τους και να δείξουν σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα να καθαρίσουμε τη χώρα μας από την αναρχοαριστερή απλυσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου