Ένα blog ενάντια στο χειρότερο δημιούργημα του Δεξιού Κράτους της προ του 1974 εποχής: του αριστερού ψευτοδιανοούμενου. Με άλλα λόγια, αυτού που μπορεί μεν να είναι βολεμένος του συστήματος αλλά που έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι το πολεμά και που προβάλλεται ως στοχαστής. Βασικό χαρακτηριστικό του, η απουσία γραβάτας, η αξύριστη μάπα, η απέχθεια προς τη ντουσιέρα και, φυσικά, οι φουσκωμένες δεξιές τσέπες. antikoultouriaris@gmail.com

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

O βρωμιάρης του Διαδικτύου (Παπαγιάννης) συνεχίζει

Καλά μιλάμε ο τύπος είναι τραγικός. Βρίζει τον Ευαγγελάτο από το nonews-news και τατυτοχρονα τον υποστηρίζει (έστω και εν μέρει) από το fimotro. Μάλιστα από το nonews-news ισχυρίζεται ότι ο Ευαγγελάτος στέλνει δημοσιεύματα στο fimotro εναντίον του Κυριακού. Και όλα αυτά για να δημιουργήσει κλίμα εναντίον του (αντιπαθούς κατά τα άλλα) Ευαγγελάτου. Γλοιώδες άτομο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, διοχετεύει ψευδείς ειδήσεις από to noname-gr ότι τάχα βουλευτής του ΛΑΟΣ φεύγει και πάει στη ΝΔ (μάλιστα το είχε ως αποκλειστικό!). Ο Βορίδης διαψεύδει και μετά αρχίζει να λέει απο το fimotro ότι φεύγει ο Βελόπουλος! Και ταυτόχρονα από το nonews-news αφήνει υπονοούμενα ότι ο Βορίδης διοχετεύει τα δημοσιεύματα!

Ευτυχώς που τον βρωμοπαπαγιάννη έχουν αρχίσει να τον αντιλαμβάνονται και να μην υπολογίζουν αυτά που γράφουν τα 4 (και ποιος ξέρει αν είναι και άλλα) ιστολόγια του. Μέχρι και το troktiko τον κατάλαβε και έγραψε πριν 4-5 μέρες ότι "καποιοι φίλοι του Χατζηνικολάου έχουν μπερδευτεί από τα πολλά ιστολόγια που έχουν με τισ παρέες τους").

Θα φροντίσουμε και εμείς να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι τα fimotro, nonews-news, noname-gr και adena-gr είναι δικά του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου