Ένα blog ενάντια στο χειρότερο δημιούργημα του Δεξιού Κράτους της προ του 1974 εποχής: του αριστερού ψευτοδιανοούμενου. Με άλλα λόγια, αυτού που μπορεί μεν να είναι βολεμένος του συστήματος αλλά που έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι το πολεμά και που προβάλλεται ως στοχαστής. Βασικό χαρακτηριστικό του, η απουσία γραβάτας, η αξύριστη μάπα, η απέχθεια προς τη ντουσιέρα και, φυσικά, οι φουσκωμένες δεξιές τσέπες. antikoultouriaris@gmail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Να και μια ευχάριστη είδηση

Ακούσαμε ότι ακόμη ενα 26χρονο κωλόπαιδο με έφεση στη μαγειρική οδηγήθηκε στην φυλακή για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Μας αρέσει να ακούμε τέτοιες ειδήσεις. Φτιαχνόμαστε να ακούμε ότι αναρχοκουλτουριάρηδες χαραμίζουν τα νιάτα τους μέσα σε κελιά. Φυσικά και ευχόμαστε να ακολουθήσουν σύντομα και οι υπολοιποι συνεργάτες του. Ελπίζουμε, τέλος, η ελληνική δικαιοσύνη να μην μας βγάλει ξινή τη χαρά και τον αφήσει ελεύθερο "λόγω αμφιβολιών", όπως έχουμε ξαναδεί.

6 σχόλια:

  1. Χαιρετίζουμε το ψυχικό μεγαλείο του μικρού κατουρλή φοιτητή. Δίχως να αποδειχτεί ακόμα κάποια ενοχή, δίχως να ακουστεί έστω μισή αράδα αντιλόγου και να καταδικαστεί από την ( γαμημένη; ) ελληνική δικαιοσύνη, ο συγκεκρικμένος 26χρονος θεωρείται κωλόπαιδο και μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.

    Αντώνη...καλέ μας φίλε και μετριοπαθή συμμετέχοντα...έλα να σχολιάσεις και να καταθέσεις τις ευαισθησίες σου και πάλι για το τι προκαλεί ηδονή! Έλα και θα μιλήσουμε και για τον Παττακό που γέρασε στη φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά κατουριόμασταν πάνω μας μέχρι τα 3 μας. Μετά μάθαμε να ξυπνάμε τη νύχτα και να πηγαίνουμε τουαλέτα.

    Ο συγκεκριμένος 26χρονος είναι κωλόπαιδο καταρχήν διότι συνελήφθη στο παρελθόν να σπάει και να καίει και ως εκ τούτου έδινε το παρών σε αστυνομικό τμήμα.Κατά δεύτερο βρέθηκαν μπόλικα αποτυπώματα του στη γιάφκα του Χαλανδρίου. Εκτός βέβαια αν πήγαινε εκεί για καφέ και δεν παρατήρησε τους δυναμίτες, τα σχεδιάγραμματα με τους στόχους, τις γεμισμένες κατσαρόλες κτλ.
    Όχι, όχι είναι σκευωρία του κράτους!

    Καλά έκανε και έκατσε ο Παττακός στη Φυλακή. Ποιος είπε κάτι διαφορετικό; Χάνουμε την ώρα μας μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάτι ακόμη που ξεχάσαμε κουλτουριάρη:

    "Δίχως να αποδειχτεί ακόμα κάποια ενοχή..." -->

    Εσύ βρε πεφωτισμένε, πως μίλησες για τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ακροπόλεως; Αποδείχθηκε κάτι; Έγινε κάποια δίκη; Που ξέρεις ότι ο κρατούμενος δεν προσπάθησε να διαφύγει χτυπώντας τους αστυνομικούς και εκείνοι αμύνθηκαν;

    "...και να καταδικαστεί από την ( γαμημένη; ) ελληνική δικαιοσύνη..." --> Μήπως καταδικάστηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη οι Αστυνομικοί του ΑΤ Ακροπόλεως; Έγινε η δίκη και δεν το μάθαμε μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζαμε πως ο μικρός φοιτητής αγαπάει την ελληνική αστυνομία. Το έχει δηλώσει κι ο ίδιος και εικάζουμε πως το αγαπημένο του έργο είναι το Police Academy. Αν πράγματι ενδιαφερόταν θα προτιμούσε το Serpico, αλλά ποτέ δε νοιάστηκε για την ουσία.

    Αναρωτιέται λοιπόν μήπως αμύνθηκαν οι αστυνομικοί...πιθανότατα...από την ιδιαίτερη δε άμυνα, φρόντισαν, όντας 5-6, να τον κάνουν μπαουλοντίβανο στο ξύλο, προφανώς γιατί μετά την άμυνα, έρχεται το κέντρο και στο τέλος η επίθεση. Αλλιώς πως θα μπει το γκολ και θα πανηγυρίσει το πλήθος;

    Η αλήθεια είναι πως παίξαμε με τις πιθανότητες...βλέπεις μικρέ φοιτητή δεν θυμόμαστε και πολλές περιπτώσεις που ένας αστυνομικός, ελέω της γνωστής διαπλοκής, κατηγορήθηκε αδίκως και την πλήρωσε χωρίς να φταίει. Αντιθέτως ήδη σου έχουμε προσφέρει στο πιάτο αποφάσεις του ΕΔΔΑ που αποδεικνύουν πως τα αρμόδια όργανα δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και την έβγαλαν οι ένοχοι λάδι, πίνοντας πίνια κολάντα στην ταράτσα τους. Συντριπτικά περισσότερες είναι οι περιπτώσεις απλών πολιτών που συνελήφθησαν αδίκως και δεν έτυχαν ευεργετικής μεταχείρισης. Ας μη μιλήσουμε για σκευωρίες...όχι όταν είναι πρόσφατο το γεγονός που σου καταδείξαμε σε άλλο άρθρο και μάσαγες τα λόγια σου, ψάχνοντας προφάσεις και δικαιολογίες, όταν ομολόγησαν οι ίδιοι.

    Δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα να συλληφθεί ο οποιοσδήποτε παράνομος. Με την μεροληπτική στάση τα βάζουμε, όπως έχουμε ξαναπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ απλά τα πράγματα: Μας ρώτησες αν υπάρχει καταδικαστική απόφαση για τον 26χρονο και εμείς σε ρωτήσαμε αν υπάρχει καταδικαστική απόφαση για τους αστυνομικούς του ΑΤ Ακροπόλεως για τους οποίους ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΣ πριν 2 μέρες. Και αντί να πεις: "ωχ, τη πάτησα", έβγαλες εσύ καταδικαστική απόφαση μιλώντας για το πως μπορεί να τραυματιστεί κάποιος. Και μετά άρχισες να μιλάς πάλι για το ΕΔΔΑ, αφού έκανες και ένα πέρασμα από τον ... κινηματογράφο!

    Ποιο ξεφτίλισμα είναι αυτό αλήθεια που σου κάνουμε; Που θα σταματήσει το κοντέρ κουλτουριάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπίζουμε τώρα να αθωωθούν και τα ομορφόπαιδα του ΑΤ Ακροπόλεως και να αποφυλακιστεί ο δύσμοιρος αστυνομικός που τραυματίστηκε στην παρανυχίδα από το κλωτσομπουνίδι που έριξε. Τον συμπονάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή