Ένα blog ενάντια στο χειρότερο δημιούργημα του Δεξιού Κράτους της προ του 1974 εποχής: του αριστερού ψευτοδιανοούμενου. Με άλλα λόγια, αυτού που μπορεί μεν να είναι βολεμένος του συστήματος αλλά που έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι το πολεμά και που προβάλλεται ως στοχαστής. Βασικό χαρακτηριστικό του, η απουσία γραβάτας, η αξύριστη μάπα, η απέχθεια προς τη ντουσιέρα και, φυσικά, οι φουσκωμένες δεξιές τσέπες. antikoultouriaris@gmail.com

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Για τον Σ. Γκιόλια

Δεν γράψαμε τίποτα για τον μακαρίτη τον Γκιόλια. Ας το κάνουμε τώρα αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τη δολοφονία του. Ο Σωκράτης ξεκίνησε ως αρχισυντάκτης στις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου. Την ποιότητα των εκπομπών αυτών την γνωρίζουμε όλοι και για αυτό φέρει ευθύνη και ο Σωκράτης (πχ διαπόμπευση Κορκολή). Αργότερα τσακώθηκε με τον Τριανταφυλλόπουλο, άνοιξε το troktiko το οποίο και γρήγορα καθιερώθηκε ως η πρώτη σε επισκεψιμότητα ελληνική ιστοσελίδα. Φαινόταν θρησκευόμενος άνθρωπος. Στα πρώτα του βήματα εξέφραζε καθαρά πατριωτικές θέσεις και αυτό μας ευχαριστούσε ιδιαίτερα. Το άσχημο ήταν το ατέλειωτο κουτσομπολιό του blog, ωστόσο πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι δεν σήκωσε ποτέ διαφημίσεις σε αυτό (με εξαίρεση τους τελευταίους μήνες και μέσω Google, όχι κατευθείαν όπως στο fimotro πχ) κάτι που θα μπορούσε να του απέφερε πολλά χρήματα.

Το τελευταίο χρόνο, μετά τους διαξιφισμούς του με τα κωλόπαιδα της Σέχτας στοχοποιήθηκε από πολλές αναρχικές ιστοσελίδες (indymedia, les-malakies, jungle-report) αλλά και κουλτουριάρηδες του Τύπου (πχ Ιός, Κούλογλου). Και τότε άρχισε να πέφτει στην παγίδα: Αναρτήσεις εναντίον αστυνομικών, εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και σχεδόν καμία αναφορά για το λαθρονομοσχέδιο. Αυτό μας στεναχώρησε ιδιαίτερα και το είχαμε επισημάνει. Τους αριστεροαναρχικούς δεν τους φοβάσαι, τους γ*$%άς ασταμάτητα, όπως οι ιδεολογικοί μας πρόγονοι στο Γράμμο και στο Βίτσι. Αν τους φοβηθείς και δείξεις αμυντική στάση απέναντι τους θα το εκμεταλλευτούν, όπως και έγινε τελικά.

Οι αδερφές της Σέχτας του την έστησαν και τον σκότωσαν. Ουσιαστικά σκότωσαν έναν αγουροξυπνημένο άοπλο άνθρωπο με ύπουλο τρόπο. Το θέμα είναι ότι όταν πιαστούν (γιατί θα πιαστούν) θα κάτσουν φυλακή για καμιά 15αριά χρόνια ενώ ο άλλος θα είναι στον τάφο. Αυτό είναι το χειρότερο με την "δημοκρατία" μας: ότι παραείναι δημοκρατική. Αντί να ψήσει σε ηλεκτρικές καρέκλες τους Κουφοντίνες, τους Ξηρούς και τους Μαζιώτηδες, τους βάζει φυλακή για καμιά ντουζίνα χρόνια.

Εν τέλει δεν μας μένει παρά να ευχηθούμε οι φονιάδες της Σέχτας να έχουν την τύχη του Φούντα. Να βρεθούν δηλαδή αντιμέτωποι με αστυνομικούς και να "πάνε" από τις σφαίρες τους.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάει ο giantakos, ένας από αυτούς που τον στοχοποίησαν, ότι για όλη του την ζωή θα ζει με τον φόβο μην πεταχτούν μπροστά του εθνικιστές και τον σπάσουν στο ξύλο (στην καλύτερη για αυτόν περίπτωση), κάτι με το οποίο εμείς φυσικά και είμαστε αντίθετοι. Τα στοιχεία του είναι γνωστά (από φωτογραφίες μέχρι και διεύθυνση) . Και τελικά το να ζεις με τον φόβο για όλη την υπόλοιπη ζωή σου, είναι χειρότερο από το να έχεις ήδη πεθάνει, όπως ο Γκιόλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου