Ένα blog ενάντια στο χειρότερο δημιούργημα του Δεξιού Κράτους της προ του 1974 εποχής: του αριστερού ψευτοδιανοούμενου. Με άλλα λόγια, αυτού που μπορεί μεν να είναι βολεμένος του συστήματος αλλά που έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι το πολεμά και που προβάλλεται ως στοχαστής. Βασικό χαρακτηριστικό του, η απουσία γραβάτας, η αξύριστη μάπα, η απέχθεια προς τη ντουσιέρα και, φυσικά, οι φουσκωμένες δεξιές τσέπες. antikoultouriaris@gmail.com

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

http://www.adonisgeorgiadis.gr/pdf/syllogi_ypografwn.pdf

Ο τίτλος παραπέμπει κατευθείαν στη φόρμα υποβολής στοιχείων για το αίτημα διενέργειας δημοψηφίσματος σχετικά με τις "ελληνοποιήσεις" εκατοντάδων χιλιάδων ξένων. Προσωπικά πιστεύουμε ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει και το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί, αλλά ακόμη και πίσω να το πάρει ο χαζοβιόλης πρωθυπουργός μας, θα ξαναέλθει προς ψήφιση σε 5-10, άντε 20 το πολύ χρόνια.

Εμείς θα υπογράψουμε μόνο και μόνο για να έχουμε ήσυχη τη συνείδηση μας ότι κάναμε το χρέος μας απέναντι στο έθνος μας. Φυσικά και σε διαδηλώσεις θα κατεβούμε (εδώ κατεβαίνουν κάθε βδομάδα οι άπλυτοι των εξαρχείων και της Κουμουνδούρου, ας κατεβούμε και εμείς μια φορά διάολε) και θα παροτρύνουμε και άλλους να υπογράψουν και να συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα, μόνο και μόνο για να κοιμόμαστε ήσυχοι τις νύχτες ότι αντιδράσαμε στην επερχόμενη φυλετική μα αλλοίωση, που θεωρούμε ότι για κάθε ευρωπαικό έθνος είναι πλέον μονόδρομος (πχ μια βόλτα στα προάστεια του Παρισιού θα σας πείσει για αυτό, πιστέψτε μας).

Τυπώστε, λοιπόν, τη φόρμα και αποστείλτε τη στο ίδρυμα "Ιων Δραγούμης" μαζί με όσες περισσότερες υπογραφές φίλων ή συγγενών σας μπορείτε.

Για να έχετε ήσυχη τη συνείδηση σας.

29 σχόλια:

  1. Εύχομαι Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Υγεία πάνω από όλα, δημιουργικότητα και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

    Antikoultouriari, Ευχαριστούμε και πάλι για την ενημέρωση. Θα υπογράψω για το δημοψήφισμα και ελπίζω να γίνει. Το ζήτημα είναι εθνικό και πρέπει να εκφράσει τη γνώμη του ο Ελληνικός λαός.

    Εύχομαι να συνεχίσεις και το 2010 την χιουμοριστική κριτική και ενημέρωση μέσω του blog σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόκειται περί ηδονής να βλέπεις τις πλυμμένες γραβάτες να κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο με πλακάτ και συνθήματα για να διεκδικήσουν το δίκιο του ελληνικού DNA, διατηρώντας το ανόθευτο και πάναγνο. Το έχουμε ξαναπεί...οτιδήποτε τους κάνει να χάσουν τον ύπνο τους, να φουσκώνουν, να ξεφουσκώνουν και να πελαγώνουν μας προκαλεί ευχαρίστηση, καθότι η μισαλλοδοξία είναι απεχθής.

    Ο Μπουμπούκος λοιπόν συγκίνησε τα μπουμπούκια της φοιτητικής εργατιάς και αμφότεροι θα ξεχυθούν τους δρόμους για να φωνάξουν το "Παιδιά σηκωθείτε...". Αν οι Έλληνες είναι σαν τα μούτρα τους, προτιμάμε Σουηδούς και Νιγηριανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ σου είπα ότι μου προκαλεί ηδονή να σας πετυχαίνουν Χρυσαυγίτες στο δρόμο. Επίσης ότι προτιμάς Νιγηριανούς είναι κάτι που είχαμε αρχίσει να το υποψιαζόμαστε από προγούμενα posts σου.

    "πλυμμένες γραβάτες": εμείς δεν είμαστε άπλυτοι, πλενόμαστε τακτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέγε ό,τι θες, λέγε...που λέει και το άσμα. Εκεί να κλάίτε τώρα και να μαζεύετε υπογραφούλες σαν καλά παιδάκια για να φύγουν οι μιαροί μετανάστες. Και να φαντασιώνεστε Χρυσαυγίτες να δέρνουν, που κατά τα άλλα δεν τους γουστάρετε κι όλας.

    Αλλά μην είσαστε ρατσιστές...δηλαδή τους Σουηδούς γιατί τους αφήσατε άνευ σχολίου και πιαστήκατε από τους Νιγηριανούς; Μήπως οι ίδιοι ηδονίζεστε και μας το παίζετε μωρές παρθένες και μάτσο αντράκια;

    Ευχόμαστε κι ελπίζουμε το 2010 να μας βρει με πλουσίοτερο DNA, για να καταφύγετε πάλι στο γνωστό μπαλσάμικο. Κλαψμουν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζεύουμε υπογραφάρες όπως στην υπόλοιπη πολιτισμένη Ευρώπη για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Έτσι απλά. Για να έχουμε ήσυχη τη συνείδηση μας και γιατί πιστεύουμε στην δημοκρατία. Μήπως εσύ φαντασιώνεσαι Χρυσαυγίτες όμως (και όχι μόνο να σε δέρνουν);

    Δεν αναφερθήκαμε σε Σουηδούς, γιατί πολύ απλά δεν έχουμε δει Σουηδούς μετανάστες στην Ελλάδα! Χαλάρωσε! Ηρέμησε.

    Πιο πλούσιο δεν μπορεί να γίνει το DNA μας. Μόνο πιο φτωχό.

    ΥΓ: "κλαψμούν";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα και μη μου στενοχωριέστε λέμε. Καλώς τα δεχτήκατε τα αδέλφια μας. Παρτάκι θα κάνουμε όλοι μαζί εμείς οι Έλληνες πλέον. Θα κυκλοφορούν μεταξύ σας και δεν θα μπορείτε να κάνετε το παραμικρό. Θα τριγυρνάνε με τα παιδιά σας, θα γκαστρώνουν τις κόρες σας, θα κοιμούνται με τις γυναίκες σας, με σας τους ίδιους και δεν θα παίρνετε χαμπάρι.

    Βάλτε τις υπογραφούλες σας σαν καλά παιδάκια κι ύστερα αράξτε στη γωνιά σας να κοιτάτε την πτώση του Ελληνικού έθνους. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πλανάσαι πλάνη οικτράν αν νομίζεις ότι με φράσεις του τύπου "θα γκαστρώνουν τις κόρες σας, θα κοιμούνται με τις γυναίκες σας, με σας τους ίδιους" θα μας κάνεις να εκνευριστούμε. Το αντίθετο μάλιστα, καταλαβαίνουμε πόσο πολύ σε έχουμε εκνευρίσει εσένα έτσι ώστε να κάθεσαι να μας λες για κόρες και γυναίκες, προσπαθώντας να αντιστρέψεις το θυμό που σου προκαλούμε. Μόνο και μόνο που γνωρίζουμε πόσο πολύ σε εκνευρίζουν οι αναρτήσεις μας για μετανάστες και κουλτουριάρηδες, ηδονιζόμαστε :))) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι έτσι...μεταξύ μας όμως, άλλοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Κάποιοι πχ που ανοίγουν post επί post με τον τίλο "Καληνύχτα Ελλάδα μας :(((" συνοδεύοντάς τα με την θλίψη και τη δυστυχία τους.

    Ευχαρίστως να ανοίξουμε post "Καλημέρα Ελλάδα μας :))))" για να εκφράσουμε τον "εκνευρισμό" που μας προκαλεί αυτή η πραγματικά εξαιρετική είδηση. Νοιώθουμε τόσο θυμό που μπορεί να περιγραφεί μονάχα με ένα απέραντο χαμόγελο χαράς και αγαλλίασης που πλέον το ελληνικό DNA θα αποκτήσει μια τέτοια ποικιλία. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασφαλώς και στεναχωριόμαστε με το νομοσχέδιο της ιθαγένειας, αν και γράψαμε ότι και πίσω να το πάρουν θα επανέλθει σε 10-20 χρόνια αφού είναι νομοτέλεια για την Ευρώπη, πλέον, ο αφανισμός των φυλών που την αποτελούν μέχρι σήμερα. Γαλλία, Αγγλία και Γερμανία είναι σε πολύ χειρότερη θέση από εμάς.

    Στο κάτω-κάτω της γραφής εμείς φταίμε για το αν αλλοιωθεί το ελληνικό DNA. Ο Γιωργάκης το είχε πει προεκλογικά και πήρε 43%. Εμείς ψηφίζουμε τα 2 αυτά κόμματα 35 χρόνια, καλά να πάθουμε για το ότι έχουμε πάθει μέχρι σήμερα και καλά θα πάθουμε αν αλλοιωθούμε.

    Δυστυχώς, όπως ξαναείπαμε, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την έκρηξη ακροδεξιάς βίας εναντίον μεταναστών και κουλτουριάρηδων. Και όταν οι Χρυσαυγίτες θα χτυπάνε με λοστούς κεφάλια κουλτουριάρηδων (πιο πολλές φορές από ότι μέχρι σήμερα), το βέβαιο είναι ότι από τα πρόσωπα των τελευταίων θα απουσιάζει το χαμόγελο χαράς και αγαλλίασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό δε λέμε κι εμείς...γνωρίζουμε πως στενοχωριέστε και το διασκεδάζουμε αφάνταστα.

    Και το μόνο που πραγματικά θα αλλοιωθεί είναι η ποιότητα του ύπνου σας. Το DNA μια χαρά θα είναι και θα σας στέλνει και κάρτα.

    Αλήθεια, τι προτείνει η φοιτητική εργατιά να ψηφίζουμε; ΛΑΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εμείς σε ενημερώνουμε ότι κατά πλειοψηφία ΔΕΝ το διασκεδάζουμε ότι θα τρως περισσότερες ροπαλιές από Νεοναζί. Λέμε κατά πλειοψηφία, γιατί στους 2 εξ ημών δεν αρέσει αυτό, ενώ ένας συμφωνεί (για την ακρίβεια του σηκώνεται μόνο στη σκέψη, χωρίς να είναι νεοναζί μάλιστα).

    Η ποιότητα του ύπνου μας μένει απαράλλαχτη γιατί οι ίδιοι οι Έλληνες φταίνε για αυτό, οπότε καλά να πάθουμε, όπως ξαναγράψαμε.

    Εμείς ότι είναι να προτείνουμε, θα το κάνουμε επειδή έτσι αποφασίσαμε και όχι επειδή το ήθελε ένας κουλτουριάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι αλλά δε μας λέτε τι να ψηφίζουμε...μας λέτε φυσικά τι να αποφύγουμε κι ευχαριστούμε, αλλά δε μας βοηθάτε να δούμε το κομματικό φως το αληθινό. Εξαιρούμε Σϋριζες, ΚΚΕδηδες, Νουδίτες, Πασόκους και μάλλον μας μένει ο Μπουμπούκος κι ο Καρατζαφύρερ. Φωνάξτε το, δεν είναι κακό.

    Θα είναι κρίμα να σας χαλάσουμε εκ νέου το όνειρο περί χρυσαυγιτών και αναρχικών πάντως. Είναι τόσος ο πόνος σας αυτή τη στιγμή και τα μουτράκια :((( που σας επιτρέπουμε να φαντασιώνεστε ό,τι γουστάρει το πρόστυχο μυαλό σας. Από γκλομπ μέχρι strap on.

    Κι ύστερα ήρθαν οι ξένοι! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ότι θέλουμε θα λέμε και όποτε θέλουμε και δεν πρόκειται να πάρουμε άδεια από κανέναν κουλτουριάρη για το τι κόμμα θα πούμε (αν πούμε) ότι ψηφίζουμε. Τι λες ρε μεγάλε που θα μας κατευθύνεις εσύ για το τι θα λέμε.

    Βασικά οι χρυσαυγίτες είναι ο εφιάλτης, και όχι το όνειρο, των Χρυσαυγιτών. Η στεναχώρια όμως είναι υπαρκτή, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη δίκη σου παρουσία. Βασικά δεν σε πολυλαμβάνουμε υπόψη μας, αν έχεις καταλάβει, απλά απαντάμε στις ασυναρτησίες σου για να μην θεωρηθεί ότι υπεκφεύγουμε.

    Που να δεις τι πόνο είχαν αυτοί οι κουλτουριαροαναρχικοί, που είχαν την ατυχία να τα πούνε με Χρυσαυγίτες, πάντως. Πολύ μεγαλύτερο από όσο έχουμε εμείς τώρα.

    "strap on" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν είναι ντροπή μικρέ φοιτητή να πεις τι ψηφίζεις, μολονότι μάλλον τελικά ανήκεις στους ψηφοφόρους των 2 μεγάλων κομμάτων αν πιστέψουμε το σχόλιο "εμείς ψηφίζουμε τα 2 αυτά κόμματα 35 χρόνια, καλά να πάθουμε για το ότι έχουμε πάθει μέχρι σήμερα και καλά θα πάθουμε αν αλλοιωθούμε". Ξεκάθαρος ο μικρός φοιτητής και κακώς αναρωτηθήκαμε. Αυτός φταίει που όλα πάνε κατά διαόλου. Αλλά ποιος του είπε να τους ψηφίσει; Του έβαλαν κανένα μαχαίρι στο λαιμό; Μήπως στον πάτο; Μάλλον όχι.

    Και να ρωτήσουμε και το μικρό αυτό φοιτητή: πως γνωρίζει τόσο καλά το τι πράττουν και με τι συχνότητα οι χρυσαυγίτες απέναντι στους αναρχικούς; Τα γνωρίζει εκ των έσω, αυτός που τόσο τους απεχθάνεται; Του δίνουν ριπόρτο κάθε Τρίτη ή τη βγάζει με τα έντυπα του στενού τους κύκλου; Ενημερώστε μας αυθεντικά ελληνόπαιδα από μάνα Τουρκάλα πως ακριβώς γνωρίζετε τα όσα γνωρίζετε για να μαθαίνουμε.

    Και φυσικά καλωσορίστε το νεοεισαχθέν DNA...μην ξεχνιόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Μήπως στον πάτο;" Συνεχίζεις να βρίζεις και μας αρέσει πολύ αυτό. Βρίζει πάντα αυτός που είναι εκνευρισμένος και στερείται επιχειρημάτων. :Ρ

    Πως γνωρίζω τι πράττουν οι Χρυσαυγίτες στους αναρχικούς; Τα βλέπουμε στη τηλεόραση, τα διαβάζουμε στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο; Τι πανέξυπνη ερώτηση είναι αυτή!

    "αυθεντικά ελληνόπαιδα από μάνα Τουρκάλα" --> και πατέρα Νιγηριανό, παππού Κινέζο και γιαγιά από τον Πλούτωνα. Βρε τι τραβάμε

    Καλώς να ορίσει το νεοεισαχθέν DNA λοιπόν μαζί με τη ακροδεξια -δυστυχώς!- βία να δούμε τι θα υπερισχύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατέληξε ο μικρός φοιτητής που ακόμα βρωμάει το χνώτο του: ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εδώ και 35 χρόνια, δηλαδή από πάππου προς πάππου, μολονότι ηδονίζεται με τον Μπουμπούκο εσχάτως και ιδεολογικά ταυτίζεται μαζί του. Κρίση συνείδησης, αλλά ακόμα τρέμουν τα γόνατα και δεν μπορεί να το παραδεχτεί. Δεν έχει κότσια ο μικρούλης φοιτητής να κοινοποιήσει τι προτείνει να ψηφίζει ο κόσμος για να σώσει την Ελλάδα μας, μολονότι δεν έχει πρόβλημα να καταγγέλει εκείνους που μας έφτασαν εδώ...κι απ' τους λοιπούς; Που στέκεται η φοιτητική εργατιά λοιπόν; Ποιο κόμμα θα μας βγάλει από το αδιέξοδο; Τόλμησε!

    Και τόλμησε διπλά μικρέ φοιτητή να αποδεχτείς πως στην πραγματικότητα δεν απωθείσαι από τη Χρυσή Αυγή. Αντίθετα απολαμβάνεις τόσο τη δράση της, όσο και το εθνικιστικό της προφίλ. Δεν έχεις πρόβλημα με τη βία, αλλά με την επιλεκτική της εκφορά. Δεν σε νοιάζει μικρέ φοιτητή αν είναι ακροδεξιά, αρκεί να μην είναι ακροαριστερά. Και φυσικά, στους κόλπους τους οποίους τριγυρνάς κι έχουν σαφή συγγένεια με τη Χρυσή Αυγή, αντλείς πληροφορίες για φανταστικές επιθέσεις, παραμύθια για μεγάλους για να τονώνουν την φιλαρέσκεια του καθενός. Όπως κάτι οπαδοί που έκαναν, έδειραν, έσκισαν και δεν ξεμύτισαν ποτέ από την τουαλέτα τους.

    Καμιά ακροδεξιά δεν μπορεί να αμαυρώσει το υπέροχο συναίσθημα της αθρόας ελληνοποίησης μεταναστών. Καμία βία και κανένα κρούσμα δεν θα εμποδίσει τους λοιπούς δεκάδες χιλιάδες να εμπλουτίσουν την κοινωνία μας και να παραμετροποιήσουν το DNA. Φοβάσαι μικρέ φοιτητή κι η αγωνία σου φαίνεται. Παρ' όλα αυτά, η πολυπολιτισμική μας κοινωνία δεν θα σε περιθωριοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πως έβγαλες το συμπερασμα ότι βρωμάνε τα χνώτα μας ρε φίλε; Πλανάσαι αν νομίζεις ότι θα μας μειώσεις με τέτοιες χαζομάρες. Ξεφτιλίζεσαι περισσότερο, βασικά. Επίσης ποιος σου είπε ότι ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και δη ότι αυτά τα κόμματα τα ψήφιζαν και οι παππούδες μας; Τι ασύστολες κουταμάρες κατεβάζει η άδεια κούτρα σου.

    Απωθούμαστε από την Χρυσή αυγή, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Με το ζόρι θα μας κάνεις ΧρυσαυγοΠασοκονεοδημοκράτες; Τι είναι αυτός ρε;

    "Και φυσικά, στους κόλπους τους οποίους τριγυρνάς κι έχουν σαφή συγγένεια με τη Χρυσή Αυγή, αντλείς πληροφορίες για φανταστικές επιθέσεις, παραμύθια για μεγάλους για να τονώνουν την φιλαρέσκεια του καθενός"--> και μετά κατεβαίνουν ΑΤΙΑ και μας πάνε βόλτα στην Ανδρομέδα. Γελάμε μαζί σου, ειλικρινά.

    "Καμιά ακροδεξιά δεν μπορεί να αμαυρώσει το υπέροχο συναίσθημα της αθρόας ελληνοποίησης μεταναστών. Καμία βία και κανένα κρούσμα δεν θα εμποδίσει τους λοιπούς δεκάδες χιλιάδες να εμπλουτίσουν την κοινωνία μας και να παραμετροποιήσουν το DNA. Φοβάσαι μικρέ φοιτητή κι η αγωνία σου φαίνεται. Παρ' όλα αυτά, η πολυπολιτισμική μας κοινωνία δεν θα σε περιθωριοποιήσει." Αφού το βλέπεις ότι δεν μπορείς να μας εκνευρίσεις, απεναντίας εκνευρίζεσαι εσύ μαζί μας συνέχεια, γιατί το κουράζεις; Στο ξανάπαμε, αφού τους ψηφίζουμε (ως λαός) τόσα χρόνια καλά να πάθουμε. Ίσως και να μας αξίζει, εδώ που τα λέμε, να αλλοιωθούμε βιολογικά και να μειωθούν οι φυλετικές μας ικανότητες, αφού επί 30 χρόνια ψηφίζουμε γιους και ανήψια πρώην πρωθυπουργών, ενώ φτάσαμε να δίνουμε μέχρι και 20% στις δημοσκοπήσεις στο γελοίο κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και του οποίου αρχηγός εκείνη την εποχή ήταν ένας χαζοβιόλης νεαρός που δεν ξέρει να μιλήσει. Μπα, εγώ πιστεύω ότι η βία (δυστυχώς) θα εμποδίσει την 'παραμετροποίηση' (sic) του DNA. Που να δεις τι γίνεται στη Ρωσία και στις Σκανδιναδικές χώρες από τη βία αυτή. Όσοι μετανάστες έχουν απομείνει εκεί, δεν τολμούν να ξεμυτήσουν από τα σπίτια τους μετά τις 7 το βράδυ. Άστα να πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ίδιος ο μικρός φοιτητής έχει δηλώσει κατ' επανάληψη πως "εμείς ψηφίζουμε τα 2 αυτά κόμματα 35 χρόνια", αλλά τελικά βγάζει την ουρά του απ' έξω. Δεν ανήκει σε αυτούς που ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δεν ψηφίζει ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ. Αγαπάει Μπουμπούκο. Πιθανότατα ψηφίζει ΛΑΟΣ, αλλά ντρέπεται να το πει. Δεν ντρέπεται να πει τι δεν πρέπει να ψηφίζουμε, αλλά διστάζει για πολλοστή φορά να δηλώσει με τόλμη που βρίσκεται κομματικά ο μικρός. Φοβάται. Σου λέει, δεν είναι δυνατόν να συνταχθώ με συγκεκριμένο κομματικό χώρο και να χάσω την "αντικειμενικότητά" μου. Εγκαλεί τους άλλους, αλλά φοβάται να εκτεθεί.

    Υποκριτικά δηλώνει και πάλι πως τον ενοχλεί η βία, με κάτι δυστυχώς που προκαλούν γέλια. Αντιθέτως, φτιάχνεται με την ύπαρξή της, αλλά μόνο όταν αυτή αφορά εκείνους που ιδεολογικά δεν ταιριάζουν στα χνώτα του. Αν δέρνουν τους αναρχικούς, δεν τρέχει μία, όπως πολλάκις έχει γράψει για τα καλά παιδιά τους χρυσαυγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Lol Βρω, Είσαι πραγματικά το κάτι άλλο :-) δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω αν αυτά που γράφεις τα πιστεύεις και τα θεωρείς λογικά ή απλώς θέλεις να προκαλείς αντιδράσεις, Θέλω να πιστεύω το δεύτερο

    Το να ενοχλείσαι από πιθανό δημοψήφισμα αποδείκνυες τον αντιδημοκρατικό σου χαρακτήρα, ενώ το κόμπλεξ περί ΛΑΟΣ το φόβο σου να ακουστεί μια διαφορετική θέση που πιθανότατα να έχει απήχηση.

    Καταλαβαίνω ότι διαφωνείς με τις θέσεις συγκεκριμένων κομμάτων αλλά ο καθένας μας έχει δικαίωμα να ψηφίζει αυτό που θεωρεί καλύτερο για την Ελλαδίτσα χωρίς να είναι απαραίτητο να το δημοσιοποιήσει.

    Το ότι ηδονίζεσαι με πλυμένες γραβάτες και αϋπνίες (?!?) δεν το καταλαβαίνω.. Δεν λέω είναι κάπως χιουμοριστικό, Φαντάζομαι δείγμα του πολυδιάστατου αντιδραστικού χαρακτήρα σου ή πιθανόν κάτι μενταλιστικό, όπως και να έχει είναι μια άχρηστη πληροφορία που απλόχερα δίνεις.. για άγνωστο λόγο και σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να απαντήσουμε και στον καλό μας φίλο Αντώνη, που μάτια έχει μόνο για εμάς και τον ευχαριστούμε.

    Η ενόχληση για δημοψηφίσματα θεωρείται κι αυτή μέρος της δημοκρατίας μας...η απαγόρευσή τους θα ήταν πρόβλημα, κάτι που δεν ισχύει. Επομένως κανένας αντιδημοκρατικός χαρακτήρας δεν υφίσταται. Ούτε καν ενόχληση...χαμόγελα και θυμηδία προκαλούν και καυστικά σχόλια για το περιεχόμενο των διεκδικήσεων.

    Καταλαβαίνουμε με τη σειρά μας το σκεπτικό σου σχετικά με το δικαίωμα κάποιου να μην δημοσιοποιεί το τι ψηφίζει. Ελπίζουμε κι εσύ να δείξεις την ίδια κατανόηση σχετικά με τη δική μας παρατήρηση πως οποιοσδήποτε στιγματίζει και χαρακτηρίζει συγκεκριμένα κόμματα και τους ψηφοφόρους τους, οφείλει επίσης -για ηθικούς αν μη τι άλλο λόγους- να προτείνει και που θα βρούμε το κομματικό το φως τ' αληθινό κατά την πεποίθησή τους. Αλλιώς υποκρίνεται και βγάζει χολή. Όχι πως στην περίπτωσή του μικρού φοιτητή χρειάζεται και κόπος για να καταλάβεις που βρίσκονται. Απλώς θα περιμέναμε περισσότερη τόλμη από εκείνους που κατηγορούν τους λοιπούς για απουσία αληθούς λόγου.

    Ελπίζουμε πάλι να καταλαβαίνεις τουλάχιστον γιατί κάποιοι ηδονίζονται με την εικόνα χρυσαυγιτών που ανοίγουν κεφάλια. Πρόκειται περί μιας αισθητικής που μάλλον σου είναι περισσότερο καταληπτή σε σχέση με το τι προκαλεί ηδονή σε μας, μια και δεν την σχολιάζεις, άρα την αντιλαμβάνεσαι. Στο πλαίσιο των χρήσιμων πληροφοριών πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Ο ίδιος ο μικρός φοιτητής έχει δηλώσει κατ' επανάληψη πως "εμείς ψηφίζουμε τα 2 αυτά κόμματα 35 χρόνια"" --> Βρε homo erectus στον ελληνικό λάο αναφερόμασταν όταν λέγαμε 'εμείς'. Μάλιστα το τονίσαμε κάποια στιγμή, επειδή γνωρίζαμε ότι έχεις iq ραδικιού.

    "Πιθανότατα ψηφίζει ΛΑΟΣ, αλλά ντρέπεται να το πει" Έβγαλα συμπέρασμα ο διανοητικά ανάπηρος, και μάλιστα μιλώντας και στον γ' ενικό!

    "Φοβάται." --> Χαχαχα, ναι σε φοβόμαστε! Ζούμε με το φόβο να συνταχθούμε με ένα κόμμα 24 ώρες το 24ωρο στο blog που γράφουμε.

    Σχετικά με τους Χρυσαυγιτές, άντε να ''να το πάρει το ποτάμι'': Δεν ψηφίσαμε ποτέ Χρυση Αυγή. Και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ. Είμαστε εναντίον νεοναζιστικών κομμάτων. Απλά και ξάστερα και επειδή μας ζάλισες. Και τη βία τη καταδικάσαμε, εκτός βέβαια αν αυτοί που τη δέχονται την είχαν εφαρμόσει νωρίτερα σε αναλογία 20 προς 1, απέναντι προς αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Η ενόχληση για δημοψηφίσματα θεωρείται κι αυτή μέρος της δημοκρατίας μας...η απαγόρευσή τους θα ήταν πρόβλημα, κάτι που δεν ισχύει. Επομένως κανένας αντιδημοκρατικός χαρακτήρας δεν υφίσταται" --> Φάσκεις και αντιφάσκεις κουλτουριάρη. Από τη μια λες ότι η απαγόρευση δημοψηφισμάτων θα ήταν πρόβλημα, από την άλλη κανένας αντιδημοκρατικός χαρακτήρας δεν υφίσταται που 35 χρόνια τώρα δεν έχουμε ρωτηθεί μέσω δημοψηφίσματος για τίποτα. Στηρίζεσαι στο γεγονός της θεωρητικής και μόνο νομικής τους κατοχύρωσης (η οποία υφίσταται για να κοιμίζει τις μάζες, και φυσικά... εσένα), την ίδια στιγμή που, δημοψηφίσματα απλά... δε γίνονται! Άρτσι μπούτσι και λουλάσι, για ακόμη μια φορά.

    Για την ακροδεξία βία έχουμε μιλήσει μια ντουζίνα φορές μέχρι τώρα και είπαμε, ότι δυστυχώς θα αυξηθεί. Οι 2 από εμάς την καταδικάζουμε, ενώ ο ένας έχει απλά κάποιες αντιρρήσεις όταν αυτή έχιε να κάνει με άτομα που έχουν εφγαρμόσει βία στο παρελθόν και πλέον καταλαβαίνουν την γλύκα. Απλά έχεις αέρα κοπανιστό σε αυτό που ονομάζεται κρανίο και δεν κατανοείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ Αντώνη...μην επιτρέπεις στους μικρούς φοιτητές να υπερκαλύπτουν τη φωνή σου και να απαντούν αντί για σένα. Κακό σου κάνουν.

    "Εμείς", δηλαδή ο ελληνικός λαός, δεν βγάζει απ' έξω τους μικρούς φοιτητές, εκτός κι αν δεν ανήκουν στο "εμείς" ή στον ελληνικό λαό. Έχουμε όλη την καλή διάθεση φυσικά να αποδεχτούμε πως οι μικροί φοιτητές δεν εντάσσονται ούτε στο "εμείς", ούτε στον ελλληνικό λαό γι' αυτό και θα τους καλέσουμε για πολλοστή φορά να επιδείξουν τόλμη και να μιλήσουν ευθέως στους αναγνώστες τους προτείνοντας εκείνους που πρέπει να ψηφίζουμε μια κι αυτούς που δεν πρέπει μας τους κοινοποίησαν. Δεν το κάνουν. Ντρέπονται; Φοβούνται; Υποκρίνονται;

    Δνε είναι κακό να είσαι παπαγαλάκι και εκπόρσωπος του ΛΑΟΣ και του Άδωνη Γεωργιάδη. Γιατί διστάζετε;

    Επίσης κατηγορηθήκαμε καλοπροαίρετα από τον καλό μας φίλο Αντώνη πως είμαστε αντιδημοκρατικοί επειδή -τάχα μου- ενοχληθήκαμε από το συγκεκριμένο δημοψήφισμα. Απαντήσαμε σε απλά Ελληνικά που δυστυχώς δεν γνωρίζει ο μικρός φοιτητής πως, ακόμα κι αν είχαμε ενοχληθεί, η ενόχληση παραμένει δημοκρατικό δικαίωμα. Το πρόβλημα θα ήταν να επιζητάμε την απαγόρευση κάτι που δεν κάναμε. Αυτό για να βοηθήσουμε τη θολή σκέψη του μικρού φοιτητή.

    Φαίνεται η διασπορά του DNA έχει προκαλέσει πανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σου Βρω.
    Δεν διάβασα κάποια ερώτηση ούτε κάτι αρκετά ενδιαφέρον ώστε να απαντήσω/σχολιάσω. Ουσιαστικά θα επαναλάβω αυτά που έχω ήδη γράψει για να μην θεωρήσεις πως σε αγνοώ (αντιθέτως διαβάζω όποτε μπορώ τα σχόλια σου).

    Το να ‘ενοχλείται’ κάνεις από τη πιθανότητα δημοψηφίσματος, δεν απαγορεύεται.. απλώς δείχνει τον αντί-δημοκρατικό χαρακτήρα του (κατά τη κρίση μου τουλάχιστον). Η ανησυχία πως τις θέσεις και ιδέες σου δεν τις συμμερίζεται η πλειονότητα του ελληνικού λάου, σου αρκεί για να υποβιβάζεις/αποφεύγεις την άμεση δημοκρατική διαδικασία του δημοψηφίσματος και να χλευάζεις πιθανή πορεία/κινητοποίηση... (Το συμπέρασμα αυτό το βγάζω από το πρώτο σχόλιο σου).


    Θεωρώ πως δεν είναι απαραίτητο κάποιος να δημοσιοποιεί τη ψήφο του επειδή κρίνει πρακτικές και θέσεις κομμάτων... Ένας ελευθέρα σκεπτόμενος άνθρωπος δεν καλουπώνεται και δεν υποστηρίζει δογματικά ένα κόμμα. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί με συγκριμένες θέσεις οποιουδήποτε κόμματος ανεξαρτήτως γραμμής και χρώματος. Εν τω προκειμένω υπάρχει μια συμφωνία με τις θέσεις του κόμματος του ΛΑΟΣ (όπως και με τη θέση του Μίκη Θεοδωράκη 21.12.2009 resalto)


    Τέλος οφείλω να συμφωνήσω μαζί σου πως δεν είναι φυσιολογικό να ηδονίζεται κάνεις με τραυματισμούς και επιθέσεις, πράγμα που από ότι καταλαβαίνω καταδικάζεται και από το συγγραφέα του άρθρου.


    Bro, Χαίρομαι που ενημερώνεσαι και διαβάζεις το συγκεκριμένο blog αλλά και τα σχόλια μου. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1. Βρε πανέξυπνε όταν λέμε "Εμείς χτίσαμε τον Παρθενώνα" λ.χ., εννοούμε ότι εμείς που έχουμε το ιστολόγιο τον χτίσαμε; Δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάμε συνολικά για το λαό; Είναι δυνατό να είσαι τόσο αργόστροφος;

    2. Αυτό που μας αρέσει στον Άδωνι είναι ότι "πηγαίνει καροτσάκι" τους κουλτουριάρηδες σε όποια εκπομπή τους πετυχαίνει. Γουστάρουμε, βασικά, να τους βλέπουμε να ξεροκαταπίνουν όταν είναι να μιλήσει. Και ηδονιζόμαστε που ξέρουμε ότι οι κουλτουριαρηδες που βλέπουν εκείνη τη στιγμή τηλεόραση, τοους έρχεται να την σπάσουν! Άμα ήμασταν παπαγαλάκια του, δεν θα τον κακίζουμε για την επομπή της γυναίκας του, ούτε για το ότι φωνάζει.

    "Απαντήσαμε σε απλά Ελληνικά που δυστυχώς δεν γνωρίζει ο μικρός φοιτητής πως, ακόμα κι αν είχαμε ενοχληθεί, η ενόχληση παραμένει δημοκρατικό δικαίωμα. Το πρόβλημα θα ήταν να επιζητάμε την απαγόρευση κάτι που δεν κάναμε. Αυτό για να βοηθήσουμε τη θολή σκέψη του μικρού φοιτητή." Η προσπάθεια σου να μεταθέσεις σε μας τα προβλήματα κατανόησης που έσυ έχεις πέφτι στο κενό για ακόμη μια φορα: Είπαμε ότι τυπικά ισχύει η δυνατότητα δημοψηφίσματος, αλλά πρακτικά όχι, αφού πολύ απλά δεν έχει γινεί εδώ 35 χρόνια ενα. Ως εκ τούτου η πολιτική ηγεσία κοιμίζει τα πλήθη με μία νομική καθιέρωση, που όμως δεν έχει πρακτικό αντίκρισμα. Είδες, λοιπόν, ότι εσύ δεν ξέρεις ελληνικά;

    "Φαίνεται η διασπορά του DNA έχει προκαλέσει πανικό." --> Καθόλου πανίκο, μόνο μία στεναχώρια, αλλά θα μας περάσει, δεν πειράζει. Καλά να πάθουμε εξάλλου. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 100 post μετά κι ο μικρός φοιτητής συνεχίζει να μην μιλάει για την ταμπακιέρα. Γύρω γύρω όλοι, αλλά ποτέ στο ζητούμενο που είναι να μας ξεκαθαρίσει τι πρέπει να ψηφίζουμε. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει εκείνος που μας λέει τι ΔΕΝ πρέπει να ψηφίζουμε για να σωθεί αυτή η χώρα. Είναι δε σίγουρο πως και πάλι δεν θα απαντήσει, όχι γιατί δεν θέλει να τον "εκβιάζουν", αλλά διότι δεν έχει την τόλμη να μιλήσει ξεκάθαρα για το ποιος κομματικός μηχανισμός είναι εκείνος που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο. Θα αναμέναμε περισσότερη εποικοδομητική διάθεση από εκείνους που επιθυμούν να σώσουν την Ελλάδα, αλλά δε μας λένε με ποιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλέ μας μετριοπαθή Αντώνη...χαιρόμαστε που επανήλθες, ακόμα κι αν δεν μας τα λες καλά. Κι εμείς δεν διαβάζουμε ενδιαφέροντα πράγματα και ειδικά εδώ μέσα, αλλά συμμετέχουμε/απαντάμε γιατί αυτό αποτελεί και την πεμπτουσία της δημοκρατίας, για τα αισθήματά μας προς την οποία μας εγκαλείς.

    Καταρχάς ουδέποτε είπαμε πως ενοχλούμαστε, αλλά αντίθετα πως μας προκαλεί θυμηδία το παρόν δημοψήφισμα. Αλλά, ας το ξαναπούμε, ακόμα κι αν μας ενοχλούσε, αυτό δεν θα αφορούσε τη διαδικασία του δημοψηφίσματος και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν μέσω αυτών, αλλά για το περιεχόμενο των αξιώσεων. Επ' αυτού δεν υπάρχει τίποτα αντιδημοκρατικό, αλλά καθ'όλα δημοκρατικό από τη στιγμή που εκφράζεται διαφωνία επί της ουσίας κι όχι για το μέσο και το μοχλό έκφρασης. Εκτός δε αυτού, καμία ανησυχία δεν υπάρχει για το τι συμμερίζεται και τι όχι η πλειονότητα του κόσμου. Κάποτε η πλειονότητα του κόσμου επιθυμούσε τους μαύρους σκλάβους, αλλά μάλλον δεν είχε δίκιο. Αν ρωτήσεις μάλιστα τους μικρούς μας φοιτητές τι πιστεύουν για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που εκφράζουν την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος, θα σου πουν πως ο ελληνικός λαός είναι μαλάκας που τους ψηφίζει. Προφανώς λοιπόν κι η γνώμη μας δεν καθορίζεται εκ προοιμίου από το τι θα πει η πλειοψηφία.

    Η χλέυη ως προς την πορεία διαθέτει ανάλογη ιδεολογική βάση με την επιλογή ορισμένων να χλευάζουν πορείες για εργατικά δικαιώματα, συνθήκες εργασίας, μισθολόγια, ανθρώπινα δικαιώματα κοκ. Όταν βλέπεις μικρούς μικρόνοους να θεωρούν την εκάστοτε πορεία εφαλτήριο βίας, έχει πλάκα να τους δίνεις να δοκιμάσουν λίγο από το φάρμακό τους.

    Σεβόμαστε τι θεωρείς μη απαραίτητο. Δεν θα συμφωνήσουμε όμως. Με τη λογική αυτή, προφανώς κι ένας ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να προβάλλει θέσεις της αριστεράς, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ακόμα κι εδώ μέσα, μόνο που εδώ τελικά οι ελεύθεροι άνθρωποι απουσιάζουν. Είναι υποκριτικό κάποιοι να καταγγέλουν συλλήβδην πολιτικές, κι όταν τους ρωτάς ευθέως "ποιους προτείνετε λοιπόν" να σου πετάνε ένα "εμάς δεν θα μας σύρει κανείς σε μια τέτοια συζήτησηση". Μπαρμπούτσαλα για να γελάει ο κόσμος. Η κλασική απάντηση όλων εκείνων που δεν έχουν πρόταση.

    Πρέπει όμως να διαθέτεις χάρισμα mentalist αν κατάλαβες πως ο συγγραφέας του άρθρου καταδικάζει και δεν ηδονίζεται από τη βία, όταν -και μόνο όταν- αυτή η τελευταία αφορά χρυσαυγίτες προς αναρχικούς. Εκτός κι αν δηλώσεις τύπου "και εγώ σου είπα ότι μου προκαλεί ηδονή να σας πετυχαίνουν Χρυσαυγίτες στο δρόμο" μεταξύ σχετικών που έχουν γίνει και σε άλλα άρθρα, μιλάνε για αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Άντε πάλι τα ίδια... Γύρισε καλύτερα στα υπόλοιπα σχόλια που δεν έχεις απαντήσει και άσε το τι ψηφίζουμε εμείς. Α, ξεχάσαμε, έχουμε "αυνανιστική διάθεση", για αυτό δεν απαντάς. Αλλά σε νοιάζει τι ψηφίζουν κάποιοι που έχουν "αυνανιστική διάθεση", κατα τα άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τίποτα δε μας νοιάζει από όσα καταθέτεις μικρέ φοιτητή. Καταδεικνύουμε απλώς την υποκρισία που διέπει το λόγο σας, όπως και την δειλία που εκφράζετε εμπράκτως.

    Τολμήστε. Πείτε μας τι πρέπει να ψηφίσουμε. Μας είπατε ήδη τι να μην ψηφίσουμε. Άλλο ένα σκέλος απομένει για να ολοκληρωθεί η δουλειά. Γιατί δεν απαντά ο μικρός φοιτητής και δειλιάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή