Ένα blog ενάντια στο χειρότερο δημιούργημα του Δεξιού Κράτους της προ του 1974 εποχής: του αριστερού ψευτοδιανοούμενου. Με άλλα λόγια, αυτού που μπορεί μεν να είναι βολεμένος του συστήματος αλλά που έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι το πολεμά και που προβάλλεται ως στοχαστής. Βασικό χαρακτηριστικό του, η απουσία γραβάτας, η αξύριστη μάπα, η απέχθεια προς τη ντουσιέρα και, φυσικά, οι φουσκωμένες δεξιές τσέπες. antikoultouriaris@gmail.com

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

To παράκανε ο βρωμιάρης του Διαδικτύου

Το έχεις παρακάνει βρε Παπαγιάννη. Δεν σου έφτανε το fimotro και το nonews-news, ανοιξες και το noname και το adena-gr; Μα καλά για τόσο άσχετους μας περνάς; Τουλάχιστον άλλαξε λίγο το layout, που είναι πανομοιότυπο σχεδόν και στα 4, αλλά και το γλοιώδες υβριστικό ύφος (σήμα κατατεθέν σου). Η πλάκα είναι ότι αυτά τα 4 blogs αλληλοδιαφημίζονται διαρκώς μπας και μεγαλώσει η αναγνωσιμότητα τους, έτσι ώστε να χτυπάει ο βρωμιάρης ενορχηστρωμένα, πρόσωπα και να δίνεται η εντύπωση γενιμευμένης αντιπάθειας εναντίον των προσώπων αυτών στο διαδίκτυο. Άφησε τον Κακλαμάνη το fimotro, και άρχισε να τον βρίζει μέσω του nonews-news τώρα.

Δεν μπαίνει στο internet από το σπίτι του όταν είναι να βρίσει, αφού το κάνει είτε από το κανάλι, είτε απο το wireless καφετέριας στην Βαλαωρίτου. Αλλά αυτό δε σε γλιτώνει γλοιώδες, βρωμιάρικο και κομπλεξικό άτομο, αφού η ταυτοποίηση μπορεί να γίνει και μέσω του MAC σου.


Bloggers κράξτε τον, δημιουργεί πρόβλημα στο σύνολο των blogs.

18 σχόλια:

  1. Αχαχαχα...σημασία έχει πως ο Antikoultouriaris αποτελεί όαση αξιοπρέπειας στην ενημέρωση, οπότε μην χαλιέσαι άδικα. Τέτοια υπέρλαμπρη πένα, καιρό είχε να περάσει από τη μπλογκόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μας δείχνετε το προφίλ σας κύριε (είναι κρυφό) να αξιολογήσουμε και τη δική σας πένα σε περίπτωση που διατηρείτε ιστολόγιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και σε περίπτωση που δεν διατηρούμε ιστολόγιο, όπως και συμβαίνει, τι ακριβώς θα αξιολογήσεις;

    Κοίτα να δεις πως έχει...όσα προσάπτεις στον συγκεκριμένο, ή στον Ζούγκλα φερ' ειπείν, έχουν εφαρμογή και στην περίπτωση του Τρωκτικού και των συνεργατών του. Όλων εκείνων δηλαδή που με περίσσευμα ευκολίας αναπαράγουν ό,τι ανοησιολόγημα κατεβάσει η γκλάβα του αρχικού poster. Μήπως δεν στοχοποιεί, δεν ενορχηστρώνει επιθέσεις και δεν εκφράζει γενικευμένη αντιπάθεια εναντίον προσώπων, σε μια προσπάθεια να γίνει Ιζνογκούντ στη θέση του Ιζνογκούντ; Σκοπεύεις να το θίξεις ή θα το κάνεις γαργάρα, διότι το Τρωκτικό αποτελεί τον σύγχρονο Τσε σε περιτύλιγμα blog; Όχι τίποτα άλλο, αλλά δε σε κόβω βρε παιδί μου και για τόσο αντικειμενικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα αξιολόγησουμα κατι πολυ σημαντικότερο: τα ιστολόγια στα οποία είστε αναγνώστης. Αλλά για να μην το επιτρέπετε αυτό, είτε ντρέπεστε για τις ιδέες σας, είτε συμμετέχετε στον περιορισμό της ελευθερίας έκφρασης. Γιατί έτσι περιορίζετε την δική μας ελευθερία να σας κρίνουμε για τα κείμενα στα οποία συμετέχετε, ενώ εσείς κρίνετε εμάς βάσει του blog μας.

    Στα παλιά μας τα παπούτσια το troktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζω κυρίως Antikoultouriaris.blogspot.com για να με έχεις και σε εκτίμηση για το υψηλό μου πολιτισμικό γούστο και την ροπή στις βαθυστόχαστες κι ανοιχτόμυαλες προσεγγίσεις κι αναλύσεις. Δε σου αρκεί;

    Αν δεν κάνω λάθος κι εγώ σε κρίνω για όσα καταγράφεις κι όχι για όλα εκείνα στα οποία είσαι αναγνώστης, γεγονός που μου είναι ολότελα αδιάφορο. Κι αν πάλι δεν επιθυμείς να κρίνεσαι, μπορείς να μην δημοσιοποιείς το παραμικρό και να κρατάς ημερολόγιο στο σπίτι για να το μοιράζεσαι με τους φίλους και συγγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι αλλα εσυ δεν δίνεις το δικαίωμα στον άλλο να σε κρίνει για αυτά που γράφεις σε άλλα ιστολόγια όπως εσύ κάνεις στο δικό μας, και για το οποίο σου δίνουμε το δικαίωμα. Απλά πράγματα. Και εσυ αν δεν επιθυμείς να κρίνεσαι κρατάς ημερολόγιο στο σπίτι σου και δεν σχολιάζεις ιστολόγια άλλων. Δεν διαλέγεις, δηλαδή, την ελευθερία που παρέχεις στον άλλο να σε κρίνει, όταν ο άλλος σου δίνει απεριόριστη ελευθερία να σχολιάζεις ότι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιο δικαίωμα κι αηδίες. Αφού σου λέω ευθέως πως δεν γράφω σε άλλα blog, ούτε διαθέτω blog. Αναγνώστης και μόνο. Αν κι όποτε αποφασίσω να κάνω το μεγάλο βήμα και να γίνω AntiAntikoultouriaris θα σε ενημερώσω.

    Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να κρίνομαι, άλλος παραπονιέται και χαλιέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή ούτε ιστολόγιο έχεις και γράφεις ΜΟΝΟ σε μας; Μας κάνεις τέτοια τιμή; Τι λες βρε παιδί μου, σοβαρα; Σε πιστεύουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με απόλυτη ειλικρίνεια οφείλω να σε ενημερώσω πως το δεξί μου συσπάται από συγκίνηση στη γνώση πως δεν με πιστεύεις. Μπορείτε όμως εφεξής να το βάλετε ως προϋπόθεση γνωμοδότησης, έτσι ώστε δικαίωμα να διαθέτουν αποκλειστικά οι ιδιοκτήτες blog. Κι ο ομαδικός αυνανισμός θα γίνει πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απλά επιβεβαιώνεις τον βασικό λόγο ύπαρξης του ιστολογίου αυτού: Την ανάδειξη του γεγονότος ότι οι αριστεροί θέλουν να παρουσιάζονται ως διανοούμενοι, χωρίς να είναι. Δίχως να έχεις γνώση για αυτά που συζητάμε πετάς αρλούμπες, προσπαθώντας να κάνεις το στοχαστή. Όταν φτάνεις σε αδιέξοδο, αρχίζεις τα "το δεξί μου συσπάται από συγκίνηση" και τα περί ομαδικών αυνανισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχεχεχε...μα έλα τώρα...αφού ξέρεις κι ο ίδιος πως τα όσα εκφράεις κι αξιώνεις δεν χρήζουν τίποτα περισσότερο από τη συγκεκριμένη σύσπαση, η οποία και σου αφιερώνεται κατά αποκλειστικότητα. Ανήκεις κι ο ίδιος σε όσα ακυρώνεις, αποτελώντας μίασμα ενημέρωσης και γνωμοδοτικό απολειφάδι, αλλά κατά τα άλλα σε καίει το γεγονός πως ένα άλλο καρκίνωμα αξιοποιεί την ίδια εκφραστική αλητεία. Μιλάμε για επιτομή υποκρισίας.

    Ταυτόχρονα οποδεικνύεις πως είσαι άξιος απόγονος του Κάλχα κι ένας σύγχρονος mentalist με ζηλευτές ικανότητες. Με κατατάσσεις στους αριστερούς, μόνο και μόνο επειδή επικρίνω την ανοησία των περισσοτέρων post σου. Δεν θα μπορούσα για παράδειγμα να είμαι δεξιός ή κεντρώος ή και πολιτικά ανένταχτος, από τη στιγμή που δεν συντάσσομαι με τη μπουρδελογραφία. Περίεργο. Απαξιώνεται πλήρως το IQ ολόκληρων ομάδων...

    Όσο για το αδιέξοδο...σε παρακαλώ...μην μου προσθέτεις λόγους συγκίνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωπ, τι έγινε; Δεύτερος λογαριασμός; Και αυτόν τον έχεις για να γράφεις ΜΟΝΟ σε εμάς, όπως λες; Χαχαχα!
    Σε κατατάσουμε στους αριστερούς γιατί μόνο αυτοί θέλουν να επικρατεί η ασυδοσία και να επεκτείνεται η δική τους ελευθερία πέρα από τα όρια που αρχίζει η ελευθερία των άλλων. Όταν υποστηρίζεις την ελεύθερη λειτουργία του indymedia, ως δήθεν χώρου ελεύθερης έκφρασης ιδεών, την ίδια στιγμή που μέσα από αυτό:
    1. μπορείς να κάνεις download οδηγού κατασκευής μολότωφ και «οδηγού καταστροφής καμερών παρακολούθησης στους δρόμους»,
    2. περιγράφονται πλήρως οι θέσεις ανάπτυξης αστυνομικών για να γίνουν στόχος επίθεσης με μολότωφ και καδρόνια
    3. αναρτώνται φωτογραφίες αστυνομικών ή και άλλων πολιτών, μαζί με τις διευθύνσεις τους
    αλλά την ίδια στιγμή, η ανάρτηση ενός κειμένου (πχ εναντίον της λαθρομετανάστευσης) δεν κρατάει πάνω από 5 λεπτά, και ΑΥΤΟ το θεωρείς ελέυθερη διακίνηση ιδεών, τότε μόνο ως κουλτουριάρης της αριστεράς μπορείς να χαρακτηριστείς.

    Δεν απαξιώνουμε καθόλου το iq ομάδων, απλά βάζουμε το δικό σου iq στη θέση του, εκεί γύρω στο 80 δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμμ...προφανώς η ύπαρξη 2 gmail λογαριασμών, συνιστά τρομοκρατική ενέργεια και με κατατάσσει στους ύποπτους. Η αλήθεια είναι πως υφίστανται για να κατεβαίνουν email...αλίμονο αν είχα σκοπό, όταν δημιουργούνταν, να τους αφιερώσω στο ανοιχτόμυαλο αυτό blog. Το έφερε η ζωή να πέσω πάνω του.

    Όσον αφορά τα όσα αναφέρεις, θα πρέπει πραγματικά να σκεφτείς την ενδεχόμενη μεταπήδηση στην ευγενή επαγγελματική ομάδα των standup comedians. Αν θεωρήσουμε πως αυτό που περιγράφεις, με το λιτό και απέριττο IQ σου, ως αριστερός ισχύει, τότε ο αντίστοιχος δεξιός θα είναι μάλλον εκείνος που θέλει να επικρατεί η τάξη κι η ασφάλεια και να μην υφίσταται όριο ελευθερίας στους άλλους. Είναι οι γνώριμες κοινότοπες και συμβατικές υπεραπλουστεύσεις που κάνουν οι μικρόνοοι αυτής της ζωής, επειδή ακριβώς δεν γνωρίζουν πως αλλιώς να εκτονώσουν τις εμπάθειες και τα κόμπλεξ τους. Οτιδήποτε εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία των αντί- (με εξαίρεση τα αντίδια, στα οποία και θα έπρεπε να μετονομαστεί το βλογκ) και της ιδεολογικής μονομέρειας, υφίσταται μονάχα ως μηχανισμός ανοησίας. Βεβαίως, ακόμα κι ο ανόητος έχει δικαίωμα στην έκφραση γι' αυτό και παραμένουμε πιστοί στην θέση μας πως το παρόν ιστολόγιο πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση, η απουσία νοήματος ζωής, μπορεί να οδηγήσει τον αντικουλτουριάρη στην απέλπιδα πράξη βιασμού καμιάς κατσίκας και δεν μας φταίει σε τίποτα το ζωντανό.

    Όσον αφορά το Indymedia, αν και νομίζω πως άλλο θέμα αφορά το παρόν post, έχουμε να πούμε τα εξής:

    1) Μην απαξιώνεις τα εγχειρίδια κατασκευής και χρήσης. Αύριο μεθαύριο μας την πέφτουν οι Γερμανοί και το φασιστικό στοιχείο αιμοτακυλά εκ νέου τον Ελληνισμό. Θέλεις δηλαδή να αγνοήσουμε διδάγματα περί guerilla warfare αιώνων και να μας ξεπαστρέψουνε σε συμαβτικό πόλεμο; Μήπως είσαι ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα;

    2) Αδιανόητο. Μου προκαλεί τόση έκπληξη όση κι η διαπίστωση πως οι προστάτες του πολίτη φοράνε με τη σειρά τους μάσκες και κουκούλες και καταλήγουν σε προβοκάτσιες, για να μεγεθύνουν την δυσαρέσκεια του κόσμου απέναντι στους γνωστούς αγνώστους. Από την άλλη, θεωρώ πως είσαι μάλλον απερίσκεπτα προκατειλημμένος. Οι θέσεις των αστυνομικών περιγράφονται μόνο και μόνο για να γνωρίζουν οι δικοί τους που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή. Πες πως χάνονται...να μην τους ελέγχει κάποιος και να δίνει ριπόρτο στις οικογένειες;

    3) Και που είναι το κακό; Το Indymedia λειτουργεί κι ως site γνωριμιών. Βλέπει η τάδε χήρα/ζωντοχήτα το ρωμαλέο αγόρι στα μπλε, μαθαίνει το βιογραφικό του κι επιλέγει το βέλτιστο, με απώτερο στόχο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της πληθυσμιακής συρρίκνωσης του ανόθευτου ελληνισμού.

    Στην πραγματικότητα το Indymedia είναι άλλο ένα σύμπτωμα στο οποίο συμπεριλαμβάνεσαι κι ο ίδιος. Το να το κατηγορείς, μοιάζει σαν να επιτίθεσαι στον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι, ναι και ο δεύτερος gmail λογαριασμός με απροσπέλαστο προφιλ και φυσικά ούτε με αυτόν δεν γράφεις σε κανένα αλλο blog, ούτε έχεις φυσικά δικό σου blog. Απλά τον έχεις κρυφό και αυτόν για να κρύβεις... αυτά που δεν έχεις για να κρύψεις! (σύμφωνα με τα λεγομένα σου). Πολύ γέλιο!
    Φυσικά και θέλω να επικρατεί τάξη και ασφάλεια και το όριο ελευθερίας του άλλου να σταματά εκεί που αρχίζει το δικό μου και αντιστρόφως, φυσικά. Εμπαθής και κομπλεξικός είναι αυτός που θέλει να επικρατεί ασυδοσία. Τι γραφικότητες είναι αυτές με τον βιασμό κατσίκας; Ούτε καν αίσθηση χιούμορ δεν έχεις, ακόμη μια ένδειξη της πνευματικής ένδειας σου.

    Αυτά για το indymedia, τα θεωρείς χιούμορ τώρα; Αχαχούχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μη μου το παίζεις Νικολούλη και Κλουζό. Αν πρέπει σε αυτή τη ζωή να στέλνεις πρώτα πιστοποιητικό φρονημάτων, δήλωση σεξουαλικών προτιμήσεων και μέγεθος όρχεων, να μου θέσεις ως προϋπόθεση ευθύς εξαρχής. Τα λοιπά είναι για τις εντυπώσεις κι επειδή δεν μ' αγάπησες ποτέ και θες να τρώσεις την αξιοπιστία μου! Αίσχος, ντροπή και όνειδος! :p

    Αλήθεια, την πρόταση να μετονομαστεί το βλογκ σε Antidia μήπως να την ξανασκεφτείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Αν πρέπει σε αυτή τη ζωή να στέλνεις πρώτα πιστοποιητικό φρονημάτων, δήλωση σεξουαλικών προτιμήσεων και μέγεθος όρχεων..." --> sic

    "Αλήθεια, την πρόταση να μετονομαστεί το βλογκ σε Antidia μήπως να την ξανασκεφτείς;" --> τι μαλακία είναι αυτή πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρέθηκε κι άλλος ψυχάκιας που συμμετέχει στο blog δίχως προφίλ. Να κληθεί η αστυνομία για επαλήθευση στοιχείων! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κρυόκωλες γραφικότητες. Έννοια σου όμως, τώρα με τη δίκη του αστυνομικού, ετοιμάζουμε ένα αναδημοσιευμένο μας post, που θα θέλεις μια πλακέτα xanax τη μέρα για να συνέλθεις από τον εκνευρισμό που θα σου δημιουργήσει. Και εσύ και οι υπόλοιποι κουλτουριάρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή