Ένα blog ενάντια στο χειρότερο δημιούργημα του Δεξιού Κράτους της προ του 1974 εποχής: του αριστερού ψευτοδιανοούμενου. Με άλλα λόγια, αυτού που μπορεί μεν να είναι βολεμένος του συστήματος αλλά που έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι το πολεμά και που προβάλλεται ως στοχαστής. Βασικό χαρακτηριστικό του, η απουσία γραβάτας, η αξύριστη μάπα, η απέχθεια προς τη ντουσιέρα και, φυσικά, οι φουσκωμένες δεξιές τσέπες. antikoultouriaris@gmail.com

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Πλησιάζει η δίκη


Ότι το κράτος μας βρίσκεται σε βαθιά πολιτική, οικονομική και εν γένει κοινωνική κρίση, δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς. Μόνο και μόνο, το ότι 3 εκατομμύρια Έλληνες κάθονται και βλέπουν κάθε βδομάδα κάποιον μέτριο σατυρικό συγγραφέα ονόματι λάκη, σε σημείο που να τον έχουν αναγάγει σε σύγχρονο Αριστοφάνη, τα λέει όλα. Αλλά ας μιλήσουμε για κάποιους σοβαρούς ανθρώπους, ερχόμενοι στο θέμα μας:

Υπόθεση 1η: Ιούλιος 2004: Νεαρός αστυνομικός δέχεται επίθεση από ομάδα 40-50 «αντεξουσιαστών» σε συναυλία στο Λυκαβηττό και μένει σε κώμα επί μήνες.

Υπόθεση 2η: Ιούνιος 2007: Και πάλι το ίδιο σκηνικό. Αστυνομικός των ΜΑΤ δέχεται επίθεση από ομάδα «αντεξουσιαστών» μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του στο Γκάζι και τραυματίζεται σοβαρά, μένοντας στο νοσοκομείο επί μέρες.

Υπόθεση 3η: Ιούλιος 2007: Μια από τα ίδια. Νεαρός αστυνομικός δέχεται επίθεση από ομάδα «αντεξουσιαστών» σε συναυλία στο Ελληνικό και ακόμη και σήμερα έχει προβλήματα κίνησης, ακολουθώντας ειδική αγωγή. Από καθαρή τύχη έζησε, κάτι που ανέφεραν οι ίδιοι οι γιατροί του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε στη Βούλα


Τι έκανε το κράτος για να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους, τους πολίτες του δηλαδή; Ούτε καν τα όπλα τους δεν τους αφήνει να χρησιμοποιούν, αφού πρέπει να πυροβοληθούν πρώτα για να πυροβολήσουν οι ίδιοι! Δηλαδή στην περίπτωση που μια ομάδα αποτελούμενη από 20,30,40 ή και 50 άτομα με λοστάρια και βαριοπούλες τους επιτεθεί ύπουλα, αυτοί πρέπει να κάτσουν και να πέσουν σε κώμα! Αυτό είναι το σύγχρονο ελληνικό κρατίδιο. Ένα κράτος της πλάκας που φοβάται να τα βάλει με τους επαναστάτες της πλάκας, μήπως τυχόν και χαρακτηριστεί «φασιστικό» από την Ελευθεροτυπία, το Συνασπισμό, την Αυγή, τους τηλεαστέρες παρουσιαστές ειδήσεων των 20000 Ευρώ το μήνα κτλ. (και να σκεφτείτε ότι οι τρεις πάνω περιπτώσεις είναι λίγες μπροστά σε γεγονότα του τύπου «ένας με 20» που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί, ενώ δεν αναφέρουμε καν τις τρομοκρατικές επιθέσεις με θύματα αστυνομικούς). Κάποτε ο ίδιος φόβος για τις αντιδράσεις της αριστεράς υπήρχε στην Γαλλία, στην Ιταλία και αλλού. Όταν εκεί το κράτος, όμως, σοβαρεύτηκε ξεφτίλισε τους ψευτοεπαναστάτες, μετατρέποντας την άλλοτε κραταιά Liberation σε εφημερίδα τύπου Εσπρέσο της Γαλλίας και το ιταλικό αριστερό κόμμα, σε κόμμα γραφικότερο ακόμη και του ίδιου του Μπερλουσκόνι.

Είδατε κανένα οκτάστηλο δημοσίευμα για τα προαναφερθέντα περιστατικά βίας; Ούτε καν μέσα στις 3-4 πρώτες ειδήσεις των δελτίων δεν ήταν. Συγκρίνετε μόνο με τη δημοσιότητα που εξέλαβε η υπόθεση με τα χαστούκια σε έναν τσαντάκια στο Α/Τ Ομονοίας.

Αλήθεια κύριοι αρμόδιοι, όταν ένας αστυνομικός, ήτοι ένας πολίτης αυτού του κράτους δέχεται επίθεση από πολυπληθή ομάδα ατόμων τι του επιτρέπετε να κάνει; Τι δικαιώματα του δίνετε; Ισχύει για αυτόν η αυτοάμυνα ή πρέπει να τραυματιστεί σοβαρά ή και ακόμη να σκοτωθεί;

Πάμε τώρα σε μία άλλη υπόθεση, την 4η κατά σειρά:
6/12/2009: Μία ακριβώς από τα ίδια θα λέγαμε και πάλι, με τη μόνη διαφορά ότι ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο της ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ (μην το ξεχνάμε αυτό) πρόλαβε να αμυνθεί. Η βαλλιστική εξέταση έδειξε μάλιστα ότι η σφαίρα του ήταν στραπατσαρισμένη, ήτοι δεν είχε στόχο κατευθείαν το πλήθος που ερχόταν εναντίον του (και το οποίο δεν αποτελείτο μόνο από 15χρονους, αλλά και 20χρονους και 25χρονους) αλλά χτύπησε σε επιφάνεια που την εξέτρεψε της πορείας της. Για το εξαιρετικά λυπηρό γεγονός που επακολούθησε ευθύνεται το πανάχρηστο ελληνικό κράτος μας, το οποίο όταν συνέβησαν τα πρότερα γεγονότα, δεν έλαβε νομικά μέτρα αποτροπής τους και άφησε τους αστυνομικούς να είναι έρμαια του κάθε ψευτοεπαναστάτη με λοστάρι. Γιατί αν είχαν αντιδράσει όπως έπρεπε οι αστυνομικοί των 3 πρώτων περιπτώσεων, κανένας «αντεξουσιαστής» δεν θα τολμούσε να ξανακάνει κάτι ανάλογο.

Τα γεγονότα που επίσης ακολούθησαν το περιστατικό αυτό είναι γνωστά. Δεν θα σταθούμε σε αυτά όμως. Θα σταθούμε στην «αμερόληπτη» Ελληνική Δικαιοσύνη που έχει αυτούς τους 2 ανθρώπους προφυλακισμένους 9 μήνες τώρα (αλήθεια, ο δεύτερος αστυνομικός για ποιο λόγο είναι προφυλακισμένος;), φοβούμενη αντιδράσεις! Όσο φοβάται αντιδράσεις, όμως, τόσο θα έχουμε τέτοια περιστατικά, είτε με θύματα αστυνομικούς, είτε με θύματα αθώα πιτσιρίκια στρατολογημένα από ψευτοεπαναστάτες δήθεν αντεξουσιαστές.

Η μόνη μας ευχή είναι να βρεθεί κάποιος δικαστής που να σταθμίσει αυτά τα γεγονότα και να αποφασίσει, μη φοβούμενος Ελευθεροτυπίες, indymedia, ιούς, Αλαβάνους, Τσίπρες κτλ και να έρθει στη θέση του αστυνομικού που βλέπει μπροστά του ένα πλήθος να κατευθύνεται εναντίον του με σκοπό να τον αφήσει στον τόπο.

29 σχόλια:

  1. "Σατυρικός συγγραφέας" γράφει η αγράμματη φοιτητική εργατιά, ίσως γιατί η ίδια φαντασιώνεται Σάτυρους. Αλλά, φευ, μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημά της.

    Το μαύρο άσπρο προσπαθούν και πάλι τα κατακάθια της "πατρίς θρησκεία οικογένεια" συνωμοταξίας να παρουσιάσουν.

    Βλέπεις αστυνομικοί πράγματι τραυματίζονται, κινδυνεύουν, εκτίθενται, ακριβώς λόγω της επαγγελματικής τους ιδιότητας...αν ήθελαν να μην ανησυχούν για την σωματική τους ακεραιότητα, θα έπρεπε να είχαν καταφύγει στην κηπουρική ή στο ράψιμο.

    Θα αντιστρέψουμε το ηλίθιο επιχείρημα περί του κράτους που αν είχε λάβει μέτρα υπέρ των κακόμοιρων κι ανυπεράσπιστων αστυνομικών, τώρα δεν θα είχε γίνει τίποτα: αν τα καλοκάγαθα αυτά παιδιά δεν είχαν στο μεταξύ μετατρέψει το Mortal Kombat σε παιχνίδι για μωρά στις πλάτες και τα κεφάλια κάθε συμμετέχοντα σε διαδήλωση, ακριβώς επειδή δεν τους κάθησε η γκόμενα την προηγουμένη, ουδείς εξ αυτών θα είχε καταστεί στόχος. Ό,τι παραδίδεις και δη ως φρουρός της τάξης, αυτό θα εισπράττεις ως απάντηση από τα αντανακλαστικά της κοινωνίας.

    Όταν το κοινωνικό σύνολο διαπιστώνει πως ορισμένοι νταγκλαράδες αστυνομικοί σαπίζουν στο ξύλο έναν πεσμένο φοιτητή, διαδηλωτή, συνάνθρωπο, όντας ακινητοποιημένος και ακίνδυνος, κι επικαλούνται ζαρτινιέρες και λοιπά φαιδρά και τη βγάζουν καθαρή με ποινές χάδια, τότε θα εκδηλώσει την δικαιολογημένη του αγανάκτηση.

    Τι μας λέει όμως το ξερατό που λέγεται "Antikoultouriaris" (αντί, ας το ξαναπούμε κι ας το ξαναπροτείνουμε, να μετονομαστεί σε Αντίδια Καπαμά): δεν τρέχει μία που ορισμένοι προστάτες του πολίτη χτυπούσαν, εξευτέλιζαν και χυδαιλογούσαν εις βάρος κρατουμένων σε αστυνομικό τμήμα, καταστρατηγώντας κάθε νόμο περί δικαίου, εκμηδενίζοντας την έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κι αποδεικνύοντας πως, όποτε γουστάρουν γίνονται αυτόκλητοι τιμωροί. Αυτός είναι ο ρόλος του αστυνομικού που ευαγγελίζονται...εκείνος ενός κομπλεξικού ανθρωπάκου που όποτε τον παίρνει, αποφασίζει να καταχραστεί την εξουσία που του παρέδωσε η οργανωμένη πολιτεία για τη διασφάλιση των μελών της, βασανίζοντας για την πλάκα του κρατούμενους και συλληφθέντες. Η αστυνομική βία και η αυθαιρεσία που έχει επιδείξει κατά καιρούς την έχουν μετατρέψει σε στόχο δίκαιων ή άδικων επιθέσεων κι αν κάποιος ευθύνεται γι' αυτό είναι οι διοικούντες της που άφησαν ατιμώρητους τους ενόχους. Κι αν την πλήρωσαν τελικά μερικοί φουκαριάρηδες που κάλλιστα μπορεί να ήταν και τα καλύτερα παιδιά κι άψογοι επαγγελματίες, φταίει το γεγονός πως οι διεφθαρμένοι δεν έτυχαν ποτέ της απαραίτητης αντιμετώπισης. Ένα διαβρωμένο και σαθρό σύστημα από πελατειακές σχέσεις, συμφέροντα και πλάτες για να τη βγάλουν καθαρή τα ρεμάλια που συναθροίζονται με ευκολία στους κόλπους του.

    Και μια και μιλήσαμε για ατιμωρησία, ας θυμηθούμε και διάφορες περιπτώσεις από περίοπτες υποθέσεις αστυνομικών, από άρθρο που κυκλοφορεί και τις καταδεικνύει επαρκέστατα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δέκα καταδίκες της Ελλάδας για αστυνομική βία

    Δέκα φορές μέσα σε πέντε χρόνια, καταδικάστηκε η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) και την αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ, για παράνομη χρήση αστυνομικής βίας κατά πολιτών. Στο διάστημα μεταξύ του Δεκέμβρη του 2004 και του Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, καταγράφηκαν 10 περιπτώσεις όπου όργανα της αστυνομίας ξυλοκόπησαν, τραυμάτισαν ή ακόμη και σκότωσαν πολίτες, χωρίς να τιμωρηθούν.

    Στις περιπτώσεις αυτές τα διεθνή δικαστήρια έκριναν πως η αποζημίωση των πολιτών, θυμάτων της αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας δεν επαρκεί αλλά επιβάλλεται η δίωξη των αστυνομικών που προέβησαν στις ενέργειες αυτές.

    Την Τρίτη 1η Δεκέμβρη 2009, επιτροπή υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης θα επανεξετάσει αν οι αποφάσεις των δικαστηρίων εφαρμόστηκαν ως έπρεπε από τις ελληνικές αρχές.

    Η πρώτη καταδίκη της χώρας μας ήρθε στις 20 Δεκεμβρίου 2004 και αφορούσε τον τραυματισμό του Χρήστου Μακαρατζή, ο οποίος στις 13 Σεπτέμβρη του 1995, δέχτηκε πυροβολισμό και έμεινε ανάπηρος κατά 70% επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο της τροχαίας. Το ευρωπαϊκό δικαστήριο μας καταδίκασε για παραβίαση του δικαιώματος στη ζωή αλλά η ποινική δικαιοσύνη δεν βρήκε ενόχους.

    Η δεύτερη καταδίκη θα έρθει δύο χρόνια αργότερα, το 2007 αναφορικά με τον τραυματισμό του Γιάννη Καραγιαννόπουλου στις 26 Ιανουαρίου του 1998. Το θύμα πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι. Στην περίπτωση του υιοθετήθηκε η εκδοχή του ατυχήματος και οι αστυνομικοί αθωώθηκαν από την ΕΔΕ που διενεργήθηκε και το ποινικό δικαστήριο. Λίγες μέρες αργότερα, θα ακολουθήσει η καταδίκη της χώρας από το ΕΔΔΑ για τον θανάσιμο τραυματισμό, στις 21 Νοεμβρίου του 2001, του Αλβανού, Gentjan Celnicu. Αλλά και το 2009, η Ελλάδα καταδικάστηκε για το φόνο του 18χρονου Νίκου Λεωνίδη, στις 25 Μαρτίου 2000.

    Υπάρχουν τέσσερις ακόμη καταδίκες της Ελλάδας από το ΕΔΔΑ για κακοποίηση πολιτών από αστυνομικούς. Η πρώτη στις 13 Δεκεμβρίου 2005 για την κακοποίηση στις 8 Μαΐου του 1998 από αστυνομικούς των νεαρών Ρομά, Λάζαρου Μπέκου και Λευτέρη Κουτρόπουλου. Η δεύτερη θα έρθει στις 18 Ιανουαρίου 2007 για κακοποίηση του Σύριου μετανάστη Mhn Ghassan Alsayed Allaham στις 8 Σεπτεμβρίου 1998.

    Η τρίτη ακολούθησε στις 24 Μαΐου 2007 για την κακοποίηση του Δημήτρη Ζελίδη στις 23 Δεκεμβρίου 2001. Ένας από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς κατηγορήθηκε αργότερα ότι ενεπλάκη στη γνωστή υπόθεση «ζαρντινιέρα», τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή, Αυγουστίνου Δημητρίου. Η τέταρτη καταδίκη ήρθε στις 6 Δεκεμβρίου του 2007 για την κακοποίηση της Φανής Γιαννούλας Πετροπούλου Τσακίρη στις 28 Ιανουαρίου του 2002.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλες δύο καταδίκες την ίδια περίοδο, ήρθαν από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ για κακοποίηση πολιτών από αστυνομικούς. Η πρώτη στις 28 Μαρτίου 2006 για την ομολογία του Αλέξανδρου Κουίδη ως αποτέλεσμα κακομεταχείρισης από την αστυνομία, μεταξύ 17 Μαΐου και 27 Ιουνίου 1991. Η δεύτερη ακολούθησε στις 24 Ιουλίου 2008 για κακοποίηση στις 14 Ιουνίου 2001 του Ανδρέα Καλαμιώτη.

    Ελληνικοί και διεθνείς οργανισμοί που ασχολούνται με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως ο Συνήγορος του Πολίτη και η Διεθνής Αμνηστία, επισημαίνουν εδώ και χρόνια πως η Αστυνομία αποτελεί ένα ιδιότυπο καθεστώς κρατικής ανομίας. «Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έχει καταδικάσει κατ’ επανάληψη την Ελλάδα για αστυνομική βία κατά πολιτών, η οποία έμεινε ατιμώρητη λόγω απαράδεκτων ΕΔΕ που στόχευαν στη συγκάλυψη και συχνά απαράδεκτων δικαστικών ενεργειών που έτειναν να επικυρώσουν τη συγκάλυψη των ΕΔΕ. Μέχρι σήμερα, η ίδια η πολιτεία δείχνει περιφρόνηση του ΕΔΔΑ, αφού δεν επέβαλε καμία κύρωση σε αστυνομικό ή δικαστικό που συνέβαλε στις καταδίκες αυτές» δηλώνει στη «Real News», ο Παναγιώτης Δημητράς από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, που εκπροσώπησε επτά από τις δέκα υποθέσεις για τις οποίες καταδικάστηκε η χώρα μας.

    Σύμφωνα με το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η χώρα μας στον ΟΗΕ τον περασμένο Αύγουστο και αναφέρονται στην περίοδο 2004 – 2008 είναι εξοργιστικά. Καταγγέλθηκαν 329 υποθέσεις αστυνομικής αυθαιρεσίας, από τις οποίες μόλις 264 ερευνήθηκαν πειθαρχικά, ενώ για μόλις 132 σχηματίστηκαν ποινικές δικογραφίες. Αποτάχθηκαν τέσσερις αστυνομικοί και εκκρεμούν 5 πρωτόδικες καταδίκες ενώπιον εφετείων. Παράλληλα, υπήρξαν 126 υποθέσεις χρήσης όπλων, για τις οποίες ένας αστυνομικός αποτάχθηκε, και εκκρεμούν 15 εκδικάσεις σχετικών υποθέσεων."



    Κι επανερχόμαστε μετά από αυτό το briefing περί διαχρονικής αστυνομικής βίας, για να μην ξεχνιόμαστε, σε περισσότερο πρόσφατα γεγονότα:

    * Ημίτυφλος Δελτάς πέφτει πάνω σε διαδηλώτρια με τη μηχανή του, την ισοπεδώνει για τα καλά προκαλώντας κρανιογκεφαλικές κακώσεις και συντριπτικά κατάγματα. Τι απέγινε αυτός ο λαμπρός νέος που ως πρώτη αξία έχει τον σεβασμό προς τoν άνθρωπο;

    * Φοιτητής με πιτζάμα που έβγαζε τα σκουπίδια του, συνελλήφθη από αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη, οι οποίοι του απέδωσαν τσάντα με εκρηκτικές ύλες που οι ίδιοι του πάσαραν. Θα ήταν πιθανότερο να τον κλείσουν μέσα για κακό γούστο μια και η πιτζάμα ήταν χρώματος μπλε με κίτρινα πουλάκια, αλλά τα σπουδαία αυτά μυαλά της αστυνομικής πραγματικότητας επέλεξαν άλλη οδό. Δεν είχαν φυσικά κατά νου πως θα υπήρχαν φωτογραφίες που θα αποδείκνυαν την αθωότητα του παιδιού και τη δική τους σκευωρία. Αποτέλεσμα; O άθλιος αστυνομικός ανακάλεσε την αρχική του κατάθεση και μίλησε για... λάθος, ενώ ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Όμορφη αστυνομία, αγγελικά πλασμένη.

    * 5 τζιμάνια αστυνομικοί/ειδικοί φρουροί της πορδής ξυλοκόπησαν αγρίως έναν Xιλιανό επειδή διεκδίκησε ένα τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Προφανώς το πολύτιμο δώρο της ζωής περνάει σε δεύτερη μοίρα, έναντι της ανάγκης τον ηλιθίων να εκφράσουν τον ψυχικό τους κόσμο. Τσιμπάνε 2-3 γκλομπ και ξυλοφορτώνουν ανελέητα κι αδιακρίτως, αδιαφορώντας αν τελικά στερούν και τη ζωή ακόμα. Αυτή είναι η Ελληνική Αστυνομία, για την οποία κόπτεται τάχα μου το παρόν blog, δικαιολογώντας κάθε συμπεριφορά της. Μόνο τον Ξανθόπουλο δεν επιστράτευσαν για να μας πάρουν τα ζουμιά που η πλειονότητα χρειάζεται να προβεί στο έξοδο καινούργιου γκλομπ, έπειτα από τη φθορά που έπαθαν τα προηγούμενα από τα άπλυτα κεφάλια των διαδηλωτών.

    Ευτυχώς διενεργήθηκε ΕΔΕ...απομένει να δούμε αν κι αυτή η υπόθεση θα κουκουλωθεί ως συνήθως για να αποτελέσουμε εκ νέου τον ευρωπαϊκό περίγελο.

    Κι αυτά τα ολίγα είναι όσα έπιασαν οι κάμερες και γνωστοποιήθηκαν. Τα υπόλοιπα θα μείνουν καλά κρυμμένα στις μνήμες των θυμάτων.

    ΥΓ 6/12/2008 δολοφονήθηκε το παιδί κι όχι 2009. Αμνήμονες και άχρηστοι όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή είσαι ανίδεος και πνευματικά παραπληγικός δεν παρατήρησες ότι σε προηγούμενα posts μας, γράφαμε "σάτιρα" (κάνε αναζήτηση πάνω αριστερά να δεις). Ο λόγος που γράψαμε "σατυρικός" έχει να κάνει με την προσωπική ζωή του εν λόγω ανθρώπου (αυτό που έγραψες και εσύ), και κατά πάσα πιθανότητα και με τη δική σου προσωπική σου ζωή. Κάνε λοιπόν αναζήτηση της λέξης 'σάτιρα' να βεβαιωθείς ότι ξέρουμε πολύ καλά πως γράφεται η λέξη αυτή.

    "εκτίθενται, ακριβώς λόγω της επαγγελματικής τους ιδιότητας" --> τι λες βρε άπλυτε; Επειδή έγιναν αστυνομικοί πρέπει να τους την πέφτουν 20-30 άτομα με λοστούς;

    "ακριβώς επειδή δεν τους κάθησε η γκόμενα την προηγουμένη" --> sic

    "αντί, ας το ξαναπούμε κι ας το ξαναπροτείνουμε, να μετονομαστεί σε Αντίδια Καπαμά" --> sic II

    Οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι εκ των πλέον ευγενικών αστυνομικών σε παγκόσμια κλίμακα. Για παράδειγμα, αν τραυματίσεις Νεουορκέζο αστυνομικό και κυνηγηθείς αργότερα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εκτελεστείς εν ώρα σύλληψης, ενώ βλέπουμε συχνά στις ειδήσεις εικόνες από καταδιώξεις ατόμων (εικόνες από ελικόπτερα) στην Καλιφόρνια, όπου το ξύλο που πέφτει στους καταδιωκόμενους μετά τη σύλληψη είναι παροιμιώδες. Θυμόμαστε επίσης τι έπαθε ο Μίχας επειδή αντιμίλησε σε Βέλγο αστυνομικό στο αερόδρομιο των Βρυξελλών (http://www.greekrealm.com/forum/greek-politics/727-a.html). Ακόμη και πριν 2 μέρες η Δανέζικη Αστυνομία τραυμάτισε βαρύτατα άτομο που πήγε να εισβάλλει στο σπίτι του γνωστού για τα σκίτσα του Μωάμεθ σκιτσογράφου (αν είχε γίνει αυτό στην Ελλάδα, οι κουλτουριαρηδες θα ούρλιαζαν επί μέρες και θα διοργάνωναν διαδηλώσεις).

    Περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας υπάρχουν σε όλες τις χώρες και θα υπάρχουν πάντα, όπως σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν αυτοί που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Όμως, ειδικά στην Ελλάδα, ο αστυνομικός έχει αφεθεί εντελώς στη μοίρα του, παίρνει 900 Ευρώ το μήνα, ρισκάρει τη ζωή του, και έχει τον κάθε κουλτουριάρη να τον υβρίζει και από πάνω, όταν η συμπεριφορά του είναι σαφώς πιο ανθρώπινη από αυτή των αστυνομικών σε πολλές άλλες ευρωπαικές χώρες, πόσο μάλλον της Αμερικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. * Τυφλός σχολιαστής blogs, ονόματι Bro, δεν παρατηρεί ότι ένας αστυνομικός που τρέχει για να σώσει 4 συναδέλφους του στην γωνία της Φιλελλήνων (που τους την είχαν πέσει 30 ψευτόμαγκες, όπως φαίνεται και σε video που κυκλοφόρησε), πέφτει κατά λάθος πάνω σε μία πενηντάχρονη γυναίκα την στιγμή που πήγαινε να περάσει μέσα από κενό που δημιουργήθηκε στο κινούμενο πλήθος και που ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΊΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΒΑΡΑ. Και ο ίδιος αστυνομικός την επόμενη μέρα πήγε στο νοσοκομείο και ζήτησε συγνώμη. Αλήθεια, αν το έκανε επίτηδες, θα ρίσκαρε να πέσει και ο ίδιος κάτω, μετά από μία τόσο σφοδρή σύγκρουση; Αλλά είναι τόσο μεγάλο το μίσος των κουλτουριάρηδων για τους αστυνομικούς που βλέπουν παντού "αστυνομική αυθαιρεσία".

    * Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη στο γνωστό αυτό περιστατικό, αλλά δεν το θεωρούμε διόλου απίθανο ο συγκεκριμένος φοιτητής να κατέβηκε στη διαδηλώση ντυμένος έτσι ώστε να έχει έτοιμη τη δικαιολογία. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΙΕΙ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ: "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ" ΚΤΛ

    Για την υπόθεση με τον Χιλιανό, εφόσον είναι έτσι τότε φυσικά και πρέπει να καταδικαστούν οι αστυνομικοί.

    Εντάξει, μας έπιασες. Αντί για 2008, γράψαμε εκ παραδρομής 2009. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα όμως, πχ να μπερδεύαμε την οικία με τα οικεία, όπως σου ξαναείπαμε σε προγούμενο post σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ορίστε και αυτό που λέγαμε για τη λέξη σάτιρα: http://antikoultouriaris.blogspot.com/2009/11/blog-post.html . Όχι και να μας λέει αγράμματους ο "Bro", όχι όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ρε παληκάρια της πορδής...στον κώλο του Λαζόπουλου είσαστε και τα ξέρετε τόσο καλά; Μόνο κάτι σκατοπουστράκια μεσημερινών παρα-εκπομπών την βγάζουν με τόσο φτηνά σχόλια, αλλά δε βαριέσαι...μήπως είσαστε και για κανένα σοβαρό πολιτικό σχόλιο; Μπα. Έκαστος στο είδος του κι η φοιτητική εργατιά στην παπαρολογία.

    Τι μας λέει λοιπόν ως ρεζουμέ μέσα από τον φαιδρό σχολιασμό της; Πως η Ελληνική Αστυνομία αξίζει παράσημου ανδρείας και ευγένειας, επειδή -άκουσον άκουσον- δέρνει λιγότερο από τους Αμερικανούς, Δανούς και Βέλγους συναδέλφους της. Μιλάμε για την επιτομή της γελοιότητας και το πλήρες ξεγύμνωμα όσον αφορά τα επιχειρήματα. Παραθέσαμε ολόκληρο άρθρο που αποδεικνύει πως αν κάτι θα έπρεπε να μας αφορά πρώτιστα θα ήταν η ατιμωρησία που απολαμβάνουν τα αστυνομικά όργανα, για υποθέσεις μάλιστα που μας έχει καταδικάσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τις κάνατε γαργάρα. Αντ' αυτού πετάξατε ένα αρχικό άρθρο πορδή, που κουβαλούσε όλη την φασιστοειδή ιδεολογία που θέλει μια αστυνομία τρομοκράτη, αντί για υπεύθυνο υπερασπιστή των δικαιωμάτων του πολίτη. Βλέπεις, το Βέλγο ή το Δανό αστυνομικό συνήθως θα τον σεβαστείς, ακριβώς γιατί δεν είναι το ίδιο ρεμάλι όπως ο δικός μας και δεν καταλήγουν εκεί όλοι οι κομπλεξικοί αυτής της ζωής, που την έχουν δει Βαν Νταμ.

    Η Ελληνική Αστυνομία έχει περιέλθει σε ανυποληψία εξαιτίας των αποφάσεων των ίδιων των διοικήσεών της. Όταν επιτρέπει στα λαμόγια, στους διαπλεκόμενους, στους καταχραστές, στους μιζαδόρους και στα κατακάθια να τη βγάζουν καθαρή έχοντας σπάσει πχ στο ξύλο έναν όποιον κρατούμενο, συλληφθέντα κι ό,τι άλλο, παιδιαρίζοντας με ιερόδουλες στα κρατητήρια, βγάζοντας video βασανιστηρίων για να χασκογελάνε κοκ. Τιμή και δόξα στον έντιμο, επαγγελματία κι ευσυνείδητο αστυνομικό που κάνει το καθήκον του με κίνδυνο τη ζωή του και φυσικά λειτουργεί με την τόλμη όταν έχει απέναντί του τον Πάσσαρη κι όχι μια 60αρα γυναικούλα πεσμένη κατάχαμα. Σε αυτόν τον άνθρωπο βγάζουμε το καπέλο, γιατί αποτελεί όλα εκείνα που θα έπρεπε να είναι η Ελληνική Αστυνομία και κάθε αστυνομία στην τελική, αλλά δυστυχώς δεν είναι.

    Και λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να συμμεριστούμε το μισθολογικό δράμα του Έλληνα αστυνομικού. Ξέρει που μπαίνει και τι θα συναντήσει εκ των προτέρων. Όπως φυσικά υπάρχουν κι άλλοι που παίρνουν σαφώς λιγότερα και καθημερινά αποδεικνύονται περισσότερο επαγγελματίες και φιλότιμοι. Στην τελική δεν κάνει ένα όποιο όποιο επάγγελμα, αλλά επιτελεί έργο, ή μάλλον θα έπρεπε να επιτελεί, γιατί πολλοί εξ αυτών μάλλον με πάρεργο τη βγάζουν, είτε ως οι χειρότεροι δημόσιοι, είτε με τίποτα "προστασίες" δεξιά κι αριστερά. Είπαμε...από μπουμπούκια πάμπολλα.

    Και πάμε και στα σύγχρονα, γιατί πραγματικά δεν σας παίρνει να συμμαζέψετε τις πομπές της ΕΑ με τίποτα...ρόμπα τους κάνει, σας κάνει και μας κάνει ολόκληρο ΕΔΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. * Είπαμε ρε...να πέσετε στα 4 και να πάρετε και πίπα από την ΕΑ, αλλά εσείς το παραχέσατε. Εδώ έχουμε το video για να έχουν οι πάντες άποψη: http://www.youtube.com/watch?v=AOE29OWVI10

    Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, ένας άντρας της ομάδας Δέλτα που αν μη τι άλλο γνωρίζει τα πάντα όλα από μηχανές, επιλέγει να περάσει μέσα από το συγκεντρωμένο πλήθος με ταχύτητα κι όχι δεξιά από αυτό (όπως εύκολα μπορεί να δει κάποιος στο video) που υπάρχει κενό. Αν υποθέσουμε πως δεν θέλει συνειδητά να χτυπήσει διαδηλωτές (που είναι κάτι παραπάνω από προφανές σε όποιον διαθέτει ελάχιστον νιονιό ακόμα), θα μιλάμε απλώς για έναν μαλάκα ολκής που δεν καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνει. Για ποιο κενό λέτε ρε ρεμάλια; 3 άνθρωποι ήταν ακριβώς μπροστά του κι επιδίωξε να τους διασπάσει. Τι αλητεία ρε είναι αυτή που εκφράζετε και δεν ντρέπεστε ούτε τόσο δα; Μηχανή Vs άνθρωπος κι έρχεστε εσείς ρε αληταριά του κερατά να λέτε πως θα μπορούσε να είχε πέσει κάτω και να χτυπήσει, όταν ήταν δική του αποκλειστικά επιλογή από το που θα περάσει και πως;

    Κι όσο για το αν κάλεσε ασθενοφόρο ή τον έπιασε ο πόνος κι επισκέφτηκε την τραυματισμένη γυναίκα (μετά το κράξιμο που έφαγε), μάλλον δεν συμφωνούν οι συμμετέχοντες που ισχυρίζονται πως το ασθενοφόρο εκλήθηκε από τον Θόδωρου Μεγαλοοικονόμου, τον Διευθυντή του Ψυχιατρικού Κέντρου Ψ.Ν.Α.

    * Άμα δεν ξέρετε να το βουλώνετε ή να κάνετε την έρευνά σας και να μαθαίνετε προτού καταθέσετε μπούρδες. Το τι θεωρείτε διόλου απίθανο το έχουμε χεσμένο, γιατί στην προκειμένη περίπτωση οι ίδιοι ομολόγησαν τις πράξεις τους, μίλησαν για λάθος και κάλεσαν ΕΔΕ για το περιστατικό. Το δε παληκάρι αφέθηκε ελεύθερο να συνεχίσει τη ζωή του, αντί να τρέχει σε όλη του για μια κακουργηματική πράξη που πήγαν να του προσάψουν οι προστάτες του. Πάρτε λοιπόν τα κεφαλαία και βάλτε τα στον πάτο σας, γιατί στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για καραμπινάτη σκευωρία για την οποία μάλιστα έβαλαν την ουρά στα σκέλια.

    * Για την υπόθεση του Χιλιανού φυσικά και πρέπει να καταδικαστούν. Όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση αστυνομικής βίας και κατάχρησης εξουσίας. Βλέπετε παρά τις αρχικές επιδιώξεις του πρώτου σας post, καταλήξαμε μάλλον να παίζουμε με περισσότερες περιπτώσεις που αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν, αλλά τραυμάτισαν και την έβγαλαν και καθαρή από πάνω, για να το ξανακάνουν. Κι ενώ η Ελλάδα μας διασύρεται ΚΑΙ ελέω τέτοιων περιπτώσεων δικαστικά από τα ευρωπαϊκα θεσμικά όργανα, εσείς ασχολείστε μονάχα με το πως η αστυνομία θα γίνει περισσότερο αυστηρή στο ξύλο που θα δωρίζει δεξιά κι αριστερά. Ξεχνάτε βέβαια πως είναι ακριβώς αυτή η τακτική που θα εντείνει τα κοινωνικά αντανακλαστικά.

    Η μοναδική ελπίδα του Έλληνα αστυνομικού να κερδίσει την κοινωνία, είναι να επαναφέρει την χαμένη του αξιοπρέπεια, αποδεικνύοντας πως κάνει αποτελεσματικά και σωστά τη δουλειά του. Και μιλάμε για δουλειά κι όχι για εκτόνωση και φτηνό τραμπουκισμό. Μιλάμε για συνέπεια, φιλότιμο κι ευσυνειδησία κι όχι για λάδωμα, αραλίκι και μίζες. 5 νταγκλαράδες που χτυπάνε μέχρι θανάτου οποιονδήποτε βρίσκεται τάβλα, γιατί η αδρεναλίνη έχει πιάσει κόκκινο, ακόμα κι αν αυτός είναι ο Δουρής, δεν είναι επαγγελματίες, αλλά κοπρόσκυλα που βγάζουν το άχτι τους. Αλλά γι' αυτό δεν χρειάζεται σχολή και εκπαίδευση...ας πάρουμε κοινούς εγκληματίες κι ας τους βάλουμε στολή.

    Όσον αφορά τα λάθη, φυσικά και είναι περισσότερο τραγικό να μνημονεύεις λάθος μια τέτοια ημερομηνία, παρά ένα ορθογραφικό. Αλλά θα ήταν χρήσιμο να μπορούσαν κι οι επισκέπτες να διορθώνουν εκ των υστέρων τα διάφορα λάθη που οι ίδιοι εκ παραδρομής μπορεί να κάνουν, όταν τα διαπιστώνουν, όπως μπορείτε οι ίδιοι στα αρχικά σας post. Αγράμματους λοιπόν ας μην σας ξαναπούμε...μαλάκες μπορούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Καλά ρε παληκάρια της πορδής...στον κώλο του Λαζόπουλου είσαστε και τα ξέρετε τόσο καλά; Μόνο κάτι σκατοπουστράκια μεσημερινών παρα-εκπομπών την βγάζουν με τόσο φτηνά σχόλια, αλλά δε βαριέσαι...μήπως είσαστε και για κανένα σοβαρό πολιτικό σχόλιο; Μπα. Έκαστος στο είδος του κι η φοιτητική εργατιά στην παπαρολογία." --> να ένα σοβαρό πολιτικό σχόλιο

    "Τι μας λέει λοιπόν ως ρεζουμέ μέσα από τον φαιδρό σχολιασμό της; Πως η Ελληνική Αστυνομία αξίζει παράσημου ανδρείας και ευγένειας, επειδή -άκουσον άκουσον- δέρνει λιγότερο από τους Αμερικανούς, Δανούς και Βέλγους συναδέλφους της. Μιλάμε για την επιτομή της γελοιότητας και το πλήρες ξεγύμνωμα όσον αφορά τα επιχειρήματα." --> Είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Κατηγορείς εμάς για γελοιότητα και ξεγύμνωμα από επιχειρήματα όταν απαντάς σε άλλο πράγμα! Εμείς σου είπαμε ότι αστυνομική αυθαιρεσία υπάρχει δυστυχώς παντού στον κόσμο (και σε πολλές αλλές χώρες περισσότερη από εδώ) αλλά πουθενά δεν την πέφτουν 20-30 ψευτόμαγκες σε ένα-δύο αστυνομικούς και εσύ μιλάς για βραβεία! Χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν πήγαμε Ευζώνη, δηλαδή.

    Το άρθρο που έκανες copy-paste από το prezatv το οποίο έκανε copy-paste με τη σειρά του από την Real News αναφέρεται σε δηλώσεις του ελληνικού τμήματος των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Δεν αντιλέγουμε ότι κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι αληθινές, άπαξ και καταδικάστηκαν από το Ευρωπαικό Δικαστήριο, όπως επίσης και δεν αντιλέγουμε ότι υπάρχουν περιπτώσεις αστυνομικής αυθαιρεσίας (για 3η φορά στο λέμε). Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνονται επιθέσεις σε αστυνομικούς γιατί τοτε θα θεωρηθούν δίκαιες οι επιθέσεις Χρυσαυγιτών σε αναρχικούς (και είναι και πολύ περισσότερες αυτές όπως φανταζόμαστε θα γνωρίζεις).

    "Βλέπεις, το Βέλγο ή το Δανό αστυνομικό συνήθως θα τον σεβαστείς, ακριβώς γιατί δεν είναι το ίδιο ρεμάλι όπως ο δικός μας " --> Μα καλά σε τοίχο μιλάμε; Δεν σου είπαμε ότι οι αστυνομικοί σε αυτές τις χώρες ενεργούν ποιο βίαια από τους δικούς μας; Έχεις πρόβλημα αντίληψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Είπαμε ρε...να πέσετε στα 4 και να πάρετε και πίπα από την ΕΑ" --> Αυτός είναι πολιτικός λόγος!

    "Αν υποθέσουμε πως δεν θέλει συνειδητά να χτυπήσει διαδηλωτές (που είναι κάτι παραπάνω από προφανές σε όποιον διαθέτει ελάχιστον νιονιό ακόμα), θα μιλάμε απλώς για έναν μαλάκα ολκής που δεν καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνει" --> Μιλάμε για παντελή έλλειψη διανοητικής λειτουργίας. Με τη λογική αυτή ένας αστυνομικός ρισκάρει να τραυματιστει σοβαρά πέφτοντας από τη μηχανή του, για να χτυπήσει επίσης σοβαρά μια γυναίκα που δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του. Δηλαδή τόσα ατυχήματα που συμβαίνουν με πεζούς καθημερινά, οφείλονται στην προσπάθεια των οδηγών να σκοτώσουν τους πεζούς που βλέπουν μπροστά τους. Είχε δίκιο ο Αινστάιν για τη βλακεία.

    Βουλωμένο στόμα έχεις εσύ σε απαντήσεις μας σε πολλά άρθρα μας. Φαίνεται πως τα κεφαλαία μας, δεν αρκούν για την κατανόηση εκ μέρους σου αυτών που γράφουμε. Χρειάζεται μεγαλύτερη γραμματοσειρά, bold και ίσως να αγοράσεις και μεγαλύτερη οθόνη υπολογιστή. Πάρε αυτές τις καινούργιες τις DELL 20''.

    " Ξεχνάτε βέβαια πως είναι ακριβώς αυτή η τακτική που θα εντείνει τα κοινωνικά αντανακλαστικά" --> Επίσης θα εντείνει, δυστυχώς και τα αντανακλαστικά πατριωτικών ή και ακόμη νεοναζιστικών ομάδων απέναντι σε κουλτουριαροαναρχικούς. Αυτό να σκέφτεσαι.

    Την αγάπη μας την έχει ο Έλληνας Αστυνομικός για τους περίπου 90 νεκρούς που έχει από το 1984 έως σήμερα (www.astynomia.gr). Επίσης για τα δεκάδες περιστατικά καθημερινής βοήθειας προς τους πολίτες (εξιχνιάσεις ανθρωποκτονιών, κλοπών, βιασμών, εμπορίου ναρκωτικών).

    "Αλλά θα ήταν χρήσιμο να μπορούσαν κι οι επισκέπτες να διορθώνουν εκ των υστέρων τα διάφορα λάθη που οι ίδιοι εκ παραδρομής μπορεί να κάνουν, όταν τα διαπιστώνουν, όπως μπορείτε οι ίδιοι στα αρχικά σας post. Αγράμματους λοιπόν ας μην σας ξαναπούμε...μαλάκες μπορούμε;" --> Σε έτσουξε για τα καλά, έτσι; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χο χο χο...βρε κακομοιριασμένοι, αν αξιώνετε και σοβαρή συζήτηση στη βάση του "σατυρικού συγγραφέα", τότε πράγματι είσαστε για να γράφετε κείμενα στη Λαμπίρη και μόνο. Κατανοούμε απόλυτα πως φυσικά δεν είσαστε σε θέση ούτε καν να επιχειρηματολογήσετε επ' αυτού, γιατί αυτό θα σημαίνει πως παρακολουθείτε τον κώλο του Λαζόπουλου στενά. Είπαμε...τέτοια σχόλια μόνο από σκατοπουστράκια γίνονται, γιατί κι οι αδελφές έχουν αξιοπρέπεια.

    Κοίτα να δεις που τα παληκάρια του κώλου έχουν συνείδηση τι γίνεται στην παγκόσμια πραγματικότητα. Τόση συνείδηση που δεν έχουν δει ποτέ και πουθενά επεισόδια, σε συνόδους κορυφής τύπου G8, σε καθημερινές διεκδικήσεις σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία κοκ με μαζικές επιθέσεις ένθεν κακείθεν. Αποκλειστικό ελληνικό φαινόμενο το θεωρούν τα τζιμάνια εδώ μέσα, που όπως έχουμε ξαναπεί, καλά καλά δεν έκατσε ο κώλος τους σε φοιτητικό έδρανο κι έχουν πηδήξει τον πλανήτη 3 φορές. Βέβαια, έχουμε δει και 5-10 ψευτόμαγκες αστυνομικούς που ξυλοφορτώνουν ανελέητα ακίνδυνους κι ακινητοποιημένους συλληφθέντες, αλλά γι' αυτήν την πραγματικότητα "δεν ξέρετε, δεν είδατε". Τι πιο λογικό άλλωστε από τους προστάτες της ανθρώπινης ακεραιότητας, να την υπονομεύουν για τα καλά, όταν μάλιστα δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος πέρα από την ανάγκη τους να εκτονώσουν ένστικτα. Ποιος θα μας προστατεύσει από τους προστάτες άραγε;

    Το συγκεκριμένο άρθρο δεν έγινε copy/paste ούτε από prezatv, ούτε από Real News, αλλά ουδεμία σημασία έχει. Όπως φυσικά δεν έχει καμία σημασία αν η δική σας εμμονική και μονόπλευρη αντιμετώπιση θέλει να το υποβαθμίσει...εσείς που κόπτεστε για το πρόσωπο που δείχνει η Ελλάδα προς τα έξω, θα έπρεπε πρώτοι να καταδικάζετε την ατιμωρησία που απολαμβάνουν τα παληκάρια μας. Εσείς που θεωρείτε πως φταίει το πανάχρηστο ελληνικό κράτος που κάποιοι αστυνομικοί πληρώνουν αδίκως το μάρμαρο, θα έπρεπε πρώτοι να στηλιτεύετε την στοχοποίησή τους, χάρη στις ποινές χάδια που δέχτηκαν οι υπόλογοι συνάδελφοί τους από τις διεφθαρμένες διοικήσεις που κλείνουν τα μάτια απέναντι στην αυθαιρεσία.

    Χεστήκαμε προσωπικά για τις επιθέσεις χρυσαυγιτών σε αναρχικούς και τ' ανάπαλιν. Άμα εσείς έχετε συμπάθειες, λίγο μας απασχολεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνεχίζετε όμως ανερυθρίαστα να εικάζετε πως ένας μοτοσυκλετιστής θα είχε κόλλημα να πέσει πάνω σε διαδηλωτή, φοβούμενος πως η μηχανάρα του θα έπεφτε και θα χτύπαγε το πουλάκι μας. Αρχίδια. Μηδενική συναίσθηση της πραγματικότητας και πλήρες ξεγύμνωμα προκειμένου να τον βγάλετε λάδι, όταν είναι προφανές πως συνειδητά επιλέγει να αναπτύξει ταχύτητα εν μέσω διαδηλωτών που τρέχουν προς ορισμένη κατεύθυνση, αντί να επιλέξει να περάσει εκ δεξιών τους που υπάρχει πράγματι άνεση χώρου και άνοιγμα. Κι ενώ βλέπει μπροστά του το πλήθος που δεν του επιτίθεται, άρα δεν κινδυνεύει επουδενί η σωματική του ακεραιότητα, δεν σταματά τη μηχανή, όταν βλέπει μπροστά του 3 ανθρώπους, αλλά αντίθετα προχωράει με περίσσευμα ζήλου. Κι έρχεστε εσείς, οι πουθενάδες της λογικής, να κάνετε για πολλοστή φορά το άσπρο μαύρο προκειμένου να καλύψετε είτε την αναλγησία, είτε την βλακεία του, μιλώντας για ατυχήματα και λάθη.

    Τουμπέκα και για την σκευωρία της Ελληνικής Αστυνομίας φυσικά. Μονάχα αστεϊσμούς για τα κεφαλαία βλέπουμε, αλλά στην ουσία το κατάπιατε, το χωνέψατε και ρευτήκατε κι όλας. Κοίτα να δεις τι γίνετε στον κόσμο...αστυνομικός ομολογεί πως -κατά λάθος, αλίμονο- μετέφερε τσάντα με εκρηκτικές ύλες δίπλα σε αδίκως συλληφθέντα για να τον ενοχοποιήσει. Κι αν φυσικά δεν υπήρχαν φωτογραφίες και ντοκουμέντα ακλόνητα, τώρα το συγκεκριμένο παληκάρι θα πέρναγε τα χρονάκια του για να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας. Και γιατί ακριβώς; Γιατί η πάντα σωστά ενεργούσα ΕΑ ήθελε να δημιουργήσει ενόχους για να καλύψει την ανεπάρκειά της και να δικαιολογήσει τις πράξεις της. Να τους χαίρεστε ρε...τα ίδια σκατά με σας είναι.

    Την αγάπη σας καλώς την έχει ο Έλληνας Αστυνομικός για τους περίπου 90 νεκρούς του, που φυσικά δεν φανταζόμαστε πως ήταν προϊόν της ωμής βίας που αντιμετώπισαν από τους αναρχοκουλτουριάρηδες των πόλεων και τους διαδηλωτές. Όπως είπαμε προσωπικά αποδίδουμε τιμές σε όλους εκείνους που κάνουν το καθήκον τους και με τίμημα τη ζωή τους ακόμα...αυτοί είναι οι πραγματικοί αστυνομικοί, μόνο που δεν είναι μόνοι τους και δεν είναι και τόσοι. Αντίθετα υπάρχουν και οι άλλοι που είναι διακινητές ναρκωτικών, πωλητές προστασίας, μαστρωποί, δημόσιοι της κακιάς ώρας που τα ξύνουν, κλεφτρόνια, βασανιστές κοκ. Άραγε έχετε ανάλογες ευαισθησίες κι επιδεικνύετε αγάπη και για τα θύματα των κακών αστυνομικών; Ή μήπως αυτά τα τελευταία πρέπει να διαθέτουν αμιγώς ελληνικό DNA για να εκφράσετε έστω και ψήγμα κατανόησης κι αλληλεγγύης;

    Να υποθέσουμε μετά από όλα αυτά και το γεγονός πως και πάλι σας αποδείξαμε πως μόνο μονόπλευρες καταθέσεις είστε σε θέση να κάνετε, ότι πράγματι κερδίζετε το χαρακτηρισμό "μαλάκες" της υπόθεσης; 3 περιπτώσεις αστυνομικών δώσατε, 15 άλλες σας προτάξαμε μάνι μάνι και με τη σφραγίδα του ΕΔΔΕ. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χου χου χου,

    κουλτουριάρης που να αποκαλεί τους ομοφυλόφιλους "σκατοπουστράκια". Σα δε ντρέπεσαι παλιοφασίστα!

    "Τόση συνείδηση που δεν έχουν δει ποτέ και πουθενά επεισόδια, σε συνόδους κορυφής τύπου G8, σε καθημερινές διεκδικήσεις σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία κοκ με μαζικές επιθέσεις ένθεν κακείθεν" --> πρέπει να έχεις το μυαλό φυτού εσωτερικού χώρου για να μην παρατηρείς ότι εδώ τα επεισόδια γίνονται πολύ συχνότερα.

    "Το συγκεκριμένο άρθρο δεν έγινε copy/paste ούτε από prezatv, ούτε από Real News, αλλά ουδεμία σημασία έχει." --> Εντάξει έγινε από κάπου αλλού που το πήραν από την Real News. Σιγά τη διαφορά κουλτουριάρη.

    "Εσείς που θεωρείτε πως φταίει το πανάχρηστο ελληνικό κράτος που κάποιοι αστυνομικοί πληρώνουν αδίκως το μάρμαρο, θα έπρεπε πρώτοι να στηλιτεύετε την στοχοποίησή τους, χάρη στις ποινές χάδια που δέχτηκαν οι υπόλογοι συνάδελφοί τους από τις διεφθαρμένες διοικήσεις που κλείνουν τα μάτια απέναντι στην αυθαιρεσία." --> Δηλαδή ολόκληρο το σώμα της ΕΛ.ΑΣ για τις ανομίες κάποιων στελεχών της. Αυτό ονομάζεται συλλογική ευθύνη και εφαρμόζεται από τα πιο στυγερά καθεστώτα. Είδες που σε αναγκάσαμε να ασπάζεσαι φασιστικές νοοτροπίες; Βρίζεις τους ομοφυλόφιλους, τώρα αυτό, σε λίγο δεν θα σε ανδιαφέρουν οι επιθέσεις χρυσαυγιτων σε αναρχικούς.

    "Χεστήκαμε προσωπικά για τις επιθέσεις χρυσαυγιτών σε αναρχικούς και τ' ανάπαλιν" --> Ωπ, νάτα μας που τα λέγαμε!!! (σημείωση το 'τανάπαλιν' συμβαίνει πολύ σπανιότερα). Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Συνεχίζετε όμως ανερυθρίαστα να εικάζετε πως ένας μοτοσυκλετιστής θα είχε κόλλημα να πέσει πάνω σε διαδηλωτή, φοβούμενος πως η μηχανάρα του θα έπεφτε και θα χτύπαγε το πουλάκι μας. Αρχίδια" --> Καταλαβαίνουμε τον εκνευρισμό σου, αλλά με το να βρίζεις κουλτουριάρη, απλά δυσκολεύεις την ήδη δύσκολη θέση σου. :PP

    Προσπαθείς να ενοχοποιήσεις έναν αστυνομικό για ένα προφανές ατύχημα. Οπότε και πολλοί από τους πεζούς που σκοτώνονται σε τροχαία επί μηνιαίας βάσης, είναι θύματα δολοφονιών. Και στην κορφή κανέλα.

    "Τουμπέκα και για την σκευωρία της Ελληνικής Αστυνομίας φυσικά" --> εμείς παραδεχθήκαμε ότι περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας υπήρχαν πάντοτε και θα υπάρχουν πάντα και σε όλες τις χώρες δυστυχώς, αλλά που να καταλάβεις εσύ. Χρειάζεται να στο λέμε τουλάχιστον 5 φορές.

    "Να τους χαίρεστε ρε...τα ίδια σκατά με σας είναι." --> Ετσι σε θέλουμε, να εκνευρίζεσαι και να βρίζεις :)

    "Να υποθέσουμε μετά από όλα αυτά και το γεγονός πως και πάλι σας αποδείξαμε πως μόνο μονόπλευρες καταθέσεις είστε σε θέση να κάνετε, ότι πράγματι κερδίζετε το χαρακτηρισμό "μαλάκες" της υπόθεσης; 3 περιπτώσεις αστυνομικών δώσατε, 15 άλλες σας προτάξαμε μάνι μάνι και με τη σφραγίδα του ΕΔΔΕ. :p " --> Πολλές έχουμε να προτάξουμε, αλλά για τις ανάγκες του post αναφερθήκαμε σε 3. Και για τον αστυνομικό του Πολυζωγόπουλου μπορούσαμε να πούμε και για τον αστυνομικό που πριν 1 μήνα στα επεισόδια έχασε δύο δάκτυλα και για τους αστυνομικούς στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής κτλ κτλ. Πάλι σαχλαμάρα είπες λοιπόν, κατα εξακολούθηση βουλωμένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος αποκάλεσε τους ομοφυλόφιλους σκατοπουστράκια; Κάτι ελεεινά τυπάκια μεσημεριανών εκπομπών χαρακτηρίσαμε ως τέτοια, κι αυτό όχι λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, αλλά λόγω της πουστιάς που κρύβουν σε επίπεδο αξιοπρέπειας. Κατ' επέκταση κι εσάς που καταθέτε την ίδια λαμογιά και βρώμα. Καλή η προσπάθεια αποπροσανατολισμού, αλλά όπως πάντα το μυαλό σας δεν σας βοήθησε να αντιληφθείτε τα αυτονόητα.

    Άλλος έγραψε "πουθενά δεν την πέφτουν 20-30 ψευτόμαγκες σε ένα-δύο αστυνομικούς". Αναφέραμε το προφανές. Πως φυσικά και συμβαίνει παντού κι ειδικά σε κοινωνίες που οι συνθήκες είναι αρκετά πιεστικές. Το δε "όργανο της τάξης" καταλήγει να στοχοποείται για λόγους που περιγράψαμε εκτενώς κι όλες οι σχετικές έρευνες καταδεικνύουν. Κάντε το γαργάρα και πάλι. Δεν τρέχει μία.

    Η αρχική προέλευση του κειμένου είναι αδιάφορη. Αν κάπου ψεύδεται, ευχαρίστως η εκτεταμένη σας έρευνα να το αποδείξει, αλλά φοβόμαστε πως για πολλοστή φορά θα σπάσετε τα μούτρα σας. Βλέπετε η Ελλαδίτσα μας έχει διασυρθεί ουκ ολίγες φορές λόγω της αστυνομικής αυθαιρεσίας και ατιμωρησίας. Να το βάλετε λοιπόν στις διεκδικήσεις των πλακάτ όταν κατέβετε στα πεζοδρόμια για τους μετανάστες, να μη μας ρεζιλεύουν άλλο, γιατί είναι κρίμα αυτή η χώρα να τυγχάνει τέτοιας παγκόσμιας προβολής. Καταπιείτε το λοιπόν κι αυτό, να χορτάσει τ' αντεράκι σας.

    Όσο για τη συλλογική ευθύνη, εσείς τι διαφορετικό κάνετε ρε ντολμάδες; Μήπως δεν επικρίνετε οποιονδήποτε αριστερό, επειδή κάποιοι είναι υπόλογοι; Μήπως δεν την πληρώνει κάθε διαδηλωτής επί γης, επειδή κάποιοι αρέσκονται μονάχα να σπάνε; Μήπως όλοι οι Αλβανοί δεν είναι δακτυλοδεικτούμενοι, επειδή κάποιοι έκλεψαν; Τώρα σας χάλασε ξαφνικά η συλλογική ευθύνη; Όταν δεν εξυπηρέτησε τα "δικά σας παιδιά";

    Και κανείς δεν προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον αστυνομικό. Δεν χρειάζεται. Τα κατάφερε μια χαρά μόνος του, μόνο που δεν περίμενε να τον καταγράφουν και την πάτησε. Ας το ξαναπούμε...το παληκάρι είχε κάθε δυνατότητα να αποφύγει τους πεζούς αλλά δεν το έκανε. Επέλεξε συνειδητά να αναπτύξει ταχύτητα εν μέσω διαδηλωτών με τον κίνδυνο να παρασύρει έναν ή περισσότερους εξ αυτών, όπως κι έγινε. Μπράβο λοιπόν στο τζιμάνι αυτό που προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και συντριπτικά κατάγματα, επιδεικνύοντας στην καλύτερη ενσυνείδητη αμέλεια μια και σας χαλάει ο δόλος. Να του φτιάξουν τη μάπα πόστερ, για να την αναρτήσετε πάνω απ' το κρεβάτι σας. Άλλωστε κι εκείνοι που παρασύρουν πεζούς στους δρόμους, μάλλον δεν την βγάζουν καθαρή ως ήρωες...ειδικά όταν τους παρατάνε και φεύγουν.

    Είναι προφανές πάλι πως σας έχει κόψει ο πόνος για τις αστυνομικές αυθαιρεσίες...μάλιστα, αργά ή γρήγορα, θα βγάζατε και κανένα καταγγελτικό post για όσα βρωμίζουν το χώρο της ελληνικής αστυνομίας, μια και είσαστε γνωστοί για την αντικειμενική σας ευαισθησία. Τα πάντα όλα και ό,τι να 'ναι.

    Προτάξτε όσες θέλετε...για κάθε έναν τραυματία αστυνομικό, υπάρχουν πολλαπλάσιες περιπτώσεις απλών διαδηλωτών που την πλήρωσαν επειδή ένας μπαρουτοκαπνισμένος μπάτσος θέλησε να βγάλει το άχτι του. Υπάρχουν άλλες κρατουμένων που υπέστησαν βασανιστήρια και εξευτελιστική αντιμετώπιση, γιατί ένας θρασύδειλος μαλακάκος θέλησε να βγάλει βιντεάκι για να γελάει με τους συναδέλφους. Κι αυτά, τα όσα γνωρίζουμε, είναι όσα κατορθώνουν να βγουν μέσω video και φωτογραφιών προς τα έξω, γιατί ουκ ολίγοι έχουν να διηγηθούν ιστορίες αστυνομικής αυθαιρεσίας, αλλά δεν μπορούν να τις αποδείξουν δυστυχώς.

    Εδώ θα είμαστε, να τα λέμε όλα και να γουστάρουμε. Κακό πράγμα η μονόπλευρη αντιμετώπιση. Δεν βοηθάει και τους λοιπούς αναγνώστες να διαμορφώσουν άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε άχρηστε, οταν αποκαλείς τα "ελεεινά τυπάκια" με τον υβριστικό τίτλο του ομοφυλόφιλου, ουσιαστικά βρίζεις τους ομοφυλόφιλους, τόσο μυαλό θέλει;

    "Άλλος έγραψε "πουθενά δεν την πέφτουν 20-30 ψευτόμαγκες σε ένα-δύο αστυνομικούς". Αναφέραμε το προφανές. Πως φυσικά και συμβαίνει παντού κι ειδικά σε κοινωνίες που οι συνθήκες είναι αρκετά πιεστικές. Το δε "όργανο της τάξης" καταλήγει να στοχοποείται για λόγους που περιγράψαμε εκτενώς κι όλες οι σχετικές έρευνες καταδεικνύουν. Κάντε το γαργάρα και πάλι. Δεν τρέχει μία." --> Το νοητικό πρόβλημα αντίληψης σου είναι παμμέγιστο. Πουθενά δεν συμβαίνει αυτό, είπαμε, σε επεισόδια αναφερθήκαμε, όχι στο να την πέφτουμε στα καλά του καθουμένου σε αστυνομικούς σε συναυλίες.

    "Η αρχική προέλευση του κειμένου είναι αδιάφορη. Αν κάπου ψεύδεται, ευχαρίστως η εκτεταμένη σας έρευνα να το αποδείξει, αλλά φοβόμαστε πως για πολλοστή φορά θα σπάσετε τα μούτρα σας" --> πότε σπάσαμε τα μούτρα μας; Τα δικά σου είναι σπασμένα από εμάς, μην το αντιστρέφεις. Βάζεις κείμενο χωρίς να ξέρεις την προέλευση του λοιπόν; Είσαι για τα πανηγύρια

    "Τώρα σας χάλασε ξαφνικά η συλλογική ευθύνη; Όταν δεν εξυπηρέτησε τα "δικά σας παιδιά";" --> Πουθενά δεν μιλήσαμε για συλλογική ευθύνη εμείς. Ότι σου κατεβαίνει γράφεις, από τον εκνευρισμό σου.

    Βγάζεις απλά την αντιπάθεια σου για τον Έλληνα αστυνομικό και χαίρεσαι κάθε φορά που ακούς στις Ειδήσεις ότι ένας από αυτούς σκοτώνεται ή τραυματίζεται. Δε φταις όμως ούτε εσύ κουλτουριάρη, ούτε κανένας άλλος διανοούμενος "του κώλου, της αριστεράς, της οικολογίας και των κινημάτων". Φταίηει η πολιτική ηγεσία που δεν έδωσε το δικαίωμα κάθε φορά που την πέφτουν 20-30 αναρχικοί σε 1-2 αστυνομικούς, να τους δίνει το δικαίωμα να πυροβολούν στο ψαχνό.

    ΥΓ: "...για λόγους που περιγράψαμε εκτενώς κι όλες οι σχετικές έρευνες καταδεικνύουν." --> σκάσαμε στα γέλια μόλις το διαβάσαμε αυτό, είναι όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σώπασε μικρέ φοιτητή...οι λέξεις σκατόπουστας, θρασύπουστας, φλωρόπουστας αφορούν ομοφυλόφιλους, straight και όποιους άλλους, γιατί καθορίζουν συμπεριφορές κι όχι προτιμήσεις. Ανήκουν στους πάντες, αλλά απευθύνονται σε σας τους ίδιους όντες κατάλληλότεροι αποδέκτες. Τιμή και δόξα πέραν από τον Έλληνα Αστυνομικό και στον Γιώργο Μαρίνο που κάτι τσουτσέκια σαν του λόγου σας τα έχει για να τα βουτάει στον καφέ του κάθε απόγευμα.

    Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας. Κρίμα...κατά πως φαίνεται δεν υπάρχει σχέδιο στα σκαριά οι αστυνομικοί να μετατρέπονται σε δολοφόνους με τόση ευκολία. Λυπούμαστε πραγματικά που κι εδώ οι βρωμεροί Πασόκοι δεν σας κάνουν το χατήρι και δεν φτιάχνουν terminators. Και τώρα πως θα ζήσεις μικρέ φοιτητή που οραματίζεσαι έναν κόσμο που το δακρυγόνο, η πλαστική και η original σφαίρα θα ραίνουν τους διαδηλωτές; Πως θα βγάλουμε τα τανκ και πάλι στους δρόμους, μια και οι μηχανές δεν είναι εξίσου αποτελεσματικές;

    Έχετε χάσει την ψυχραιμία σας...κατανοητό...βλέπετε καθημερινά τον Έλληνα μπάτσο να λοιδωρείται, να εξευτελίζεται, να χλευάζεται από πράξεις κι επιλογές του ίδιου. Γι' αυτό άλλωστε και μετατράπηκε σε μπάτσο, χάνοντας το δικαίωμα να αποκαλείται αστυνομικός. Λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν την συγκεκριμένη ιδιότητα, επειδή πράττουν το καθήκον τους με σεβασμό στον πολίτη και στην δική τους αξιοπρέπεια. Εικάζουμε πως όλο και κάποιο μπάτσο μπαμπά έχετε οι ίδιοι, κάποιο ασφαλίτη παππού, θείο ή ό,τι άλλο και νοιώθετε καθημερινά το δράμα της απαξίωσής τους. Μην ορρωδείτε. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να πάνε ενάντια στη διαφθορά που επικρατεί στους κόλπους της ΕΑ και θα μας βρουν αρωγούς. Εντάξει...δεν φταίνε οι ίδιοι που μερικά φοιτητάκια της κλανιάς τους καθιστούν αχώνευτους παρουσιάζοντάς τους ως μωρές παρθένες, λες και είναι οι μεγαλύτεροι σφουγγοκωλάριοι συνδικαλιστές. Τα σύκα σύκα, έτσι για να επανερχόμαστε στην ομοφυλοφιλία που τιμάμε όπως κι οι αρχαίοι ημών προγόνοι...άλλο που δεν συμφωνεί ο Μπουμπούκος.

    Τι μας έμεινε λοιπόν κι από αυτό το μάθημα; Περίληψη:

    * To ΕΔΔΕ μας έχει καταδικάσει ουκ ολίγες φορές χάρη σε πράξεις των καλών μας μπάτσων και παραλείψεις της ανυπόληπτης ηγεσίας τους. Είμεθα αρκούντως υπερήφανοι λοιπόν που το Ευρωπαϊκό δικαστήριο ρίχνει καμπάνες στη χώρα μας για αυτά τα φαινόμενα που υποθάλπει κι οι ίδιοι αναζητάτε την πηγή των άρθρων.

    * Η ΕΑ δεν είναι άμωμη και πρόβατο όπως θέλουν να την παρουσιάσουν. Αντίθετα έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως είναι η ίδια πηγή βίας και παρανομίας. Ναρκωτικά, προστασίες, εκβιασμοί, βασανιστήρια, σκευωρίες είναι συνηθέστατο φαινόμενο κι όχι "μεμονωμένα γεγονότα". Κάθε τρεις και λίγο προκύπτει ένας επίορκος μπάτσος και μια καινούργια ΕΔΕ, που φυσικά κουκουλώνεται όταν τα φώτα φύγουν.

    * Για τις σφοδρές αντιδράσεις απέναντί της, φταίει κι η ίδια. Όταν αυθαιρετεί, όταν καταχράται την εξουσία, όταν ασχημονεί. Κάθε πρόσθετο επεισόδιο μεγαλώνει την κοινωνική δυσαρέσκεια, με αποτέλεσμα -δυστυχώς- να την πληρώνουν και τα χλωρά που δεν φταίνε σε τίποτα. Αν μάλιστα η κοινωνία διαπίστωνε πως οι μπάτσοι δεν την βγάζουν καθαρή σε κάθε περίπτωση, θα εμπιστευόταν περισσότερο τους προστάτες της και θα λειτουργούσε αρμονικότερα.

    * Ο Έλληνας αστυνομικός δεν είναι εγγενώς διεφθαρμένος. Άλλωστε κουβαλάει το ίδιο ελληνικό DNA με εκείνο των κουκουλοφόρων, που υπερέχει έναντι του ανταγωνισμού. Το σύστημα εν τέλει τον καθιστά τέτοιον κι όσο δεν αντιμετωπίζεται, τόσο θα γίνεται ο ίδιος ο αποδέκτης της οργής του κόσμου.

    Αυτά κρατάτε μικροί φοιτητές και τα επαναλαμβάνετε καθημερινά για εμπέδωση. Κι ίσως έτσι το αρχικά μονόπατο αρθράκι-γλύψιμο στην ΕΑ έρχεται στα ίσα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σας επιτρέπουμε να αναλάβετε και την επιμέλεια του κειμένου, για να περάσει με κάτι δημιουργικότερο η ώρα σας. Πόσα πλέον κοντόφθαλμα άρθρα να αντέξει η φοιτητική σας ζωή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η λέξη "πούστης" αρχικά χαρακτήριζε υβριστικά τον ομοφυλόφιλο και με το πέρασμα του χρόνου τον πονηρό, το λαμόγιο κτλ. Ως εκ τούτου, χαρακτηρίζοντας, έτσι άλλους, εσύ συμμετέχεις στοκ υβρεολόγιο εναντίον των ομοφυλοφίλων, υπονοώντας ότι υποάρχει συνταύτιση της ομοφυλοφιλίας με την πονηριά. Αλλά που να καταλάβεις...

    "Και τώρα πως θα ζήσεις μικρέ φοιτητή που οραματίζεσαι έναν κόσμο που το δακρυγόνο, η πλαστική και η original σφαίρα θα ραίνουν τους διαδηλωτές; Πως θα βγάλουμε τα τανκ και πάλι στους δρόμους, μια και οι μηχανές δεν είναι εξίσου αποτελεσματικές;" --> άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ποιος μίλησε για τανκς, πλαστικές σφαίρες κτλ; Αχρηστοάσχετε

    "Έχετε χάσει την ψυχραιμία σας...κατανοητό" --> Εμείς; Για εμάς λες; Χαχαχα, εσύ μπαίνεις 30 φορές τη μέρα εδώ εκνευρισμένος από τις αναρτήσεις μας και σου ξαναλέμε ότι μας αρέσει πολύ αυτό¨. Πες και σε φίλους σου να γράφουν εδώ!!!

    "Εικάζουμε πως όλο και κάποιο μπάτσο μπαμπά έχετε οι ίδιοι, κάποιο ασφαλίτη παππού, θείο ή ό,τι άλλο και νοιώθετε καθημερινά το δράμα της απαξίωσής τους" --> Εικάζεις μπούρδες, καμία συγγένεια δεν έχουμε με αστυνομικό. Έτσι απλά.

    "Τα σύκα σύκα, έτσι για να επανερχόμαστε στην ομοφυλοφιλία που τιμάμε όπως κι οι αρχαίοι ημών προγόνοι...άλλο που δεν συμφωνεί ο Μπουμπούκος." --> Τι ήταν αυτό πάλι; Βγάζεις πολύβ γέλιο. Ειλικρινά τώρα. Ξεκινήσαμε post για τη βία εναντίον αστυνομικών και εσύ το πας στον Άδωνι και στην ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα. Ήμαρτον!

    * Τι σχέση έχει αυτό με τη βία εναντίον αστυνομικών; πρέπει δηλαδή τα καμώματα κάποιων επίορκων να τα πληρώνουν αθώοι συνάδελφοι τους; Τι φαιδρότητες είναι αυτές; Δηλαδή τότε να κλείσουμε φυλακή τον Βούτση επειδή ο γιος του ήταν καθικάκι που λήστευε τράπεζες και τον Δημητρά επειδή ο πατέρας του ήταν υφυπουργός επί Χούντας. Και εδώ έχουμε συγγένεια, δεν μιλάμε καν για συναδέλφους δηλαδή. Χαζομάρες που εκστομίζονται από έναν φανερά εκνευρισμένο για αυτό το blog ψευτοδιανούμενο.

    "* Η ΕΑ δεν είναι άμωμη και πρόβατο όπως θέλουν να την παρουσιάσουν. Αντίθετα έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως είναι η ίδια πηγή βίας και παρανομίας. Ναρκωτικά, προστασίες, εκβιασμοί, βασανιστήρια, σκευωρίες είναι συνηθέστατο φαινόμενο κι όχι "μεμονωμένα γεγονότα". Κάθε τρεις και λίγο προκύπτει ένας επίορκος μπάτσος και μια καινούργια ΕΔΕ, που φυσικά κουκουλώνεται όταν τα φώτα φύγουν." --> Πάλι τα ίδια περί συλλογικής ευθύνης., όπως και στην επόμενη παράγραφο. Δεν είναι μόνο είσαι αγαθός (με τη νεοελληνική έννοια φυσικά), αλλά το επαναλαμβάνεις τις φαιδρότητες αυτές στολίζοντας τες διαφορετικά, για να δίνεις την εντύπωση παρουσίασης διαφορετικών επιχειρημάτων
    (επιχειρήματα της πλάκας βέβαια).

    "Αυτά κρατάτε μικροί φοιτητές και τα επαναλαμβάνετε καθημερινά για εμπέδωση. Κι ίσως έτσι το αρχικά μονόπατο αρθράκι-γλύψιμο στην ΕΑ έρχεται στα ίσα του." --> Καθόλου στα ίσα του δεν έρχεται, αντιθέτως αποκαλύπτεται εμπράκτως το μίσος που τρέφουν οι κουλτουριάρηδες για τα σώματα ασφαλείας στην Ελλάδα. Η Αστυνομία αποτελεί εμπόδιο στην προσπάθεια εμπέδωσης της πλήρους ασυδοσίας που επιδιώκει η αριστερά για την κοινωνία. Αλλά δεν θα της κάνουμε το χατίρι. Ελπίζουμε και την επόμενη φορά που αστυνομικοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με 20-30 ροπαλοφόρους να κάνουν το καθήκον τους, χρησιμοποιώντας τα όπλα που τους έδωσε η Πολιτεία (και) για να αμύνονται.

    "Σας επιτρέπουμε να αναλάβετε και την επιμέλεια του κειμένου, για να περάσει με κάτι δημιουργικότερο η ώρα σας. Πόσα πλέον κοντόφθαλμα άρθρα να αντέξει η φοιτητική σας ζωή;" --> Αχαχούχα. Και εμείς θέλουμε από σένα να καλέσεις και άλλους φίλους σου κουλτουριάρηδες να σχολιάζουν εδώ. Μας αρέσει να ξέρουμε ότι μπαίνετε 30 φορές τη μέρα για να δείτε τις αναρτήσεις μας και να βγάλετε καπνό από τα αυτιά σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα παρακαλέσουμε το μικρό φοιτητή να κάτσει στη γωνιά του και να σωπάσει γιατί προκαλεί θόρυβο η συγκεχυμένη σκέψη του. Έχει καταπιεί το αγγούρι της πολιτικής ορθότητας κι έχει καταστεί ο μπροστάρης της διεκδίκησης των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων στην πρέπουσα ορολογία. Μόνο που αυτοί οι τελευταίοι, επειδή είναι και γαμώ τα παιδιά, όχι μόνο θα περιέπαιζαν κάθε μικρούλη φοιτητή που αντιδρά στην λέξη "σκατόπουστας", αλλά πιθανότατα να του την έβαζαν κι από πίσω για να του αποδείξουν πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Άραξε λοιπόν και πάλι μικρέ φοιτητή και μην μπολέκεις με πράγματα που δεν τα κατανοείς και δεν τα αντέχεις.

    Πάλι χάνει την ψυχραιμία του ο γιος της Αχτσαλάν και του Γιουσούφ κι αντί και πάλι να προκαλέσει ίχνη συμπάθειας προς τους έρημους αστυνομικούς, καταντάει γραφικός. Αποστρέφεται τη συλλογική ευθύνη εκείνος που χαρακτηρίζει σύσσωμη την Αριστερά, ένα γιουσουφάκι δηλαδή που αν το γυρίσεις ανάποδα θα στάξει το χνώτο της εφηβείας. Τρώει ακόμα τις μύξες του, λερώνοντας τις υπογραφές που μαζεύει, όταν δεν αυνανίζετε ψάχνοντας στο Google στολές αστυνομικών και λοιπών οργάνων. Το αρθράκι σας καταποντίστηκε, έγινε φτερό και χάθηκε από τις αποφάσεις του ΕΔΔA και τις λοιπές αποκαλύψεις.

    Προτείνουμε λοιπόν να διαθέτουν και οι πολίτες όπλο για να αμύνονται από τον άδικο ξυλοδαρμό μιας πολυπληθούς ομάδας από ζαρτινιέρες, που πέφτει πάνω τους με λύσσα. Όπλο και στους κρατούμενους για να μην τη βγάζουν με κακώσεις και συντριπτικά κατάγματα από 5-6 παληκαράδες, όπως την πάτησε ο Χιλιανός. Επίσης κάμερες παντού και πάντα στις οποίες όλοι θα έχουμε πρόσβαση, για να κοινωνούμε την πληροφορία καλύτερα και να ξέρουμε ποιος έκανε τι και πότε, μπας και καταλάβουμε πως διάολο κάποιες φορές ορισμένοι κουκουλοφόροι με λοστούς βρίσκονται δίπλα σε αστυνομικούς και κάνουν και κανένα τσιγαράκι παρέα. Άπλετο φως και στους κόλπους της αστυνομίας για να μην συγκαλύπτεται η διαφθορά και η διαπλοκή. Άλλωστε ακόμα χειρότερος από εκείνον που παρανομεί, είναι ο άλλος που καλείται να εφαρμόζει τον νόμο, αλλά επιλέγει να τον καταπατά. Αυτός είναι διπλά υπόλογος απέναντι στην κοινωνία.

    Ίσα βάρκα, ίσα νερά μικρέ φοιτητή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Την αγγουράρα στην έχουμε βάλει στο στόμα εμείς, που δεν έχεις απαντήσει σε καμιά 15αριά προγούμενες αναρτήσεις μας, όταν σε ξεφτιλίσαμε για το ότι δεν ήξερες ομολογίες για τον ΕΛΑ αλλά και οταν μας παρουσίαζες άρθρα σχετικά με τις κοινωνικές συνθήκες διαβίωσης των μαύρων αθλητών, ηλικίας 30 έτων! Πως δεν μίλησες και για τις συνθήκες διαβίωσης τους στον Αμερικάνικο Εμφύλιο δηλαδή.

    "αλλά πιθανότατα να του την έβαζαν κι από πίσω" --> πάλι καθυβρίζεις τους ομοφυλόφιλους, αναφέροντας τη πράξη τους για να μειώσεις κάποιον (σιγά μη μας μειώσεις εσύ δηλαδή). Σα δε ντρέπεσαι ομοφοβικέ φασίστα!

    "Πάλι χάνει την ψυχραιμία του ο γιος της Αχτσαλάν και του Γιουσούφ" --> Μήπως Καιμακτσαλάν; Σοβαρά χάνουμε την ψυχραιμία μας; Εσύ θέλεις 5 χαπάκια Xanax τη μέρα για να ηρεμήσεις με τα posts μας εδώ. Δε χαρακτηρίζω σύσσωμη την αριστερά. Δε γράψαμε τίποτα για τον Γλέζο ας πούμε ή ακόμη και για τον Κουβέλη. Ανοησίες, απόρροια του εκνευρισμού.

    "Τρώει ακόμα τις μύξες του, λερώνοντας τις υπογραφές που μαζεύει, όταν δεν αυνανίζετε ψάχνοντας στο Google στολές αστυνομικών και λοιπών οργάνων" --> sic!

    To "αρθράκι" μας έχει αναδημοσιευτεί από καμιά δεκαριά blogs βασικά. Και σε αυτό έχεις συνεισφέρει πολύ εσύ γιατί μας ανεβάζεις τα hits και σε ευχαριστούμε για αυτό!

    "Προτείνουμε λοιπόν να διαθέτουν και οι πολίτες όπλο για να αμύνονται από τον άδικο ξυλοδαρμό μιας πολυπληθούς ομάδας από ζαρτινιέρες, που πέφτει πάνω τους με λύσσα" Μα σύμφωνα με τον νόμο, ο πολίτης που βρίσκεται σε ΝΟΜΙΜΗ αμυνα και έχει άδεια οπλοφορίας φυσικά, μπορεί να το χρησιμοποιήσει κατά οποιουδήποτε. Μπορεί ακόμη και να αθωωθεί πλήρως στο δικαστήριο, αν βρίσκεται σε ΝΟΜΙΜΗ αμυνα.

    "μπας και καταλάβουμε πως διάολο κάποιες φορές ορισμένοι κουκουλοφόροι με λοστούς βρίσκονται δίπλα σε αστυνομικούς και κάνουν και κανένα τσιγαράκι παρέα" --> και επίσης πότε Συριζαίοι κατεβαίνουν μαζί με αναρχικούς που σπάνε και καίνε στα μπλοκ τους.

    "Αυτός είναι διπλά υπόλογος απέναντι στην κοινωνία" --> Όλοι είμαστε το ίδιο υπόλογοι απέναντι στην κοινωνία και ίσοι απέναντι στον νόμο, αριστερέ της πλάκας. Ακόμη και το δήθεν κυρίαρχο moto της ψευτοιδεολογίας σου δε γνωρίζεις.

    "Ίσα βάρκα, ίσα νερά μικρέ φοιτητή!" --> και αέρα στα πανιά μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μονάχα ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει η επιδίωξη ενός μικρού φοιτητή να προστατεύσει την πολιτική ορθότητα. Φύλλο και φτερό έγινε κάθε επιχείρημα και ισχυρισμός του και πανικόβλητα προσπαθεί να μετατοπίσει το ενδιαφέρον σε επουσιώδη περί τάχα μου ενοχλημένων ομοφυλόφιλων. Να πούμε του μικρού φοιτητή πως προφανώς και δεν σκοπεύουμε να επανερχόμαστε σε κάθε αυνανιστική επανάληψη ήδη απαντημένων αποριών του, μολονότι έχει ενδιαφέρον να τον βλέπεις να πελαγώνει να αποδείξει πράγματα περί στρεβλής δικαιοσύνης όταν δεν δικαιώνει τις εμμονές του ή περί βιολογικής διαφοροποίησης ελέω μιας απόστασης 100 μέτρων. Απλά πράγματα για μικρά παιδιά: η επιστημονική κοινότητα δεν έχει αποφανθεί για όσα ο μικρός φοιτητής γνωρίζει και ισχυρίζεται, όσο κι αν χτυπιέται, όσο κι αν κοπανιέται και γίνεται η μούρη του μπλε μαρέν. Μπορεί να εγκαλέσει την επιστήμη που ακόμα αγνοεί, αλλά δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε άλλο γιατί ούτε για τη βλακεία έχει ξεκάθαρες απαντήσεις.

    Ο μικρός φοιτητής έχει ξεχάσει πόσες φορές έχει μιλήσει απαξιωτικά για πλείστους όσους χώρους, χωρίς ποτέ να κάνει διακρίσεις, απλώς ισοπεδώνοντας και στιγματίζοντας συλλήβδην. Κοιτάζεται σοτν καθρέφτη και σκέφτεται "πόσα blog αναπαρήγαγαν το άρθρο μου σήμερα;" και μια υπερηφάνια γεμίζει τα πνευμόνια του, ξεχνώντας πως η μπλογκόσφαιρα δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ σκατού και ποίησης στην αναμετάδοση της πληροφορίας. Δεν έχουμε άλλωστε καμία αμφιβολία πως υπάρχουν 5-6 ακόμα νοητικά ανεπαρκείς εκεί έξω που ταιριάζουν τα χνώτα σας.

    Πραγματικότητα λοιπόν οι μπάτσοι με κουκούλες και λοστούς...έχουν φωτογραφηθεί, έχουν βιντεοσκοπηθεί, έχουν καταδειχθεί. Πραγματικότητα οι σκευωρίες, οι βασανισμοί, τα νταβαντζιλίκια, η απρόκλητη βία και το λάδωμα. Ένας διόλου αγγελικός κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια της κοινωνίας κάθε δεύτερη μέρα και ποτάμι τα θύματα της αστυνομικής αυθαιρεσίας, που μάλλον δεν προλαβαίνουν να βγάλουν άδεια οπλοκατοχής όντας στο κελί και τρώγοντας το ξύλο της αρκούδας.

    Κανείς και ποτέ δεν μίλησε περί νόμων, αλλά περί ηθικής και κοινωνικής συνείδησης. Ένας βιαστής παραμένει κατάπτυστος, αλλά ο πατέρας βιαστής είναι διπλά υπόλογος απέναντι στην κοινωνική πραγματικότητα ελέω ρόλου. Το ίδιο ισχύει και για τα όργανα της τάξης μικρέ φοιτητή που ακομα ζέχνεις, όταν μόνο την τάξη δεν επιβάλλουν. Δεν φταις εσύ γι' αυτό φυσικά. Απλώς έχεις σεξουαλικές επαφές με ασφαλίτες και γνωρίζεις από κοντά το δράμα τους. Θεμιτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξεκινάμε από το τελευταίο: "Απλώς έχεις σεξουαλικές επαφές με ασφαλίτες και γνωρίζεις από κοντά το δράμα τους" . Δεν βλεπεις ότι δεν εκνευριζόμαστε από το υβρεολόγιο σου; Δυσχεραίνεις την θέση σου απέναντι στους υπόλοιπους αναγνώστες, έτσι. Περιμέναμε πιο "κουλτουριάρικο" λόγο από σένα και όχι βρισιές, άσχετα αν ικανοποιούμαστε γνωρίζοντας πόσο πολύ σε τσούζουμε.

    "Φύλλο και φτερό έγινε κάθε επιχείρημα και ισχυρισμός του και πανικόβλητα προσπαθεί να μετατοπίσει το ενδιαφέρον σε επουσιώδη περί τάχα μου ενοχλημένων ομοφυλόφιλων". Να είσαι καλά για τις ευχάριστες στιγμές γέλιου που μας χαρίζεις, μετά το πρωινό μας ξύπνημα. Δεν ήξερες για ομολογίες ΕΛΑ, μας παρουσίασες άρθρα τριακονταετίας για καταστάσεις που έχουν άρδην μεταβληθεί έκτοτε, μπερδεύεις λέξεις (βλ. οικεία) και μετά λες ότι μας έχει κάνει φύλλο καιο φτερό!

    "Να πούμε του μικρού φοιτητή πως προφανώς και δεν σκοπεύουμε να επανερχόμαστε σε κάθε αυνανιστική επανάληψη" --> Α ναι; Μετά από 10 απαντήσεις σου σε συγεκριμένα άρθρα μας το κατάλαβες αυτό; Μέχρι τότε τι έκανες; Με άλλα λόγια είσαι αργόστροφος;

    "να τον βλέπεις να πελαγώνει" --> αυτό ούτε εσύ δεν το πιστεύεις. Εδώ μας κατηγόρησες εσύ ότι δεν απαντήσαμε στο αν είμαστε εκ των μεγαλύτερων μυαλών της ιστορίας (πάνσοφη ερώτηση) και μιλάς για "πελάγωμα"; Εδώ μας έχεις βγάλεις ταυτόχρονα υποστηρικτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μαζί και τους παππούδες μας!!! Κινήσεις πανικού λέγονται αυτά.

    "Απλά πράγματα για μικρά παιδιά: η επιστημονική κοινότητα δεν έχει αποφανθεί για όσα ο μικρός φοιτητής γνωρίζει και ισχυρίζεται" Λυπούμαστε,αλλά δεν μπορούμε να προσπαθήσουμε να σου εξηγήσουμε για 10η φορά τις σκέψεις μας για το αγώνισμα των 100μ. Είπαμε να σταματάμε τις εξηγήσεις μας σε σένα, σε μονοψήφιο αριθμό.

    "Ο μικρός φοιτητής έχει ξεχάσει πόσες φορές έχει μιλήσει απαξιωτικά για πλείστους όσους χώρους, χωρίς ποτέ να κάνει διακρίσεις, απλώς ισοπεδώνοντας και στιγματίζοντας συλλήβδην" --> Οι γνωστές γενικολογίες που δεν έχουν καμία βάση και απλά λέγονται "μήπως μείνει κάτι", εφαρμόζοντας το γνωστό Γκεμπελικό ρητό. Αμ δε!

    "Πραγματικότητα λοιπόν οι μπάτσοι με κουκούλες και λοστούς...έχουν φωτογραφηθεί, έχουν βιντεοσκοπηθεί, έχουν καταδειχθεί. Πραγματικότητα οι σκευωρίες, οι βασανισμοί, τα νταβαντζιλίκια, η απρόκλητη βία και το λάδωμα. Ένας διόλου αγγελικός κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια της κοινωνίας κάθε δεύτερη μέρα και ποτάμι τα θύματα της αστυνομικής αυθαιρεσίας, που μάλλον δεν προλαβαίνουν να βγάλουν άδεια οπλοκατοχής όντας στο κελί και τρώγοντας το ξύλο της αρκούδας." --> Τόσες δεκαετίες οι αναρχικοί βγαίνουν από τα μπλοκ των κουλτουριάρηδων και πετάνε τις μολότωφ και μιλάς για αστυνομικούς με κουκούλες; Γιατί το ΠΑΜΕ προφυλάσσει τα μπλοκ του; Πως μπορεί το ΚΚΕ; Αντιαστυνομικό μίσος στα όρια της λύπησης. Φταίνε όλοι οι αστυνομικοί για τα καμώματα κάποιον επίορκων. Ιδεολογική λίγδα, πραγματικά.

    ΥΓ: Αυτή το αντιαστυνομικό μίσος πρέπει να αναλογιστεί η πολιτική ηγεσία και να επιτρέπει στους αστυνομικούς να πυροβολούν άτομα που κατά δεκάδες τους επιτίθενται. Για εμάς ο Κορκονέας είναι αθώος να ξέρεις, και ας φυλακιστεί 2000000 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι Γκεμπελικές μέθοδοι είναι ιδιαίτερα γνωστές στους ιδεολογικούς κύκλους από τους οποίους προέρχεται ο μικρός φοιτητής. Τις κατέχει. Γι' αυτό και του προτείνουμε να σχολιάζει εφεξής λέξεις, αντί για τα πλήρη σχόλια, ώστε να μπορεί να αποπροσανατολίσει με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν γράφουμε φυσικά για να πείσουμε τον ίδιο...χαμένη περίπτωση, όχι μόνο γιατί είναι νοητικά ανεπαρκής, αλλά -και κυρίως- διότι είναι προκατειλημμένος. Το μόνο που θα μπορούσε να γυρίσει τα μυαλά του Χίτλερ, θα ήταν μια σφαίρα στο κεφάλι...μας γλύτωσε από τον κόπο όμως κι έφυγε οικειοθελώς. Αντίθετα ο μιρκός φοιτητής θα παραμείνει να αναμασά τις ίδιες εμμονικές ασυναρτησίες, την ίδια μονομέρεια προερχόμενη από τη ρητορική και τους λόγους της κομματικής του προέλευσης.

    Δεν έχει επιχειρήματα ο μικρός, μόνο ημιμάθεια και στερεότυπα. Βιάζει επιστημονικές έρευνες κατά το δοκούν, απορρίπτει δεδομένα όταν δεν ικανοποιούν τις θέσεις του, ακυρώνει την δικαιοσύνη όταν δεν βολεύει, φάσκει και αντιφάσκει σε μια προσπάθεια να δείξει πως, ναι, ξέρει καλύτερα από βιολόγους, γενετιστές, δικαστές, στατιστικολόγους και λοιπούς επιστήμονες κι όλα αυτά χάρη στη δύναμη των ανολοκλήρωτων φοιτητικών σπουδών και της μύξας που ακόμα τρέχει.

    Όσο κι αν προσπαθεί, δυστυχώς η πραγματικότητα τον διαψεύδει. Οι υπερασπιστές της τάξης έχουν ασελγήσει πάνω στην έννοια της τάξης πάμπολλες φορές. Η Ελλάδα έχει γίνει αρκετές φορές ρόμπα κι από τη δική τους παραβατική συμπεριφορά. Ο Έλληνας πολίτης επίσης έχει τύχει της αξιοπρεπέστατης μεταχείρισής του. Δεν φταίμε εμείς γι' αυτό. Μπορεί να κατέβει έξω από το αστυνομικό τμήμα της Ακροπόλεως να διαμαρτυρηθεί για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

    Μπορεί επίσης να κραυγάζει σαν λυσσασμένη γκόμενα σε εμμηνόπαυση για την αθωότητα του Κορκονέα και την ενοχή των μελών του ΕΛΑ, χωρίς να μπορεί να κάνει και τίποτα. Τι να κάνει κι όλας; Απλώς παρατηρεί, γράφει 2-3 αρθράκια για να τα έχει καλά με τη συνείδησή του κι η ζωή συνεχίζεται με τις ελληνοποιήσεις των μεταναστών, την ύπαρξη των κουλτουριαρέων που τόσο αγαπά να μισεί και τη διαφθορά στην ΕΑ. Κατήφεια κι αυτολύπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η χειρότερη γκεμπελική μέθοδος είναι να μιλάς για τη γενιά των 700 Ευρώ, όταν εσύ δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου και έχεις 700 χιλιάρικα στην τράπεζα και καμιά δεκαριά ακίνητα. Φανταζομαστε καταλαβαίνεις σε ποιον αναφερόμαστε.

    "ώστε να μπορεί να αποπροσανατολίσει με μεγαλύτερη ευκολία" --> Αποπροσανατολίζουμε τόσο πολύ, ώστε έχουμε αφήσει πλήρως ελευθερο τον σχολιασμό εν γένει και δεν έχουμε σβήσει ούτε ένα σχόλιο σου, ακόμη και όταν μας έλεγες φοιτήτριες ή ότι έχουμε σεξουαλικές επαφές με αστυνομικούς!

    "όχι μόνο γιατί είναι νοητικά ανεπαρκής", "τις ίδιες εμμονικές ασυναρτησίες" --> Μην επαναλαμβάνεις αυτά που σου λέμε εμείς, είναι πολύ εύκολο αυτό. Παπαγάλε!

    "Βιάζει επιστημονικές έρευνες κατά το δοκούν"--> που "βιάσαμε" επιστημονική έρευνα; Η αναφορά σε μία λίστα με τις καλύτερες επιδόσεις στα 100μ, αποτελεί 'βιασμό' επιστημονικής έρευνας, μήπως;!

    "απορρίπτει δεδομένα όταν δεν ικανοποιούν τις θέσεις του" --> Για πες μας που απορρίψαμε δεδομένα που δεν ικανοποιούν τις θέσεις μας.
    Ότι σου κατεβαίνει λες.

    "φάσκει και αντιφάσκει σε μια προσπάθεια να δείξει πως, ναι, ξέρει καλύτερα από βιολόγους, γενετιστές, δικαστές, στατιστικολόγους και λοιπούς επιστήμονες" --> Τι λες ρε κουλτουριάρη; Σοβαρά; Θέλεις πτυχίο στατιστικολόγου για να αναφέρεις ότι οι 30 πιο γρήγοροι άνθρωποι του κόσμου είναι μαύροι, και ότι αυτό είναι στατιστικά σχεδόν αδύνατο; Θέλεις πτυχίο νομικής για να καταλάβεις ότι κάποιος που αποδέχεται τη συμμετοχή προ 20ετίας σε τρομοκρατική οργάνωση, δεν είναι δυνατό ξαφνικά μόλις αναφέρεται σε περίοδο μη παραγραφής να δηλώνει 'αμέτοχος';

    "κι όλα αυτά χάρη στη δύναμη των ανολοκλήρωτων φοιτητικών σπουδών" --> ναι αλλά για αυτήν την μπούρδα, χρειάζεται πτυχίο ψυχιατρικής όμως! Έβγαλες συμπέρασμα κουλτουριάρη, όπως και για τις μύξες μας που τρέχουν ακόμη! Μιλάμε όμως, για πολύ σοβαρή απάντηση.

    "Όσο κι αν προσπαθεί, δυστυχώς η πραγματικότητα τον διαψεύδει¨--> Θα το ήθελες πολύ για αυτό και το επαναλαμβάνεις διαρκώς, για να το πιστέψεις και ο ίδιος.

    "Μπορεί να κατέβει έξω από το αστυνομικό τμήμα της Ακροπόλεως να διαμαρτυρηθεί για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών" --> Άντε πάλι τα ίδια. Ακόμη και αν όντως αστυνομικοί έδειραν κάποιων, πρέπει να την πληρώσουν συνάδελφοι τους. Ναζιστική συλλογική ευθύνη και αντιαστυνομικό γλοιώδες μίσος.

    "λυσσασμένη γκόμενα σε εμμηνόπαυση" --> sic

    "Απλώς παρατηρεί, γράφει 2-3 αρθράκια για να τα έχει καλά με τη συνείδησή του" --> Τα 2-3 αρθράκια μας είναι που σε ενοχλούν και σε εκνευρίζουν και για τα οποία μπαίνεις 30 φορές στο blog μας την ημέρα (πιο πολλές και από εμάς δηλαδή) για να γράψεις καμιά απάντηση της πλάκας. Κατά τα άλλα θεωρείς ότι έχουμε 'αυνανιστική διάθεση' και σταματάς να απαντάς όταν σε κάνουμε ρόμπα με στοιχεία δικογραφιων που αμελούσες και έρευνες 30 ετών που παρουσιάζεις. Έτσι, με την αρμύρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο παθιασμένος λόγος του μικρού φοιτητή μας προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Είναι πράγματι φριχτό να καταγγέλεις μισθολόγια πείνας, μολονότι δεν πεινάς. Πρέπει πρώτα να έχεις γίνει ένα με το πεζοδρόμιο, ώστε η φωνή σου να αποκτήσει υπόσταση και να δικαιούσαι να μιλάς για τους καταφρονεμένους και τα δικαιώματά τους. Επίσης εφεξής για τα δικαιώματα των καρκινοπαθών, θα μπορούν να μιλάνε όσοι πάσχουν. Οι υγιείς αποκλείονται.

    Ο μικρούλης φοιτητής συνεχίζει να χρησιμοποιεί αποσπασματικά σχόλια για να αποπροσανατολίσει από το πραγματικό νόημα. Δε μας κάνει εντύπωση. Δεν είναι και σε θέση να αντικρούσει επί της ουσίας τίποτα...απλώς αναμασά μισόλογα και ημιμάθεια. Αρκείται σε μια λίστα 100αρηδων για να καταλήξει σε συμπεράσματα που ακόμα η σχετική επιστημονική κοινότητα απλώς δεν μπορεί. Αυτό όμως που δεν έχουν κατορθώσει να πιστοποιήσουν άνευ αντιλόγου οι επιστήμονες, το μπορεί ο μυξιάρης μικρός φοιτητής. Όταν η ελληνική δικαιοσύνη ακολουθεί το γράμμα του νόμου και δεν φυλακίζει ομολογούντες ή μη "τρομοκράτες", δέχεται τον πύρινο λόγο του κατουρλή φοιτητή ως ανάξια, γαμημένη και πουλημένη. Για την ατιμωρησία που απολαμβάνουν επίορκοι Έλληνες αστυνομικοί δεν μας χάρισε ακόμα άρθρο η φοιτητική τριάδα της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας. Βλέπεις, η ατιμωρησία πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να πληγώσει τις ευαισθησίες του μικρού μας φίλου.

    Σε κάθε περίπτωση δεν θα έπρεπε ο φοιτητάκος μας να υβρίζει εκείνους που του χαρίζουν τόσο απλόχερα hits και του δίνουν νόημα ύπαρξης. Αν αυτό πάψει, αλήθεια, ποιος θα διαβάζει και ποιος θα ασχολείται με το απόστημα της βλακείας που καταθέτει, πέρα από 2-3 εθνικιστές και 5-6 μισαλλόδοξους; Στα ώπα ώπα έπρεπε να μας έχει, αλλά, έχοντας χάσει την ψυχραιμία του, δεν μπορεί να το αντιληφθεί.

    Και πάλι θα του πούμε λοιπόν πως ό,τι κι αν γράψει, όσο κι ξελαρυγγιαστεί και ξυπνήσει τους γείτονες, ο μικρός φοιτητής δεν θα καταφέρει να βάλει τα μέλη του ΕΛΑ φυλακή, δεν θ' απενοχοποιήσει τον Κορκονέα, δεν θα αναιρέσει την επιστημονική πραγματικότητα, δεν θα αφαιρέσει την υπηκοότητα από μετανάστες, δεν θα μπορέσει να εξωραΐσει ζαρτινιέρες κοκ. Μπορεί να το πιστεύει ο μικρός φοιτητής, αλλά μικρός είναι...θα μάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι υγιείς εκτος να μιλάνε για τα δικαιώματα των καρκινοπαθών, πρέπει να κάνουν και δωρεές σε ιδρύματα καρκινοπαθών, ειδικά όταν είναι πάμπλουτοι. Το να μιλάς είναι εύκολο, το να βάζεις το χέρι στη (δεξιά) τσέπη είναι το δύσκολο. Κατάλαβες κουλτουριάρη;

    "Δεν είναι και σε θέση να αντικρούσει επί της ουσίας τίποτα...απλώς αναμασά μισόλογα και ημιμάθεια."--> Χαχαχα, ειδικά το ότι μας χαρακτηρίζεις ΕΣΥ ημιμαθείς, μας αρκεί :). Που σε έχουμε ξεφτιλίσει σε 20 σχόλια μέχρι τώρα.

    "ο μυξιάρης μικρός φοιτητής" --> Έτσι σε θέλουμε, να μας βρίζεις όλο και περισσότερο. Να μας δείχνεις ότι εκνευρίζεσαι και να μας κάνεις να γελάμε που μας κατηγόρησες για απουσία πολιτικού λόγου, εσύ που χαρακτηρίζεις τους άλλους μυξιάρηδες, κατουρλήδες κτλ !

    Αφού σε έχουμε ξεφτιλίσει με το θέμα των 100μ και του ΕΛΑ, γιατί συνεχίζεις; Δεν ήξερες για ομολογίες, μας έφερες ένα άρθρο για τις κοινωνικές συνθήκες ζωής των μαύρων και δεν ήξερες ότι είναι του 1979 και συνεχίζεις; Δε λυπάσαι τον εαυτό σου; Εδώ εμείς και έχουμε αρχίσει να σε λυπόμαστε.

    "Για την ατιμωρησία που απολαμβάνουν επίορκοι Έλληνες αστυνομικοί δεν μας χάρισε ακόμα άρθρο η φοιτητική τριάδα της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας" --> Αν έχουν ατιμωρησία κάποιοι αστυνομικοί πολύ κακώς την έχουν. Αλλά εγώ βλέπω τον Κορκονέα και τον άλλο να είναι ακόμη φυλακή. Και καλά ο Κορκονέας, σκότωσε (αν και σε άμυνα και εξ αμελείας αφού η σφαίρα είναι χτυπημένη σε επιφάνεια), ο άλλος τι φταίει να είναι μέσα; Αυτή είναι ατιμωρησία;

    "Σε κάθε περίπτωση δεν θα έπρεπε ο φοιτητάκος μας να υβρίζει εκείνους που του χαρίζουν τόσο απλόχερα hits και του δίνουν νόημα ύπαρξης. Αν αυτό πάψει, αλήθεια, ποιος θα διαβάζει και ποιος θα ασχολείται με το απόστημα της βλακείας που καταθέτει, πέρα από 2-3 εθνικιστές και 5-6 μισαλλόδοξους; Στα ώπα ώπα έπρεπε να μας έχει, αλλά, έχοντας χάσει την ψυχραιμία του, δεν μπορεί να το αντιληφθεί." Σοοβαρά πιστεύεις ότι έχουμε χάσει την ψυχραιμία μας; Εσύ βρίζεις συνέχεια, εμείς έχουμε χάσει την ψυχραιμία μας; Δεν πείθεις κανένα! Που σε βρίσαμε, μιλάς σοβαρά; Φυσικά και σε έχουμε στα ώπα ώπα, δε το βλέπεις; Μόνο και μόνο που απαντάμε στις ασυναρτησίες σου, είναι εκδήλωση ευχαρίστησης για τα 500 hits σου μέχρι σήμερα.

    "Και πάλι θα του πούμε λοιπόν πως ό,τι κι αν γράψει, όσο κι ξελαρυγγιαστεί και ξυπνήσει τους γείτονες, ο μικρός φοιτητής δεν θα καταφέρει να βάλει τα μέλη του ΕΛΑ φυλακή, δεν θ' απενοχοποιήσει τον Κορκονέα, δεν θα αναιρέσει την επιστημονική πραγματικότητα, δεν θα αφαιρέσει την υπηκοότητα από μετανάστες, δεν θα μπορέσει να εξωραΐσει ζαρτινιέρες κοκ. Μπορεί να το πιστεύει ο μικρός φοιτητής, αλλά μικρός είναι...θα μάθει" --> Ας έχω ήσυχη τη συνείδηση μου και ας μην καταφέρω τίποτα, δεν πειράζει. Ειλικρινά. Και ένας μόνο αναγνώστης να μας διάβαζε, για εμάς αυτό είναι κέρδος. Καληνύχτα σου κουλτουριάρη και μην ξεχάσεις το valium σου πριν πας για ύπνο, μπας και ηρεμήσεις από αυτά που γράφουμε και σε εκνευρίζουν (...και μας αρέσει!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να υποθέσουμε λοιπόν πως οι τρεις μικροί μας φοιτητές λειτουργούν ως λογιστές κάθε ενός εξ ημών και γνωρίζουν επακριβώς το τι δίνουμε και που από την περιουσία μας. Έχει πράγματι ενδιαφέρον η πεποίθηση πως ο αριστερός πρέπει να έχει δώσει ό,τι έχει κληρονομήσει ή ό,τι κερδίσει εν μέσω καπιταλιστικής πραγματικότητας σε άλλους, και να είναι απένταρος προκειμένου να μπορεί να μιλάει. Δεν είναι απλοϊκή η συλλογιστική...απλώς ηλίθια. Όσο ηλίθια είναι κι η λογική πως βοηθάει μονάχα εκείνος που "τα σκάει". Σε μια τέτοια περίπτωση, μάλλον κι οι ίδιοι δεν επιτελείται και σπουδαίο έργο απλώς γράφοντας σε ένα ιστολόγιο και καλό είναι να μην είναι ιδιαίτερα ήσυχη η συνείδησή σας.

    Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε πλέον για τα 100m. Αφού οι σχετικές επιστήμες δεν κατόρθωσαν να βοηθήσουν το μικρό φοιτητή, μάλλον πρέπει να μπει στο προσκήνιο κι η ψυχιατρική. Βλέπεις δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει επαρκώς το συλλογισμό του, γι' αυτό κι εκνευρίζεται όταν του φέρνουμε έρευενες δεκαετιών, με δεδομένα που δεν έχουν αλλάξει άρδην και τα οποία ακόμα διχάζουν τους επιστήμονες. Άλλωστε αν η επιστήμη είχε αποκηρύξει όσα πρέσβευε κι ο καθηγητής εν έτει 1979, τώρα θα είχαμε καταλήξει κάτι που δε συμβαίνει...τουλάχιστον στον υπόλοιπο κόσμο κι όχι στον νοητικό κυκεώνα του μικρού φοιτητή. Αναφορικά με το παρόν θέμα, να του γνωστοποιήσουμε πως ήδη από το 230 π.Χ. ο Αρίσταρχος είχε μιλήσει για το ηλιοκεντρικό σύστημα. Τον 16ο αιώνα ο Κοπέρνικος το επαλήθευσε...έκτοτε δεν έχουν αλλάξει πολλά. Καταλαβαίνεις τι εννοούμε ή να το κάνουμε ταληράκια;

    Όσο για τις ομολογίες, έχει καταντήσει μάλλον γραφικότητα η επιμονή. Η δικαιοσύνη κινήθηκε όπως έπρεπε με γνώμονα τους υπάρχοντες νόμους. Το γεγονός πως δεν ήταν σε θέση να τους ρίξει ισόβια, δεν καθιστά υπεύθυνη την ίδια, για να είναι -όποτε μας συμφέρει- γαμημένη, αλλά εκείνους που θεσπίζουν τους νόμους. Επειδή μάλιστα γνωρίζουμε, θέλουμε και πάλι να ενημερώσουμε τους μικρούς μας φοιτητές πως αν οι αναρχοκουλτουριάρηδες που τα σπάνε τη βγάζουν καθαρή και απελευθερώνονται από την δικαιοσύνη, αυτό οφείλεται στην ανεπάρκεια των αποδείξεων που προσφέρει η ελληνική αστυνομία. Ναι, εκείνοι που τόσο λατρεύετε και τιμάτε, μάλλον δεν κάνουν αρκετά καλά τη δουλειά τους (όταν δεν τη βγάζουν με σκευωρίες), ώστε να μπορεί ο Έλληνας δικαστής να μην παραβεί νόμους για να σας κάνει το χατήρι. Τα παράπονά σας λοιπόν στους ανίκανους.

    Χαιρόμαστε πάντως που διαπιστώνεις πως δίχως εμάς το παρόν ιστολόγιο θα ήταν ολότελα ανιαρό και αδιάφορο, ενώ θα είχατε ξεμείνει κι από hits, τα οποία μάλλον σας ενδιαφέρουν για να τα τονίζετε κάθε τρεις και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1. Αφού κατάλαβες πως την ξαναπάτησες από μας και δεν μπορείς να απαντήσεις, αρχίζεις να μιλάς για λογιστική. Ε λοιπόν, αφού θες λογιστική θα σου πούμε ότι στο Πόθεν Έσχες του Αλαβάνου, υπάρχει μόνο μια δωρεά της πλάκας 5000 Ευρώ σε μία ΜΚΟ αλλά και μια δωρεά ενός παλιού αυτοκινήτου του. Δηλαδή, πραγματικά αστεία πράγματα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ένας ευρωβουλευτής αμοίβεται με 5000 ευρώ τη βδομάδα! Ίσα ίσα δηλαδή, για να έχει να λέει ότι έκανε μια δωρεά.

    Φυσικά και ο αριστερός πρέπει να βάζει το χέρι στο τσέπη, γιατί εξ ορισμού της ιδεολογίας του ενδιαφέρεται περισσότερο για τη κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα.

    "Δεν είναι απλοϊκή η συλλογιστική...απλώς ηλίθια" --> Πωπω πόσο σε τσούζει!

    Φυσικά και βοηθάει περισσότερο αυτός που τα σκάει. Αυτός που ουρλιάζει για τη γενιά των 700 Ευρώ κατεβάινοντας σε διαδηλώσεις (και φυσικά μπροστά-μπροστά για να φωτογραφίζεται), απλά καπηλεύεται τα προβλήματα της γενιάς των 700.

    "Αναφορικά με το παρόν θέμα, να του γνωστοποιήσουμε πως ήδη από το 230 π.Χ. ο Αρίσταρχος είχε μιλήσει για το ηλιοκεντρικό σύστημα. Τον 16ο αιώνα ο Κοπέρνικος το επαλήθευσε...έκτοτε δεν έχουν αλλάξει πολλά. Καταλαβαίνεις τι εννοούμε ή να το κάνουμε ταληράκια;" --> Ε λοιπόν αυτή η πατάτα ήταν η καλύτερη από όλες! Φυσικά βρε κουλτουριάρη, αφού το ηλιοκεντρικό σύστημα και τα μαθηματικά παραμένουν ίδια ανά τους αιώνες. Αλλά οι κοινωνικές συνθήκες αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων. Με αυτή τη λογική, γιατί δεν μας έφερες και μία μελέτη του 1850 όταν οι μαύροι ήταν σκλάβοι στην Αμερική και τους έκαιγαν ζωντανούς; Είδες πάλι που είπες μπούρδα;

    "Επειδή μάλιστα γνωρίζουμε, θέλουμε και πάλι να ενημερώσουμε τους μικρούς μας φοιτητές πως αν οι αναρχοκουλτουριάρηδες που τα σπάνε τη βγάζουν καθαρή και απελευθερώνονται από την δικαιοσύνη, αυτό οφείλεται στην ανεπάρκεια των αποδείξεων που προσφέρει η ελληνική αστυνομία." --> Ακριβώς αυτό θέλουμε να πούμε. Ότι κάθε (σχεδόν) φορά που κάποιο κωλοπαιδάκι που σπάει πιάνεται, μπαίνει μπροστά το ΔΙΚΤΥΟ και ο κάθε ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ (κυρίως) και αρχίζουν τα "περί φασιστικής επιβολής του κράτους" στην αγωνιζόμενη γενιά που διαδηλώνει ...". Και οι δικαστικές αρχές δε δέχονται τις ομολογίες των μπάτσων και τους αφήνουν ελεύθερους, λες και πρέπει οι αστυνομικοί να έχουν κάμερες μαζί τους για να αποδείξουν ενοχή.

    Που είπαμε εμείς ότι δίχως εσένα θα ήταν ΟΛΟΤΕΛΑ ανιαρό και αδιάδφορο το blog μας; Πας καλά ρε; Είπαμε ότι μας δίνεις πολλά hits και μας κάνεις πιο γνωστούς, αλλά δεν είσαι μόνο εσύ που μας διαβάζεις. Είπαμε πουθενά ότι αν δεν ήσουν εσύ θα ήταν ανιαρό και αδιάφορο το blog; Άντε πήγαινε για ύπνο τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή