Ένα blog ενάντια στο χειρότερο δημιούργημα του Δεξιού Κράτους της προ του 1974 εποχής: του αριστερού ψευτοδιανοούμενου. Με άλλα λόγια, αυτού που μπορεί μεν να είναι βολεμένος του συστήματος αλλά που έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι το πολεμά και που προβάλλεται ως στοχαστής. Βασικό χαρακτηριστικό του, η απουσία γραβάτας, η αξύριστη μάπα, η απέχθεια προς τη ντουσιέρα και, φυσικά, οι φουσκωμένες δεξιές τσέπες. antikoultouriaris@gmail.com

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Έχει χαθεί η κοινή λογική σε αυτήν τη χώρα

Το στέλεχος του Συριζα Δημοσθένης Παπαδάτος ισχυρίζεται ότι λίγη ώρα πριν συλληφθεί είχε βρει ταυτότητα που είχε κλαπεί επτά (7!!!) χρόνια πρωτύτερα και ότι πήγαινε να την παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Και δεν υπάρχει ΈΝΑΣ δημοσιογράφος να τον ρωτήσει τι μαλακίες είναι αυτές που λέει!!! Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να αναφέρεται τέτοια δικαιολογία και να μην γίνεται ο κακός χαμός.

Πέρα από αυτό, να εκφράσουμε τη χαρά μας που ακόμη 4-5 άτομα του αναρχοάπλυτου χώρου μπήκαν στη στενή και να ευχηθούμε να περάσουν όσο το δυνατό περισσότερο μέσα! Το πιο ευχάριστο είναι βέβαια ότι θα περάσουν τα νιάτα τους στη φυλακή, μια εποχή δηλαδή που δεν αναπληρώνεται με τίποτα!

Ξέρουμε ότι μας διαβάζουν πολύ αναρχοαριστεροί (μεταξύ αυτών και "εργαζόμενοι/ες στα ερτζιανά"!) και αφρίζουν από την οργή τους και εμείς, με τη σειρά μας, αγαλλιάζουμε από τη χαρά μας!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου