Ένα blog ενάντια στο χειρότερο δημιούργημα του Δεξιού Κράτους της προ του 1974 εποχής: του αριστερού ψευτοδιανοούμενου. Με άλλα λόγια, αυτού που μπορεί μεν να είναι βολεμένος του συστήματος αλλά που έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι το πολεμά και που προβάλλεται ως στοχαστής. Βασικό χαρακτηριστικό του, η απουσία γραβάτας, η αξύριστη μάπα, η απέχθεια προς τη ντουσιέρα και, φυσικά, οι φουσκωμένες δεξιές τσέπες. antikoultouriaris@gmail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Διευρύνονται οι αντιδράσεις για την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοεθνείς- Προσφυγή στην Ε.Ε.

Προσφεύγει στην Ευρωπαική Ένωση ο ΛΑ.Ο.Σ διά του γ.γ. του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας δημοψήφισμα για το θέμα της ιθαγένειας. Το σκεπτικό βασίζεται στο άρθρο 11, παρ. 4 της της συνθήκης της Λισαβώνας σύμφωνα με το οποίο: "Πολίτες της Ένωσης, εφόσον συγκεντρωθεί αριθμός τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου, υπήκοοι σημαντικού αριθμού κρατών μελών, μπορούν να λαμβάνουν την πρωτοβουλία να καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, να υποβάλλει κατάλληλες προτάσεις επί θεμάτων στα οποία οι εν λόγω πολίτες θεωρούν ότι απαιτείται νομική πράξη της Ένωσης για την εφαρμογή των Συνθηκών". Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Άδωνις θα ζητήσει από τους σχετικούς επιτετραμένους των Βρυξελλών, στις οποίες και βρίσκεται από την Δευτέρα, την άσκηση πίεσης στην ελληνική κυβέρνηση για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, μιας και η απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας συνεπάγεται και την απόκτηση Ευρωπαικού Διαβατηρίου, ήτοι την ελέυθερη διακίνηση των κατόχων του στην Ευρωπαική Ένωση. Με άλλα λόγια το θέμα αυτό, αφορά σαφώς και την Ευρώπη.

Ακόμη, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, είναι δυνατή η αφαίρεση υπηκοότητας από κάποιον που την κατέχει (βλ. αν ψηφιστεί ο νόμος), υπό τον όρο ότι αυτή δεν δόθηκε εξ αίματος, αφού μόνο η εξ αίματος απόδοση ιθαγένειας προστατεύεται από το Σύνταγμα.

Τέλος, να συμπληρώσουμε ότι μετά τις εκλογές του 2000, ανακλήθηκαν οι ελληνοποιήσεις δεκάδων χιλιάδων Ρώσων, δήθεν Ποντίων, που ψήφισαν στις εκλογές (φυσικά Πασόκ).

Δε το βλέπουμε να αλλάζει κάτι, αλλά τουλάχιστον εκδηλώνεται η αγανάκτηση ενός μεγάλου τμήματος του Ελληνικού Λαού εναντίον της αθρόας μετανάστευσης και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον, στη δημιουργία "κλίματος αποτροπής" εισόδου μεταναστών στο ελληνικό έδαφος, αλλά και αποτροπής περαιτέρω παραμονής εδώ των ήδη υπαρχόντων, ακόμη και αν αυτοί έχουν την ελληνική υπηκόοτητα. Φοβόμαστε ότι οι αντιδράσεις των Ελλήνων θα είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές της εξέγερσης "της πλάκας" του Δεκεμβρίου του 2008.

Οι γιωργακοραγκούσηδες πρέπει να έχουν στο νου τους τα γεγονότα που επακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Αλβάνια-Ελλάδα, πριν 5 περίπου χρόνια. Η συσσωρευμένη οργή των Ελλήνων για την γκετοποίηση των πόλεων μας και την εγκληματικότητα, θα ξεσπάσει με απρόσμενα δυσάρεστα αποτελέσματα.

Μετά από κάθε Μελιγαλά, ακολουθεί πάντα ένα Βίτσι.

5 σχόλια:

  1. Δόξα και τιμή στον μεγάλο Έλληνα Μπουμπούκο για τις πρωτοβουλίες του που θα σώσουν τον ελληνισμό από το μιαρό DNA. Αγαπάμε το Μπουμπούκο και του ευχόμαστε να συνεχίσει στους ίδιους αμείωτους ρυθμούς ενέργειες που θα μπορέσουν να "αποτρέψουν περαιτέρω παραμονή" μεταναστών με "ελληνική υπηκοότητα". Καλύτερα να τους αφαιρεθεί αυτή η τελευταία και να φύγουν από τα ιερά ετούτα χώματα...να παραμείνουν όμως οι εγκληματίες, βιαστές και δολοφόνοι με ελληνικό DNA, γιατί δε μας φταίνε και τίποτα οι άλλες χώρες για να τους εισάγουν.

    Είμεθα επίσης σίγουροι πως οι γιωργακοραγκούσηδες δεν θα χάσουν την ευκαιρία να ικανοποιήσουν την ευχή του μικρού φοιτητή, μια και η Τζοβάννα Φραγκούλη, αλλά κι ο Άγιος Βασίλης δεν μερίμνησαν. Διαβάζουν καθημερινά το ιστολόγιο, γι' αυτό και τ' άντερό τους έχει εξαιρετικές επιδόσεις στην τουαλέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμόμαστε τις αλήστου μνήμης δηλώσεις του "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" προέδρου του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, προ διετίας στα ΝΕΑ (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=96&ct=1&artid=15348&nid=0):

    "Η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα.

    Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του."

    Υπηκοότητα και ιθαγένεια επί της ουσίας είναι έννοιες που δεν διαφοροποιούνται, αλλά μπορούμε πάντα να παραμείνουμε ενάντια στο "φορτισμένο" περιεχόμενο που κουβαλάει η ιθαγένεια, για να μην την παραδώσουμε στα παιδιά 2ης γενιάς.

    Χαιρετίζουμε τον πρόεδρα του ΛΑΟΣ για την μεγαλοψυχία και τη συνέπειά του σε βάθος χρόνου 2ετίας. Αντίθετα από εκείνους τους βρωμερούς σοσιαλιστές που εκμεταλλεύονται για ψηφοθηρικούς λόγους τα πράγματα, ο ίδιος έχει επιδείξει ζηλευτή αξιοπιστία κι έχει σταθεί πιστός στις δηλώσεις και τις απόψεις του.

    Από άλλο πάλι "φιλόξενο" blog (http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/11/blog-post_4931.html) που αγαπά το ΛΑΟΣ και το δείχνει:

    "Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών τού Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) επισημαίνει τις θέσεις των τριών υποψηφίων αρχηγών τής Νέας Δημοκρατίας σε πέντε ερωτήσεις για δικαιώματα που τους έκανε (μεταξύ άλλων) η ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου. Εντυπωσιάζει η υποστήριξη τής επέκτασης τού συμφώνου συμβίωσης στα ζευγάρια ιδίου φύλου από την Ντόρα Μπακογιάννη (θέση που δεν υποστήριξε όταν η Βουλή καταψήφισε δύο φορές αυτή τη διάταξη), η συμφωνία και των τριών με τη χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες δεύτερης γενιάς με προϋποθέσεις (που δεν έκανε η ΝΔ ως κυβέρνηση και πολεμά σφοδρά ο ΛΑΟΣ), και η άρνηση τού Αντώνη Σαμαρά να δεχθεί τα θετικά μέτρα υπέρ ομάδων που υφίστανται διακρίσεις (γυναίκες, Ρομά, κτλ.), τα οποία αποδέχονται η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (και πολεμά σφοδρά ο ΛΑΟΣ)."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο blog ακροδεξιάς καταβολής (Χρυσά Αυγά) τα χώνει στην Τζαβέλλα, επιλογή Γιώργου Καρατζαφέρη (http://dexiextrem.blogspot.com/2010/01/blog-post_12.html):

    Η Ευρωβουλευτής(ΛΑΟΣ) Τζαβέλλα ΥΠΕΡ ιθαγένειας σε αλλοδαπούς(υπό προϋποθέσεις…)

    Τελικά εκεί στο ΛΑ.Ο.Σ. θα πρέπει ίσως να δώσουν κάποια… γραμμή στα διάφορα στελέχη τους γιατί εκτίθενται καθημερινά όλο και πιό πολύ, με αποτέλεσμα να τους παίρνει ολόκληρος ο κόσμος χαμπάρι. Βέβαια, ίσως στα πλαίσια του περίφημου συνθήματος “Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς” και της “πολυσυλλεκτικότητας” του κόμματος που χωρά από… μετανάστες, κίναιδους, αριστερούς, δεξιούς μέχρι και… “εθνικοσοσιαλιστές” να επιτρέπονται όλες οι… απόψεις.

    Έτσι, η προσωπική επιλογή Καρατζαφέρη, αυτή που εκθείαζε ως “μεγάλο μυαλό” που θα προσφέρει στα εθνικά θέματα από το ευρωκοινοβούλιο, η ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα τάσσεται ΥΠΕΡ της παροχής ιθαγένειας στους μετανάστες υπό… προϋποθέσεις (τις οποίες θα διαβάσετε παρακάτω για να φρίξετε ελεύθερα…). Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι το πρώτο στέλεχος του “εθνικοπατριωτικού” ΛΑΟΣ που παίρνει τέτοια θέση. Μην ξεχνάμε ότι το ίδιο ακριβώς είχε δηλώσει με παρρησία σε εκπομπή του Mega, και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, η υποψήφια βουλευτής της Β’ Αθηνών, μία ομολογουμένως πανέμορφη νεαρή κοπέλα ονόματι Μαρία Κωττάκη…

    Οι πρόσφατες δηλώσεις της Τζαβέλλα στον ραδιοσταθμό “Φλας” όταν δήλωσε ευθέως “ΝΑΙ στο νομοσχέδιο για την παροχή ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες υπό προϋποθέσεις” είχαν ως αποτέλεσμα να καταπιούν την γλώσσα τους οι γνωστοί “εθνικιστές” του συγκεκριμένου κόμματος οι οποίοι για άλλη μιά φορά τήρησαν ευλαβικά σιγήν ιχθύος λόγω της γραμμής του… προέδρου.

    Από τις δηλώσεις της Νίκης Τζαβέλλα όπως τις διαβάσαμε στον σημερινό “Ελεύθερο Τύπο”:

    “ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών στην Ελλάδα προέρχεται από τα Δυτικά Βαλκάνια, την Αλβανία. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να πολιτογραφηθεί ο πληθυσμός, αφού σε πέντε χρόνια θα έχουν πάρει ευρωπαικό διαβατήριο. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα μεταβατικό στάδιο. Όσον αφορά τη δική μου άποψη, σχετίζεται με ορισμένα πρακτικά θέματα εφόσον οδεύουμε με την αρχή της πλειοψηφίας κι αυτό που έχω να επισημάνω είναι η προχειρότητα με την οποία κατατίθεται το νομοσχέδιο τόσο για τη χώρα μας όσο και για την τύχη αυτών των ανθρώπων…”

    Αυτά λοιπόν έχει να δηλώσει για το μείζον αυτό ΕΘΝΙΚΟ πρόβλημα η εκπρόσωπος του “εθνικοπατριωτικού” ΛΑΟΣ στην Ευρώπη. Ας την χαίρονται πάνω απ’ όλα όσοι όσοι την ψήφισαν… Σε απάντηση όλων αυτών, οι συνεργάτες του προέδρου του ΛΑΟΣ υποστηρίζουν στον Ελεύθερο Τύπο ότι “δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση με την κ. Τζαβέλλα”

    ΑπάντησηΔιαγραφή