Ένα blog ενάντια στο χειρότερο δημιούργημα του Δεξιού Κράτους της προ του 1974 εποχής: του αριστερού ψευτοδιανοούμενου. Με άλλα λόγια, αυτού που μπορεί μεν να είναι βολεμένος του συστήματος αλλά που έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι το πολεμά και που προβάλλεται ως στοχαστής. Βασικό χαρακτηριστικό του, η απουσία γραβάτας, η αξύριστη μάπα, η απέχθεια προς τη ντουσιέρα και, φυσικά, οι φουσκωμένες δεξιές τσέπες. antikoultouriaris@gmail.com

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Πως έγιναν τα πράγματα


Ο γιαουρτωμένος τύπος που βλέπετε στην φωτογραφία ήρθε παρουσία ενός θιάσου αποτελούμενου από κρανοφόρους υποστηρικτές του με ντουντούκες (φαίνονται σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εξάλλου), ανέραστες Βορειοπροαστείτισσες αριστεροαναρχικές, κάποιους δήθεν δημοσιογράφους (tvxs κτλ) και καμιά δεκαριά αφγανοπακιστανούς, να καταδικάσει την δήθεν ρατσιστική έξαρση στην περιοχή. Ο τύπος αυτός που μένει στα Βόρεια Προάστεια, έχει μια τεράστια περιουσία και δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, ήρθε να προκαλέσει μεροκαματιάρηδες κατοίκους που εξαιτίας της λαθρομετάναστευσης δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια μετά τις 9 και που αναγκάζονται να μυρίζουν την απλυσιά από ντουζίνες λαθρομεταναστών που ζουν σε διαμερίσματα-αποθήκες.

Επειδή έτυχε να βρισκόμαστε εκεί εκείνη τη στιγμή, κάποιοι κάτοικοι, κυρίως γυναίκες άνω των 50, τον πλησίασαν έβγαλαν από τις τσέπες των μπουφάν τους 1 αγελαδίτσα, ένα total (ήταν 2%) και 2 αυγά και του τα έριξαν κατάμουτρα. Τα σκάγια πήραν και κάποιους από την κουστωδία του.

Αλλά είναι αυτό ένα τόσο μεγάλο ζήτημα ώστε να αποτελεί κεντρικό θέμα των δελτίων και πρωτοσέλιδο εφημερίδων; Γιατί δεν μίλησε κανείς όταν έτρωγε γιαούρτια ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρυτανεία του ΕΜΠ; Η ιδεολογική ασυλία που έχει αυτό το κόμμα πρέπει και θα σταματήσει (ήδη έχει αρχίσει να μειώνεται χάρη σε κάποια άτομα που ξέρουν να μιλάνε, όπως ο Άδωνις και ο Βορίδης). Και σε αυτήν την πράξη αποκαθήλωσης της ιδεολογικής ασυλίας των άπλυτων, θα θυμόμαστε όλοι την ηρωική προσπάθεια των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα 1 χρόνο τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου