Ένα blog ενάντια στο χειρότερο δημιούργημα του Δεξιού Κράτους της προ του 1974 εποχής: του αριστερού ψευτοδιανοούμενου. Με άλλα λόγια, αυτού που μπορεί μεν να είναι βολεμένος του συστήματος αλλά που έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι το πολεμά και που προβάλλεται ως στοχαστής. Βασικό χαρακτηριστικό του, η απουσία γραβάτας, η αξύριστη μάπα, η απέχθεια προς τη ντουσιέρα και, φυσικά, οι φουσκωμένες δεξιές τσέπες. antikoultouriaris@gmail.com

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ανακοινώσεις από όλα τα κόμματα για ένα γιαούρτι!!!

Έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση σε αυτήν την χώρα. Έχει χαθεί η κοινή λογική. Καίγεται ένα βιβλίο στη Θεσσαλονίκη (αυτό το μπουρδολόγημα του Ανδρουλάκη) και γίνεται θέμα στις ειδήσεις για 1 βδομάδα. Καίγεται το βιβλιοπωλείο του Άδωνη 13 φορές και είναι μονόστηλο!

Πετάνε γιαούρτια στον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν 2 χρόνια στην πρυτανεία του Πολυτεχνείου και δεν μιλάει κανείς. Τρώει 1 πρόβειο στην μάπα τώρα ο ανεπάγγελτος και βγάζουν ανακοινώσεις όλα τα κόμματα! Αν είναι δυνατόν, έβγαλαν ανακοινώσεις όλα τα κόμματα για ένα γιαούρτι!

Αυτό που συμβαίνει με την αριστερά σε αυτήν την χώρα δεν έχει προηγούμενο. Ολόκληρη η Ευρώπη έχει αρχίσει να αντιδρά σε αυτήν και να καταλαβαίνει πόσο απατεώνες είναι οι υποστηρικτές της (Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία κτλ) και εμείς εδώ κοιμόμαστε όρθιοι. Αλλά που θα πάει θα ξυπνήσουμε μια μέρα. Άγιος Παντελεήμονας θα γίνει παντού και θα εύχεστε να τρώτε μόνο γιαούρτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου